Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Затворените MTV канали предават "color bars", вместо съобщението за затворен канал

Featured Replies

Каналите още са налични на EON, така че може да си ги видите преди някой от United Group се сети да ги свали

image.png

На А1 има едно MTV Europe, то си предава.

На eon - vivacom това същото работи. Другите ги няма: прекратено излъчване. Но това е от миналата година, поне тогава по някое време го видях, не помня кога точно.

Краят на една ера: Спират излъчването на телевизиите MTV в Европа | Радио 1 - Класическите хитове!

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Едното MTV няма да се закрива, но по него няма да има клипове, а реалити формати.

Е за какво ми е тогава. Аз го нямам.

Британското и американското все още работят(Тия с музиката), останалото вече го няма, 'ма мноо важно то от години не става за нищо.
Гледай МСМ.

Без значение какво излиза като информация. МТВ-тата са спрени и не по вина на операторите.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 21 часа, Bubbles написа:

Британското и американското все още работят(Тия с музиката), останалото вече го няма, 'ма мноо важно то от години не става за нищо.
Гледай МСМ.

Такова МСМ нямам. Преди много години го имах, нищо особено.

Това ИИ за нищо го нямате! Само IT специалистите тук се питат още из форумите какво има, какво няма и каква е алтернативата! :) 

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

Такова МСМ нямам. Преди много години го имах, нищо особено.

Аз пък си го харесвам. The voice има тогава и Сити.

Като заместител препоръчвам новата българска "TV21". Там освен смесените, има и тематични сетлисти. Аз примерно си връщам тази, която е два часа само рок, пънк и метал :) 

• Автор

Тук не говоря за MTV с реалититата, за тези които бяха закрити на 31.12 :)

на 21.01.2026 г. в 13:14, Емил Костов написа:

Без значение какво излиза като информация. МТВ-тата са спрени и не по вина на операторите.

Не съм казал, че е тяхна вина, просто ми беше интересно, че още не са ги махнали като канали

преди 11 часа, P3ter написа:

Тук не говоря за MTV с реалититата, за тези които бяха закрити на 31.12 :)

Не съм казал, че е тяхна вина, просто ми беше интересно, че още не са ги махнали като канали

Махнати са! Просто трябва да преравят всичко по ТВ платформата. По-лесно е да се чака и търси начин на тези позиции да се пусне нещо друго. И не съм написал коментара като обида или нещо от този сорт. Да не си го помислиш това :)

на 22.01.2026 г. в 1:35, цър-вул написа:

И каква е връзката на ИИ със спрените стриймове?

Интелекта знае отговорите на всичко запитвано в тази излишна тема. И то много повече знае, отколкото очакваш всеки да отговори по своему с непълна информация.
Например, за обувната промишленост и качество на обувки, знаеш ли всяка марка какво влага, какъв сертификат има и на какъв стандарт произвеждат обувките си? Не знаеш. Този сектор е цяла наука! Ама се имаш за по-голям. :)

• Автор
преди 8 часа, Емил Костов написа:

Махнати са! Просто трябва да преравят всичко по ТВ платформата. По-лесно е да се чака и търси начин на тези позиции да се пусне нещо друго. И не съм написал коментара като обида или нещо от този сорт. Да не си го помислиш това :)

Очаквах от страна на United Group/Vivacom да оставят съобщение вместо да ги оставят

преди 10 минути, P3ter написа:

Очаквах от страна на United Group/Vivacom да оставят съобщение вместо да ги оставят

Какво ти отговориха като им се обади?!

• Автор
на 23.01.2026 г. в 19:27, The Lone Star написа:

Какво ти отговориха като им се обади?!

Това предполага, че изобщо съм се обадил :D

• 1 месец по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.