Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

София и новата управа

Featured Replies

Всичко ,случващо се в момента в нашата столица, е само началото. Деца и роднини на агенти на ДС излъгаха наивни софиянци, че са носители на нещо по-добро. След боклука ще дойдат болестите, тогава и извънредно положение няма да ги спаси. Същото ще се случи, когато на следващите избори много хора ще се излъжат да гласуват за разни израждания, мечове и тем подобни, на които , като махнеш черупката, от долу все едно-ДС (разбирай КГБ). Представям си ако всичко това се беше случило по времето на управлението на Герб/СДС , придворните на ДС медии (БНР, БТВ и др) какъв вой щяха да вдигнат! Нали помните тогава се скъсаха да намерят една прашинка на жълтите павета, за да могат да лаят по Йорданка и Герб! България отчаяно се нуждае от една голяма метла, с която да се прочисти медийното пространство от съветската отрова, която ден и нощ се излива! Свободата на словото се оказа едно чудесно скривалище за всичкия кадър на ЦК (назначен и с параф на ДС), но всичко си има граници, няма начин да не им дойде времето, рано или късно! 

11.png

12.png

преди 45 минути, Panzer 4 написа:

Същото ще се случи, когато на следващите избори много хора ще се излъжат да гласуват за разни израждания, мечове и тем подобни, на които , като махнеш черупката, от долу все едно-ДС (разбирай КГБ).

нещата са сложни

меч са най-читавата партия

просто  останалите партии са направили монопол и обръчи от фирми  и за тва са още в управлението 

в българия демокрацията е изродена в това кой ще има хляб 

що се отнася за ппдбистите  са  случайници 

нитомогат нито знаят 

Чакай малко сега... Ти не беше ли ГЕРБ привърженик? Бойко не беше ли член на БКП? А Цецка? А Цветан Цветанов?

преди 5 часа, Panzer 4 написа:

Всичко ,случващо се в момента в нашата столица, е само началото. Деца и роднини на агенти на ДС излъгаха наивни софиянци, че са носители на нещо по-добро. След боклука ще дойдат болестите, тогава и извънредно положение няма да ги спаси. Същото ще се случи, когато на следващите избори много хора ще се излъжат да гласуват за разни израждания, мечове и тем подобни, на които , като махнеш черупката, от долу все едно-ДС (разбирай КГБ). Представям си ако всичко това се беше случило по времето на управлението на Герб/СДС , придворните на ДС медии (БНР, БТВ и др) какъв вой щяха да вдигнат! Нали помните тогава се скъсаха да намерят една прашинка на жълтите павета, за да могат да лаят по Йорданка и Герб! България отчаяно се нуждае от една голяма метла, с която да се прочисти медийното пространство от съветската отрова, която ден и нощ се излива! Свободата на словото се оказа едно чудесно скривалище за всичкия кадър на ЦК (назначен и с параф на ДС), но всичко си има граници, няма начин да не им дойде времето, рано или късно! 

Пак една камара глупости.
Кфо общо има партията, цвета, изобщо?
Фандъчка ко напраи за толкова години кметица като беше кметица?
Аз съм от уж най хубавия квартал на София, още докато си бях там беше най занемарения, днеска в групата на квартала оше виждам че там трамваите са ония българските от моето детство, улиците до една са на дупки, алеите и тротоарите са на бабуни, дупки и прочее...
...и тия неща ги помня аз самия а не съм там от почти 9 години.
И ся как ще обясиш това с партийне глупости които ръсиш?

Аз наистина недоумявам, какво общо има чий син си, с това, че си тотално неадекватен да управляваш!? Извинявай, ама Стефан Софиянски е от репресирано семейство от комунистите, а в същото време е един от най-некадърните кметове на столицата евър. Да не говорим, че е адски корумпиран. Васил Терзиев е абсолютно същата работа. Баща му и дядо му били от Държавна сигурност!? И!? Какво от това!? Това прави ли въпросното момче лошо!? Той да не би, да трябва, да отговаря за действията на неговите родители, още когато не е бил роден вероятно!? Това е повече от абсурдно... Точно по същият начин са мислили и комунистите едно време.

А тоя Панзер-а... най-добре, да вземе, да се самозастреля... Колкото повече пише, толкова повече се самозакопава. Фен на Бойко Борисов, който е антикомунист. Мирко Умния номер две.

• Автор
преди 2 минути, communismatic написа:

Аз наистина недоумявам, какво общо има чий син си, с това, че си тотално неадекватен да управляваш!? Извинявай, ама Стефан Софиянски е от репресирано семейство от комунистите, а в същото време е един от най-некадърните кметове на столицата евър. Да не говорим, че е адски корумпиран. Васил Терзиев е абсолютно същата работа. Баща му и дядо му били от Държавна сигурност!? И!? Какво от това!? Това прави ли въпросното момче лошо!? Той да не би да трябва, да отговаря за действията на неговите родители, още когато не е бил роден вероятно!? Това е повече от абсурдно... А тоя Панзер-а... най-добре, да вземе, да се самозастреля... Колкото повече пише, толкова повече се самозакопава. Фен на Бойко Борисов, който е антикомунист. Мирко Умния номер две.

Недоумяването е твоя основна характеристика, съжалявам те, но понеже това е генетично предопределено, не мога да ти помогна...

преди 6 минути, Panzer 4 написа:

Недоумяването е твоя основна характеристика, съжалявам те, но понеже това е генетично предопределено, не мога да ти помогна...

Добре, де. Дай да влезем в дискусия... Стиска ли ти? Щото по всички теми, в които "дискутирахме", ти избЕга...

• Автор
току-що, communismatic написа:

Добре, де. Дай да влезем в дискусия... Стиска ли ти? Щото по всички теми, в които "дискутирахме", ти избЕга...

Не си струваш интернета, чао! Не си ми в категорията, ако ти обърна повече внимание, незаслужено ще те легитимирам като нормален субект, а ти далеч не си!

току-що, Panzer 4 написа:

Не си струваш интернета, чао! Не си ми в категорията, ако ти обърна повече внимание, незаслужено ще те легитимирам като нормален субект, а ти далеч не си!

Е, не си струвам, да... Нали пак ще ревеш.

преди 18 часа, Panzer 4 написа:

Нали помните тогава се скъсаха да намерят една прашинка на жълтите павета, за да могат да лаят по Йорданка и Герб!

М-да...... прашинки казваш?

Златна тоалетна в центъра на София: 8 кв. стрували 286 412 лв.

преди 10 часа, M.Николов написа:

М-да...... прашинки казваш?

То самият факт, че Йорданка Фандъкова е кандидат за кмет от политическа партия "ГЕРБ" и веднага може да ни стане ясно, какво по-точно се очаква от нея. След като Тиквата и всички около него крадат буквално като изоглавени, какво друго може да се очаква и от кметицата на нашата столица. В смисъл... то тук не става дума толкова за нея, а за факта, че самата партия е направо като някаква мафиотска структура. Аз така и не разбрах, каква беше логиката бай Тиквун, да издига Антон Хекимян за кандидат за кмет на София!? Или може би, понеже се опари с недоразумението Плевнелиев, Цецка, та... Васил Терзиев е масово оплюван от софиянци, но имайте предвид, че и много зависи кой как те подкрепя в Столична община. Не ми е ясно колко души са от ПП-ДБ, не ми се проверява, но и това си е доста важно, понеже нищо чудно и да ти правят сечено.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.