Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генералното Правителство на Румен Радев

Featured Replies

на 6.06.2026 г. в 2:00, communismatic написа:

Е, друго си е Кирчо Тъпото, да предоговори американските танкери с LNG...

Кирето няма кой да го стигне по простотия-даже и на Калушев беше закрилник. Той и Винету са "най-добрите" политици в България.

• Отговори 398
  • Прегледи 7,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А ти защо си в България а не в Украйна? А трола си ти.

• След толкова много простотии и олигофрении изписани от автора на тази тема към г-н Радев сега вече го лапна и започна да го дъвчеш новото правителство ли....! Направо пускай подписка за национален реф

• Следващите избори ПП и ДБ я минат 4% ,я не минат.

Публикувани изображения

преди 22 минути, miro20 написа:

......

То, че нищо няма да спира Радев, няма, щото това са много пари, а бюджета и така не могат да го вържат. Но репутационната щета върху и без това опозорената ни държава, ще си я плащаме поколения наред. Жалко, ала каквото си надроби обществото, това и ще сърба, дори и Господ не може да спаси глупака от плодовете на собствената му глупост.

Никой не е идеален, но едва ли Радев ще се съгласи да поеме вината и грешките на предходни политици, които преди него крадоха, сключваха неправилни договори и сделки и доведоха България до сегашното унизително състояние и милостинята" Потребителска кошница с грижа" Позор за предишните преди Радев!

преди 13 часа, Веси Филипова написа:

Никой не е идеален, но едва ли Радев ще се съгласи да поеме вината и грешките на предходни политици, които преди него крадоха, сключваха неправилни договори и сделки и доведоха България до сегашното унизително състояние и милостинята" Потребителска кошница с грижа" Позор за предишните преди Радев!

ми те "предишните" 90% пак неговите бре. Служебните.

"Новите" :

Как сте "прогресивни шарани" ?? Да ви е сладко ...

преди 5 часа, miro20 написа:

ми те "предишните" 90% пак неговите бре. Служебните.

И така по между другото разни сглобки и ония де щяха да изчегъртват няма нужда да се споменават нали така?

преди 4 часа, attj написа:

Шараните , гласоподаватели на мухльото кРадев и неговата хунта , част от която е и Митко СМС-а , и които електорат не помнят 1 ден , само да ви напомня че този малоумник бе именно военен министър, който е ръководел военното министерство, и също е подписвал "авансовите, съмнителни, неизгодни .... бла бла " договори и какво ли не, за които сега излиза с "разкрития" .

Баси малоумниците които могат да го слушат тоя тъпигьоз .

преди 1 час, maxthon написа:

И така по между другото разни сглобки и ония де щяха да изчегъртват няма нужда да се споменават нали така?

За тях можеш да ми видиш мнението из предишните теми . Пак се оказах абсолютно прав за всико .

преди 21 часа, azarak написа:

То, че нищо няма да спира Радев, няма, щото това са много пари, а бюджета и така не могат да го вържат. Но репутационната щета върху и без това опозорената ни държава, ще си я плащаме поколения наред. Жалко, ала каквото си надроби обществото, това и ще сърба, дори и Господ не може да спаси глупака от плодовете на собствената му глупост.

И ето, че леко пропусната подробност по уж невнимание от мунчовците, не закъсня.

България продължава с продажбата на оръжие за Украйна

преди 9 минути, azarak написа:

И ето, че леко пропусната подробност по уж невнимание от мунчовците, не закъсня.

България продължава с продажбата на оръжие за Украйна

Така звучи по нормално . Питам се, защо не го оповестиха ПО ТОЗИ НАЧИН още отначало, а гърмяха гръмки заглавия "мир не се постига с военни цели, спираме военна помощ за Украйна" ?? Която помощ се оказва дори не предоставяме И В момента никаква "безвъзмездна" ???

Разбира се че ни е изгодно да търгуваме и продаваме оръжие, но ЗАЯВКАТА която мухльовците кРадевци дадоха е преориентация на България спрямо войната !

Това е съвсем различно .

В тази връзка уточнение и от украинците.

Фактор: Информационна медия в България
No image preview

Киев отговори на Радев: Не получаваме безплатно оръжието...

„Колкото по-силна е Украйна, колкото повече ресурси има, колкото повече сили притежава, толкова по-скоро ще настъпи мир“

Украйна и България се стремят към сътрудничество в областта на отбраната на търговска основа, което е от полза и за двете страни. 
Това заяви на брифинг говорителят на украинското Министерство на външните работи Георгий Тихий, цитиран от Униан.  

Украйна към момента не получава безплатна военна помощ от България. Украинско-българското сътрудничество в областта на отбраната продължава на търговска основа.“ - подчерта той.

