Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с гледането на филм от PC на TV

Featured Replies

Здравейте,

Проблемът ми е в това че не мога да си пусна субтитрите на TV-то като искам да гледам филм от компютъра на телевизора(чрез кабел май TV-out му се вика biggrin.gif ). Преди около месец си гледах филми със субтитри на телевизора, но след това си преинсталирах Уина и сега тръгва само картината без субс

Видео картата ми ATI radeon 128mb

Моля за предложения как да реша шибания проблем :wors:

Благодаря!

Проблема ти е много лесен за разрешаване.Намери си Direct Vob Sub .Това е кодек който автоматично пуска субтитрите.Или си вземи BS player или V player,те могат да зареждат събтитирите.

Crystal Player също е решение. Той вгража субтитрите в самия видео сигнал - рендерира ги като едно цяло.

• Автор

забравих да ви кажа че ги пускам през BSPlayer sad.gif

Има ли някаква вероятност проблема да не е от самия плеър ???

Ами възможно е аз не успях да ги пусна през него sad.gif . Но с windows media pleyer и класика няма проблем.

Здравей, виж и тази тема. Обяснил съм как с BsPlayer да си пуснеш субтитрите и на телевизора. Успех!

• Автор

Всичко стана! Сега гледам през windows player classic и субтитрите през vobsub. Искам да попитам обаче как да уголемя проклетите субтитри през vobsub-а плс кажете че почти нищо не се вижда с този размер sad.gif

Ами от VobSub(зелената стрелка) цъкаш на Ariel и пак на Ariel и ще се появат настроиките.

А при BSPlayer трябва да е отметнато Use overlay Mode 2 за да излизат титрите на тивито.

П.П. Няма windows player classic има Windows Media Player и Media Player Classic.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

като стана въпрос,ако мога да попитам, какво трябва за да се гледа филм от PC на TV, как става?

• Автор

Благодаря !!!

П.П. Няма windows player classic има Windows Media Player и Media Player Classic.

Вярно :wors: media player classic имах предвид

като стана въпрос,ако мога да попитам, какво трябва за да се гледа филм от PC на TV, как става?

ами като за на4ало ти трябва кабел(tv out + звук)

Не е нищо сложно отиваш в някои специализиран магазин за кабели букси и т.н и казваш че искаш кабел тв аут и вече гледаш дали буксата ти е същата ;) а за звука кабела е отделен вместо да ръгнеш колоните мушкаш кабела за звука в пц-то а от другата страна в тв-то, отделно се правят и настройки по видио картата...

Успех ако си решил да се занимаваш

ПС: дано си ме разбрал(не мога да ябяснявам) :P

ако може някой да ми обясни по подробно по въпроса какво трябва за да се гледа филм от PC на TV, как става?

ако може някой да ми обясни по подробно по въпроса какво трябва за да се гледа филм от PC на TV, как става?

Трябва ти видео карта, която да поддържа TV-Out, кабел, с който да свържиш PC-то с телевизора и малко игра по настройките на видео картата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.