Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Vivacom презареждане на предплатена карта

Featured Replies

Майка ми е с предплатена карта на виваком сме всички искам да я презаредя може ли аз който съм на абонамент от моят телефон да я заредя и с колко за да я удължа с 1 година още

Я пробвай с номера на картата на майка ти, дали не можеш от компютъра да ѝ платиш за още една година.
Това че си абонат не трябва да има никакво значение според мен, относно предлатената карта на майка ти. Само от телефона няма да те пускат да работиш от сайта им през страница в браузър, за да ти натресат тяхната програмка = приложение.

Зареждането на предплатена карта в мрежата на Виваком е лесно и бързо. Следвайте следните стъпки:

1. Отворете клавиатурата на мобилния си телефон и въведете *137#.
  2. Натиснете зелената слушалка, за да изпратите командата.
  3. Въведете желаната сума за презареждане и натиснете бутон за изпращане.
  4. Въведете мобилния номер, който желаете да презаредите, и натиснете бутон за изпращане.
  5. Ще получите SMS съобщение за потвърждение или отказ на транзакцията. Ако желаете да потвърдите транзакцията, въведете цифрата [1], ако желаете да откажете транзакцията, въведете цифрата [2].
  6. Натиснете бутон за изпращане и ще получите SMS за потвърждение на успешното презареждане

В сайта на виваком има информация относно презареждания и валидности:

Цитат
  1. Срокът на валидност на картата, е 12 месеца (1-11 месец входяща и изходяща, 12-ти месец само входящ). Срокът започва да тече от датата на активацията на картата, като всяко зареждане на картата в периода на нейната валидност със сума над 3.07 € | 6 лв. лева удължава валидността на картата за нови 12 месеца (1-11 месец входяща и изходяща, 12-ти месец само входящ).

predplatena-karta drugi-predplateni-paketi - vivacom

https://www.vivacom.bg/vouchers/refill

ето тука се презарежда през браузър предплатена карта

иска номер на банкова карта и CVC код и валидност

Та явно мога и аз да я презаредя от Белгия

преди 1 минута, Белгиеца написа:

п.п.
аз пробвах със 6 € за да е за още 12 месеца валидна SIM картата.

Приложение My Vivacom: Можете да презареждате своята или чужда предплатена карта през мобилното приложение, което позволява и управление на активните пакети. 

Много е ситно всичко в тия проклети приложения като  My Vivacom, на компютър си е рахат работа, 24 инчов екран = всичко се вижда, мишката клика прецизно точно където трябва.

• 2 месеца по-късно...
на 10.01.2026 г. в 14:08, цър-вул написа:

Зареждането на предплатена карта в мрежата на Виваком е лесно и бързо. Следвайте следните стъпки:

1. Отворете клавиатурата на мобилния си телефон и въведете *137#.
  2. Натиснете зелената слушалка, за да изпратите командата.
  3. Въведете желаната сума за презареждане и натиснете бутон за изпращане.
  4. Въведете мобилния номер, който желаете да презаредите, и натиснете бутон за изпращане.
  5. Ще получите SMS съобщение за потвърждение или отказ на транзакцията. Ако желаете да потвърдите транзакцията, въведете цифрата [1], ако желаете да откажете транзакцията, въведете цифрата [2].
  6. Натиснете бутон за изпращане и ще получите SMS за потвърждение на успешното презареждане

Аз редовно зареждам предплатена карта от абонамент чрез менюто *137# с по 1 лев и срокът на баланса и договора се удължават с по 60 дни. Предстои ми да заредя за първи път с евро, та ще пробвам дали минималната сума е 0,51 евро.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.