Това двустранно сътрудничество е взаимно изгодно – както за Украйна, така и за България, подчерта Тихий, като изрази надежда то да продължи:

„Разчитаме това сътрудничество да продължи, защото то е от полза както за нас – чрез него можем да получим необходимите средства, така и за българските компании, които могат да увеличат производството си и да печелят от това сътрудничество.“ – посочи прессекретарят.

„То укрепва и двете страни. И ние сме благодарни на България, че прави подобни проекти възможни. Ценим сътрудничеството с техните отбранителни компании.“ – добави Тихий.

Той подчерта също, че „колкото по-силна е Украйна, колкото повече ресурси има, колкото повече сили притежава, толкова по-скоро ще настъпи мир“.

Миро голям си шегаджия, Украйна какво я спира да купува оръжие? Кое я спира да се въоражава за да бъде силна и за да настъпи мира по бързо, след като от нас не са получавали безплатно оръжие. Министъра каза ,че ще продължим да продаваме оръжие ,но няма да даваме от нашето което е на армията ни въоражение.

преди 29 минути, miro20 написа:

Така звучи по нормално . Питам се, защо не го оповестиха ПО ТОЗИ НАЧИН още отначало, а гърмяха гръмки заглавия "мир не се постига с военни цели, спираме военна помощ за Украйна" ?? Която помощ се оказва дори не предоставяме И В момента никаква "безвъзмездна" ???

Националните предатели и страхливи лицемери по принцип така си отговарят, защото: първо, за да погалят слуха на местните копейки; второ, за да се подмажат малко на шефовете си в Кремъл. и трето, за да напомнят на Европа, че сме задунайска губерния, балкански цървули и България не заслужава никакво уважение. (не е задължително причините да са в този ред)

Представи си например, че изведнъж българското общество се осъзнае, че сме европейци. Какъв шанс ще имат тогава разни пенсионирани фатмаци и зкпч-та да управляват държавата. А извън държавното управление, от какво ще се изхранват тия сенилни червени дядки - да не дава господ, че горките комунета ще изпукат от глад. Така, че облъчването на населението не трябва да спира никога. Никога! Щото риска е голям.

преди 5 минути, azarak написа:

Националните предатели и страхливи лицемери по принцип така си отговарят, защото: първо, за да погалят слуха на местните копейки; второ, за да се подмажат малко на шефовете си в Кремъл. и трето, за да напомнят на Европа, че сме задунайска губерния, балкански цървули и България не заслужава никакво уважение. (не е задължително причините да са в този ред)

Представи си например, че изведнъж българското общество се осъзнае, че сме европейци. Какъв шанс ще имат тогава разни пенсионирани фатмаци и зкпч-та да управляват държавата. А извън държавното управление, от какво ще се изхранват тия сенилни червени дядки - да не дава господ, че горките комунета ще изпукат от глад. Така, че облъчването на населението не трябва да спира никога. Никога! Щото риска е голям.

За щастие българския народ в мнозинството си е мъдър ,умен и предвидлив ,милее за родината си и след това всичко останало. Колкото до това ти щение българите да станем европрйци като германци, австриици, белгиици или холандци то това страхувам се че е невъзможно защото сме балканджии и по нрав и по същност, много изпатили като народ в миналото си и никой неможе да спре гората да се разлиства, нито нашата свобода.

преди 1 час, miro20 написа:

също е подписвал "авансовите, съмнителни, неизгодни .... бла бла " договори и какво ли не, за които сега излиза с "разкрития"

Това не го ли каза предишния военен министър? Който също така каза бил подписал един от договорите? И разбира се на предишния трябва всичко да чиста монета? Онзи купил Ф16 без пълна окомплектовка?

преди 21 минути, AAUUXX написа:

Колкото до това ти щение българите да станем европрйци ...

Не можеш да станеш нещо, което вече си, но можеш да станеш нещо, което не си - например азиатец, африканец, марсианец и т.н.

преди 1 минута, azarak написа:

Не можеш да станеш нещо, което вече си, но можеш да станеш нещо, което не си - например азиатец, африканец, марсианец и т.н.

Ок, със западно европейците имаме ли общи празници ,традиции ,битовизми ако щеш? Характера на българите е буен, непреклонен ,не съм наблюдавал това у западноевропейците, те са умерини и системни.

Историята ни също е различна помежду ни, писмеността също.

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Ок, със западно европейците имаме ли общи празници ,традиции ,битовизми ако щеш? Характера на българите е буен, непреклонен ,не съм наблюдавал това у западноевропейците, те са умерини и системни.

Историята ни също е различна помежду ни.

Концепцията за ЕС, не е ли да споделяме еднакви ценности, свобода на човека и т.н. да се развиваме по-успешно заедно като съюз. Ако ще гледаме общи празници и традиции, значи сме много далече от това европейско мислене. Не съм чувал съюз да се прави на основа хората да бъдат с еднакъв нрав примерно 😄Много държави имат различия, но това не пречи да бъдат в един съюз заедно.

