Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Истински комунист тъп на квадрат 😂

Може да е черно-бяло изображение с текст, който гласи '15 18:53 18:536,3КБ/ск 6,3КБ/сек 4G+ 69 0 69 Ким ЧеН YH ЗАБР ЗаБрАНЯВА САМОУБИЙСТВАТА в ЦЯлА СЕВЕРНА коРЕя. ТЕЗИ, които CE ОПИТАТ и НЕ УСПЕЯТ, ЩЕ БЪДАт ЕКЗЕКУТИРАНИ АНИ.'

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 41,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

В началото, там, където влизаха руснаците, ги посрещаха като освободители, защото ги посрещаха руснаци. Впоследствие, руснаците си отидоха в Русия, тя пък освободи голяма част от териториите, населява

• В. Велев
    В. Велев

Видно и доказано е че западно-европейците много ги влече фашизма. Сега отново ни управляват западно-европейски фашисти. Ама сега са си научили урока и първо затъпиха народите, дадоха им зрелища (и мал

• Писах един час и накрая ме предупредиха, че има непозволени термини, които са подчертани, вярно, че не съм добре със зрението, но подчертано не видях, така че целия ми творчески процес отиде нахалост.

Публикувани изображения

В памет на Мишо и напук на всички които се радват на смърта на българи в тази война

току-що, ммм1 написа:

Истински комунист тъп на квадрат 😂

Може да е черно-бяло изображение с текст, който гласи '15 18:53 18:536,3КБ/ск 6,3КБ/сек 4G+ 69 0 69 Ким ЧеН YH ЗАБР ЗаБрАНЯВА САМОУБИЙСТВАТА в ЦЯлА СЕВЕРНА коРЕя. ТЕЗИ, които CE ОПИТАТ и НЕ УСПЕЯТ, ЩЕ БЪДАт ЕКЗЕКУТИРАНИ АНИ.'

ЕС отпускат 2.8 милиарда евро на Украйна ,тези пари са част от онези 16 милиарда или нов заем е това?

преди 2 минути, AAUUXX написа:

ЕС отпускат 2.8 милиарда евро на Украйна ,тези пари са част от онези 16 милиарда или нов заем е това?

Ти от кои си, пак ли забрави

преди 5 часа, attj написа:

Дали е доволен Зеленски - ще проси още пари, за да умират още хора в Новорусия Sky News: Срещата за Украйна във Великобритания изпрати важен сигнал към Путин и Тръмп

Зеленски е видимо доволен. Пари ще има, руските рафинерии ще горят и Крим ще е обсаден. Всички по план.

преди 3 часа, attj написа:

Франция и Германия уж бяха гаранти за споразумения от Минск!?

И Руспия беше гарант за Будапещенския мораториум, пък виж какво стана.

преди 2 часа, attj написа:

Русия ще отговори на опитите да бъде принудена да приеме мир чрез сила, като гарантира сигурността си чрез "първичния ужас" на Европа, пише заместник-председателят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев.

Видният алкохолик Медведев плаши с ядрена война така, все едно Западът ще седи и ще гледа тъпо - вместо да отвърне на удара и да изпепели Кочината един път завинаги.

Германия и Франция пропуснаха да съхранят федерализирана Украйна. Този път Медведев не ги плаши с ядрен удар. Те обикновена хиперзвукова ракета (без ядрен заряд) могат само да я изгледат къде удря. Военните заводи в Европа са възможна цел -защото предоставят оръжия на режима в Киев.

Днешната сводка от фронта. Путьото днес е погубил 1330 нещастни ватника, които са се цанили да убиват украинци за пари.

iifyff.jpg

преди 7 часа, БаалБек написа:

Тоест, според теб и руската пропаганда, която папагалиш постоянно е все едно дали нападаш партньорска на НАТО държава или държава членка на сюза? Ясно!

Тоест според урсулите явно е все едно, щом руснаците уж се готвят да ни нападнат.

Ти спориш с Бабоеб Макарон и Кая и Урсула ли wub

преди 43 минути, attj написа:

Германия и Франция пропуснаха да съхранят федерализирана Украйна. Този път Медведев не ги плаши с ядрен удар. Те обикновена хиперзвукова ракета (без ядрен заряд) могат само да я изгледат къде удря. Военните заводи в Европа са възможна цел -защото предоставят оръжия на режима в Киев.

Как е в колибата на село има ли съвеЦки новини

преди 25 минути, ммм1 написа:

Как е в колибата на село има ли съвеЦки новини

Нали ги четеш в твоята колиба. Къде пак си се скрил? Да покажа ли какви простотии ми писа на лични - дето пак са те баннали?

преди 3 минути, attj написа:

Нали ги четеш в твоята колиба. Къде пак си се скрил? Да покажа ли какви простотии ми писа на лични - дето пак са те баннали?

Щял да покаже Че ме е доносничил. Показвай ве доносник още от соца. От колибата даваш доноси за неудобните като мене.

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

Президента Зеленски пише писмо до Путлер

Ти сигурно не си видял, но аз пуснах тук ексклузивни кадри от процеса на писането на писмото. Специално за теб ще пусна снимката пак:

Може да бъде изображение с един или повече хора и текст, който гласи 'ПЕРЕМИРИЕ или ПЕРИМИРИЕ? пишИ КАПИТУЛЯЦИЯ ПУЛАЗ'

--- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

преди 1 час, Волен написа:

И Руспия беше гарант за Будапещенския мораториум, пък виж какво стана.

