Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Създателите на биологични оръжия трябва да се убиват!!!!

Featured Replies

Откакто се случи този скапан ковид, животът ми се преобърна към по - лошо. От принудителния затвор и стреса развих автоимунно, което не е напълно лечимо. Редовно имам проблеми със червата, защото водя застоял живот. А водя такъв, защото съм глуха и инвалид и сама навън не мога да излизам. Продажните журналисти пък вкараха такава паника в хората, че побъркаха майка ми, на всичкото отгоре тя разви и деменция. И сега изобщо я е страх да излиза навън. А лицемерните журналисти и известни личности ми говорят от екрана за психичното здраве. След като избиха доста невинни хора с този ковид.

Лично според мен, трябва да бъдат издирени и убити създателите на това дяволско нещо и изобщо всички, които се занимават с биологични и химични оръжия. Това не са хора, не са богове, а зловредни елементи, които нямат място в обществото!!!!! Нямаме нужда от психота, въобразили си, че са Бог и имат правото да избират кой да живее и кой да умре!!!! Не трябва да допускаме появата на ново биологично оръжие!!!!!! Моят живот е по - ценен от този на някой самозабравил се психичноболен псевдоучен!!!!!!

Имахме нормален и спокоен живот допреди този ковид. Вече нищо не е същото, а на мен не ми се умира. Трябва ми адекватен и с ума си човек, който да се грижи за мен!!!! Трябват ми редовни разходки, лека храна и никакви депресии!!!!! И да ми се дават навреме лекарствата, а не пак да стигна до тежък цикъл, анемия и отвикване за пиене на вода!!!!!!

А доста псевдожурналисти и псевдозагрижени за психичното здраве личности, заслужават да им се изсипе на главите им всичко най - лошо!!!! Да видим дали после пак ще си позволят да вкарват паника в хората и да ги карат да взимат опасни за здравето решения, като тези изобщо да не излизат!!!!!! За такива псевдожурналисти не ми е жал!!!!! Да мрат там!!!!!Това не са хора!!!!! Сума ти хора са със съсипано здраве и физически и психически заради тях!!!!!!!

преди 23 минути, Anneliese написа:

Нямаме нужда от психота, въобразили си, че са Бог и имат правото да избират кой да живее и кой да умре!!!!

Така е.

преди 1 час, Anneliese написа:

Да видим дали после пак ще си позволят да вкарват паника в хората и да ги карат да взимат опасни за здравето решения, като тези изобщо да не излизат!!!!!! 

Спомням си как отидохме в болницата да ми направят снимка, защото ковидът ми не щеше да мине и се налагаше да видят дали не съм хванала бронхотпревмония, стремях се да стоя далеч от хората, чакащи в болницата, седнах на най-далечна пейка, където нямаше хора. След известно време обаче до моята пейка седнаха двама дядовци, весели, без задължителните  маски на лицето и почнаха да редят - ковид няма, не трябва да се затварят хората вкъщи, това са манипулации, това са лъжи. Искаше ми се да отида и да им обясня аз как съм стигнала до двустранната бронхотпневмония и как ме беше страх да не умра, да им кажа да си слагат маските веднага и да спрат да се лигавят, но не го направих, а може би трябваше. 🙄 Стоенето вкъщи реално е помогнало много хора да останат живи, вирусът беше много опасен, а че някакви чугунени глави са си въобразявали, че вирус няма, това е произтичало не само от чугунеността на главите им, но и предполагам поради целенасочената дезинформация от заинтересовани субекти, целяща да убеди хората, че видите ли няма от какво да се страхуват и да не предприемат мерки. 😥

• Автор

Аз не казвам, че нямаше вирус!!! Казвам, че беше прекалено това цели 3 години да не излизаме и да забранят пейките!!!! 3 години! Майка ми чакаше официално да разрешат по телевизията да започне да живее, едва ли не!!!! Такова разрешение така и не дадоха! Не казаха "Ресторантите вече са свободни"!

От трите години затвор и стрес развих автоимунно и се обездвижих, трупнах килограми и станах прасе. Сега съм със аритмия и страх за тромби. От обездвижен живот. 

Нещо да кажеш за това? Ела в Берковица да ме видиш как ходя сега! Преди можех да вървя нормално, вече не и с мъка обикалям центъра. Може и на камерата от града да ме видиш, оня ден бяхме на разходка с мама. С якето в цвят пепел от рози съм. Върни да видиш как ходя, има архив на камерите в тубата. 