Струва ми се всички тези фактори като история, бурен нрав, битовизми и празници някак изместват същественото от едно такова обединение като ЕС. Когато човек иска да намери причини, както се казва ще ги намери, та и вие така тук.

преди 1 минута, Gencho 123 написа:

Концепцията за ЕС, не е ли да споделяме еднакви ценности,

При създаването на ЕС концепцията е била да бъде безмитен стокообмен между страните в този съюз. След това идват политическите идеологии ,ценности и дрън ,дрън. Ние като нация си имаме свои ценности.

преди 4 минути, Gencho 123 написа:

Ако ще гледаме общи празници и традиции, значи сме много далече от това европейско мислене. Не съм чувал съюз да се прави на основа хората да бъдат с еднакъв нрав примерно 😄Много държави имат различия, но това не пречи да бъдат в един съюз заедно.

Това е така ,всеки е в този съюз поради взаимоизгода от него ,ние също.

преди 5 минути, Gencho 123 написа:

Струва ми се всички тези фактори като история, бурен нрав, битовизми и празници някак изместват същественото от едно такова обединение като ЕС. Когато човек иска да намери причини, както се казва ще ги намери, та и вие така тук.

Ти пишеш за ЕС и аз това го разбирам, но спорех защо неможем да сме като западноевропейците в което @azarak опита да ме убеди че греша. По никакъв начин не се чувствам западноевропеец.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

При създаването на ЕС концепцията е била да бъде безмитен стокообмен между страните в този съюз. След това идват политическите идеологии ,ценности и дрън ,дрън. Ние като нация си имаме свои ценности.

Това е така ,всеки е в този съюз поради взаимоизгода от него ,ние също.

Ти пишеш за ЕС и аз това го разбирам, но спорех защо неможем да сме като западноевропейците в което @azarak опита да ме убеди че греша. По никакъв начин не се чувствам западноевропеец.

Трудно е да кажа как се чувстваме - хора всякакви както знаем. Видяхме и през последните години колко е разделен народа, колко много партии се нароиха да покрият всякакъв спектър от желания. Има хора с европейско мислене, има и балканци (а имаме и цигани).

Моето мнение е, че с новите поколения които израстват и мисленето ще се промени, ще имаме гражданско общество. Имаме си национална идентичност и според мен по-добре би звучало да се чувстваме европейци(не западно или източно европейци). И в момента ако погледнеш Финландия спрямо Испания колко са различни. Не намирам лошо в това, че всеки народ си има неговите специфики, няма как да сме еднакви и не мисля, че отиваме натам. Надеждата ми е в младите. Поне така ми се иска, пък ще видим.

преди 2 минути, Gencho 123 написа:

Трудно е да кажа как се чувстваме - хора всякакви както знаем. Видяхме и през последните години колко е разделен народа, колко много партии се нароиха да покрият всякакъв спектър от желания. Има хора с европейско мислене, има и балканци (а имаме и цигани).

Моето мнение е, че с новите поколения които израстват и мисленето ще се промени, ще имаме гражданско общество. Имаме си национална идентичност и според мен по-добре би звучало да се чувстваме европейци(не западно или източно европейци). И в момента ако погледнеш Финландия спрямо Испания колко са различни. Не намирам лошо в това, че всеки народ си има неговите специфики, няма как да сме еднакви и не мисля, че отиваме натам. Надеждата ми е в младите. Поне така ми се иска, пък ще видим.

Сигурен съм ,че никой не би имал против ЕС ,млади или стари стига да не ми налагат различни ценности от нашите ,да налагат политика която неможем да откажем защото сме в съюз ,визирам особенно последните години да кажем 10-15г.

преди 27 минути, Gencho 123 написа:

И в момента ако погледнеш Финландия спрямо Испания колко са различни.

Това е добър пример. Европейските народи по оста север- юг се различаваме много повече, отколкото по оста изток- запад.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Ок, със западно европейците имаме ли общи празници ,традиции ,битовизми ако щеш? .

Да, Коледа, Великден и т.н. Християнските празници.

Архитектурата след Освобожднието е френска/западно-европейска.

Културата ни след Освобожднието следва/копира западната култура. Това включва писатели, художници, музиканти.

Рок и поп-музиката са западно-европейски. Дара спечели Евровизия с англо-езична песен.

Като изключим соца, нашата политическа система е демокрация от западен тип.

В общи линии нашата държва е изцяло устроена по западен модел.

преди 38 минути, Волен написа:

Само футбола ни куца малко, ама те щото на запад не умеят да натегат на ракия, инак ще ги бием служебно даже.

преди 45 минути, Волен написа:

В голяма грешка си!