Какво стана? В Киев се появи престъпен режим и логичното се случи - Русия го наказва. Според Международното право това не е престъпление.

преди 12 минути, ivottoshev написа:

В Киев се появи престъпен режим и логичното се случи - Русия го наказва. Според Международното право това не е престъпление.

Колкото и да я повтаряш тая русоробска опорка, тя истиа няма да стане. Какъв престъпен режим, какви пет лева.

Путьото реши, че е много силен и тръгна да завладява Украйна- пък се оказа, че той просто бил пикльо. 🤣

преди 3 часа, nikssi написа:

Тия тролопитеци са много активни бре. Ти го наказваш той си прави нова регистрация. Хапчета пиете ли си?

Не го наказвайте този наш развеселител. Писал ми е на лични - ""Говняна доносническа отрепка не ми се прави на интересен. Всеки път правиш донос към мене. Мръсна доносническа мастия."" Грях е да докладваш подобен музеен експонат! Комсомолец.

преди 12 минути, Волен написа:

Какъв престъпен режим, какви пет лева.

Намери поста ми с Декларацията за независимост на Укрия и си татуирай точка 9 на челото та да не задаваш глупави въпроси.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Намери поста ми с Декларацията за независимост на Укрия и си татуирай точка 9 на челото та да не задаваш глупави въпроси.

А ти си татуирай на челото следното: няма закон, който украинците са нарушили когато решиха да не са вече извънблокови.

Твоите глупости, че те са нарушили Декларацията за независимост, са си твои глупости. Брой го, че те са променили декларацията.

Путьото промени руската конституция, за да остане на власт до живот, пък ти не ревеш, че Путьото е нарушил конституцията.

преди 2 часа, Волен написа:

Зеленски е видимо доволен.

Изглежда измъчен от цялата тая идиотия, сготвена му от Русия. 😥

преди 1 час, ivottoshev написа:

Тоест според урсулите явно е все едно, щом руснаците уж се готвят да ни нападнат.

Ти спориш с Бабоеб Макарон и Кая и Урсула ли wub

Тоест, вече се отричаш от написаното? Много бързо се преобу!

преди 23 часа, ivottoshev написа:

Избягвала военни съюзи?!? Дрън, дрън. Ето ти статия от 2021г., преди изобщо да си помислят за официално членство в НАТО:

Линк

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Така е, и не са само тези пари! )

Вие до скоро дрънкахте, като развалено радио, че парите свършват и "Зелю" щял да загуби. В продължение на месеци писахте как парите ще свършат, а днес вече разбирате, че парите няма да свършат. И освен, че паритя няма да свършат, украинците също няма да свършат! Парите и украинците свършват само в пропагандата, която я пишете и слид време ставате за смях.

Мисля, че сега е времето да ви докажа и другата си теза. Когато ви бъзиках за руските танкове, вие ми е смеехте и се подигравахте, а днес:::

преди 1 час, Волен написа:

Днешната сводка от фронта. Путьото днес е погубил 1330 нещастни ватника, които са се цанили да убиват украинци за пари.

iifyff.jpg

тази статистика доказва, че съм бил отново прав! )

За смешните реакции, които ми слагате съм 1 000 000% сигурен, че не ви е смещно когато ги слагате, но за сметка на това всяка една моя смешна реакция, която съм ви сложил е предизвиквала бурен смях!

Реалността днес е, че Украйна няма да свърши парите, руските танкове са лесна мишена за тренировка на украинските дронове, бензин няма и Украйна няма да загуби! Русия загуби тази война на 24 февруари 2022 година!!!

Европа няма да се разпадне, няма да измръзне без руски газ, няма да фалира. България прие еврото и влезна в еврозоната, Виктор Орбан си отиде срамно. И запомнете тези мои думи: аз може и да не съм жив тогава, но един ден ЕВРОТО ще се превърне във водеща световна парична единица! )

Наскоро четох една статия, че Русия е направила голяма поръчка за мотоциклети за войната. С уважение ще ви кажа: че с тези мотоциклети няма да спечелят войната!

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ти сигурно не си видял, но аз пуснах тук ексклузивни кадри от процеса на писането на писмото. Специално за теб ще пусна снимката пак:

Може да бъде изображение с един или повече хора и текст, който гласи 'ПЕРЕМИРИЕ или ПЕРИМИРИЕ? пишИ КАПИТУЛЯЦИЯ ПУЛАЗ'

Ти ли снима

преди 26 минути, attj написа:

Не го наказвайте този наш развеселител. Писал ми е на лични - ""Говняна доносническа отрепка не ми се прави на интересен. Всеки път правиш донос към мене. Мръсна доносническа мастия."" Грях е да докладваш подобен музеен експонат! Комсомолец.

😂

Сигурно сте много хитри съвецките доносници😂

преди 15 минути, Волен написа:

А ти си татуирай на челото следното: няма закон, който украинците са нарушили когато решиха да не са вече извънблокови.

Твоите глупости, че те са нарушили Декларацията за независимост, са си твои глупости. Брой го, че те са променили декларацията.

Това не е някаква хартийка, която всеки дошъл на власт да може да променя. Именно заради това този режим е престъпен.

--- --- --- --- --- --- --- --- ---

преди 19 минути, БаалБек написа:

Тоест, вече се отричаш от написаното?

Не

преди 2 минути, ivottoshev написа:
  преди 21 минути, БаалБек написа:

Тоест, вече се отричаш от написаното?

Не

Чудесно! Все пак си призна, че не правиш разлика между партньорство и членство!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.