После разправяй колко прекрасни бяха тия 3 години изолация! За трия три години мама се побърка, разви деменция и страхова невроза, а аз от нерви и чакането за свобода, се обездвижих!

Да му се обездвижат точно така внуците на Мутрафона, да видя после дали ще забранява пейките и разходките на хората с увреждания!!!!!!

• Автор

Говоря за периода 2020 - 2023 години!!!! Три години затвор!!!!!!

преди 4 минути, Anneliese написа:

Минаха години от тая лудница, но света не е застрахован от пандемии, с други думи случва се.
Иии научи се да правиш винаги нещо у вас, така хем ще си полезна, хем ще се движиш. :) 

• Автор

И как да сигнализирам, ако стане пожар? Глуха съм и не чувам, нямам приятели, нямаме съседи.............. Братовчедка ми се върна в София с децата и, баща и не знам дали си е постоянно долу, възрастен е............... на кого да разчитам при пожар, като ги няма нашите??????? Сестра ми с нейните деца също е в София, приятели нямам! Трудноподвижна съм!!!!

Кви 3 години ковид!?

• Автор

А ти къде беше тогава? Тука, в България три години имаше истерия, истерични репортажи, забрани за партита, рождени дни, Мутрафона прибра пейките в София.  Било опасно да се седи навън. В нашия град много хора се разболяха и починаха, после имаше и истеричен репортаж за концерта на Валя тук, защото целия град се събра да гледа концерта за празника на града. После пак имаше болни.

Ето:

https://www.facebook.com/5minutiBerkovitca/videos/минало-си-ти-за-мене-валя-берковица-08092021/593686835327396/

Сега ще потърся и репортажа. Станахме централна новина заради този концерт. Аз не бях там, но - рано бяхме на разходка и видяхме тарапаната.

Ето:

https://www.dnes.bg/a/64-stranata/503226-v-berkovitsa-se-sabraha-na-kontsert-maski-i-distantsiya-nyama

https://m.novinite.bg/index.php/articles/206449/Napuk-na-merkite-Stotici-hora-bez-maski-na-koncert-v-Berkovica

https://nova.bg/news/view/2021/09/10/339306/стотици-хора-без-маски-на-концерт-в-берковица-видео/

преди 8 минути, Anneliese написа:

А ти къде беше тогава? Тука, в България три години имаше истерия, истерични репортажи, забрани за партита, рождени дни, Мутрафона прибра пейките в София.  Било опасно да се седи навън. В нашия град много хора се разболяха и починаха, после имаше и истеричен репортаж за концерта на Валя тук, защото целия град се събра да гледа концерта за празника на града. После пак имаше болни.

Ето:

https://www.facebook.com/5minutiBerkovitca/videos/минало-си-ти-за-мене-валя-берковица-08092021/593686835327396/

Сега ще потърся и репортажа. Станахме централна новина заради този концерт. Аз не бях там, но - рано бяхме на разходка и видяхме тарапаната.

Ето:

https://www.dnes.bg/a/64-stranata/503226-v-berkovitsa-se-sabraha-na-kontsert-maski-i-distantsiya-nyama

https://m.novinite.bg/index.php/articles/206449/Napuk-na-merkite-Stotici-hora-bez-maski-na-koncert-v-Berkovica

https://nova.bg/news/view/2021/09/10/339306/стотици-хора-без-маски-на-концерт-в-берковица-видео/

Тук в България и ти казвам че пишеш абсолютни щуротии

преди 31 минути, Anneliese написа:

И ги върнаха 23 ли?

преди 2 часа, Anneliese написа:

Извънредното положение в България го отмениха март 2022г. Ако са те държали заключена и 2023г не е било заради ковида.

Иначе да, НОЩ (Некадърниците от Щаба) първите няколко месеца въведоха редица безумни и по-скоро вредни мерки и беше доста неприятно. Но за разлика от тебе хората си ходеха на работа, а не се излежаваха в къщи и да мрънкат.

• Автор
току-що, ined написа:

Извънредното положение в България го отмениха март 2022г. Ако са те държали заключена и 2023г не е било заради ковида.

Да, но мама си чакаше и чакаше официално да се отмени пандемията. Това така и не стана!  И тя не смееше да излиза и само за смърт мислеше. Защото малко по - рано почина брат и. 

Това чакане да ни позволят да живеем, ми докара стрес и нерви. Не можа да разбере, че медиите са платени, поръчкови и пропагандни.

Още гледа като зомби "Нова". Най - продажната и отвратителна медия!!!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.