Столицата София прилича на едно мизерно, мръсно и неподдържано гето. Такава окаяна столица с разпадащи се блокове и неподдържана инфраструктура няма да намериш в Европа. И най-лошото е, че Ганьо си го кефи тази мизерия и свободия да прави каквото му скимне!

• Автор

РАДЕВ НАЗНАЧИ ЗА ШЕФ НА НАП БЕЗОБРАЗНО СКАНДАЛНА ФИГУРА, РАЗОБЛИЧЕНА ОТ „АФЕРА“ ПРЕДИ 4 ГОДИНИ! „ПО ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ ЛИЦЕ БЛИЗКО ДО БОРИС МИХАЙЛОВ ИСКА 250 БОНА, ЧЕ И ПРЕД ДЕТЕТО НА СИНДИК

NAP90.jpg

Това е заповед на премиера Румен Радев, с която назначава за шеф на НАП от днес лицето Борис Михайлов.

NAP91.jpg

Михайлов беше шеф на НАП преди четири години по време на служебното управление на Радев и бе забъркан в грандиозен корупционен скандал, разкрит от „АФЕРА“.

Тогава Румен Радев като принципал на служебното правителство го покри с бездействието си, а днес го връща на „бял кон“ отново като шеф на НАП. По пътя на копринката.

Няма такава наглост!

Всичко за Борис Михайлов и корупционния скандал, разобличен от АФЕРА можете да прочетете тук:

Публикувано на 02.11.2022 / 21:25

„ПО ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“. КОЙ ВИСОКОПОСТАВЕН ШЕФ ОТ МФ СИ ИСКА 250 БОНА, ЧЕ И ПРЕД ДЕТЕТО НА СИНДИК?!

Публикувано на 03.11.2022 / 11:40

РАДЕВ, КАКВО ЧАКАШ ОЩЕ?! ШУТ НА ОПГ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ! ВИСОКОПОСТАВЕН ШЕФ: „ТИ ТРЯБВА ДА „СПОДЕЛЯШ“! ЩЕ ТИ КАЖА ЦИФРАТА!“

Публикувано на 04.11.2022 / 11:21

КОЧИНАТА В НАП И МФ СЕ ТРЕСЕ СЛЕД РАЗСЛЕДВАНЕ НА „АФЕРА“! БЪРЗАТ ДА СМЕНЯТ СИНДИКА ОТ КОГОТО ИСКАТ 250 БОНА РУШВЕТ. НАП ВЗЕТА НА КОНЦЕСИЯ ОТ КОПРИНКОВ

Публикувано на 04.11.2022 / 23:16

НА ВНИМАНИЕТО НА ДАНС! „СТАВАТ СТРАШНИ НЕЩА В НАП! ЗА ДА НЕ МЕ УВОЛНЯТ ИСКАХА 100 000 ЛВ.!“

Публикувано на 07.11.2022 / 8:17

ЕДИНСТВЕНО РАДЕВ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ ЗА КОРУПЦИОНЕРИТЕ СИ! ТОЙ МЪЛЧИ УНИЗИТЕЛНО. ДАНС ПРИВИКВАТ МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ, ПРОВЕРЯВАТ И БИЗНЕСМЕН, КОЙТО „КОМПЛИМЕНТИРА“ ОБИЧТА СИ КЪМ ШЕФА НА НАП

Публикувано на 08.11.2022 / 15:08

ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ СЕЗИРА НЕЗАБАВНО! НОВИ ФАКТИ ПО ПРЕСТЪПНАТА АФЕРА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ С ЩАВЕНЕ ОТ ШЕФА НА НАП!

Публикувано на 14.11.2022 / 10:08

ДАНС ПРАВИ ПРОВЕРКА ПО РАЗСЛЕДВАНЕТО НА „АФЕРА“ ЗА НАП И ПОИСКАНИЯ ПОДКУП ОТ 250 000 ЛВ. ОТ СИНДИКА НА „ДУНАВСКА КОПРИНА“. КАТЕГОРИЧНО ДАНС НЕ ПРАВИ НИКАКВА ПРОВЕРКА СРЕЩУ ЗАМ.ШЕФА НА НАП, НО РАБОТИ ПО ОПРЕДЕЛЕНИ БИЗНЕСМЕНИ ПЛАТИЛИ ЗА ДА ЗАДЪРЖАТ ЧОВЕКЪТ НА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ – ШЕФЪТ НА НАП БОРИС МИХАЙЛОВ

Публикувано на 11.11.2022 / 21:16

ПО ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА! ГОВОРИ СИНДИКА ОТ КОЙТО ПОИСКАХА РУШВЕТ ОТ 250 000 ЛВ.: ИЗУМЕН СЪМ КАК НИТО ЕДНА ИНСТИТУЦИЯ В БЪЛГАРИЯ НЕ РЕАГИРА! /ВИДЕО/

afera.bg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.