Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генералното Правителство на Румен Радев

Featured Replies

преди 19 минути, Banesc написа:

"аз ще си избера журналисти да ми задават въпроси и ще посочвам

Не мога да не се съглася - когато новите управляващи са решили така да задават тон, някой да вярва как щяло да има свобода за медиите. Има такива спорни фигури като този Слави Василев или пък Компринков в екипа на Радев, които будят съмнения кой дърпа конците и какво ни очаква в бъдеще. Добавям и видеото относно тази "свобода" на словото : https://www.youtube.com/watch?v=Hb8Vm2OdCc4

• Отговори 404
  • Прегледи 7,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А ти защо си в България а не в Украйна? А трола си ти.

• След толкова много простотии и олигофрении изписани от автора на тази тема към г-н Радев сега вече го лапна и започна да го дъвчеш новото правителство ли....! Направо пускай подписка за национален реф

• Следващите избори ПП и ДБ я минат 4% ,я не минат.

Публикувани изображения

току-що, Banesc написа:

да си чул за валутните курсове

кой управлява ?

пеефски радеф боко слафчо имат еднакви спонсори

-банкерчета генералчета енергийни олигарсчета

държавата ще се оправи чрез фалит и зануляване на финансовата система и саморазправа

защото дотогава пенсионери и държавни чантажии и мисирки са в конфликт на интереси и ще държат власттта докато печатницата на пари работи

Валутата на САЩ не ни интересува еврото е по силна валута виж курса долар - евро. Когато беше миналата криза в САЩ долара беше паднал значително но еврото не.

преди 1 час, Flashback написа:

Да, сподели! Върни си новините, когато правителството на Радев се закле. Ясно и точно каза как ще се борят с олигархията.

Значи Делян Пеевски вече е преборен, така ли да го разбираме? 🙄

Добре де, само едно не разбирам от плюещите по Радев.

Разбирам, че не го харесвате, но не разбирам каква алтернатива предлагате.

Отново сглобка "Тулупа-Шиши-ПеПеругите", защото друга няма!

В такъв случай предпочитам Радев!

току-що, Flashback написа:

Отново сглобка Тулупа-Шиши-ПеПеругите, защото друга няма!?

Искаме Радефф да си изпълни обещанията и да пребори Пеефски и всички останали, които обеща, че ще пребори. Ако не го направи, вие, които го избрахте, ще сте виновни.

току-що, Мери) написа:

Искаме Радефф да си изпълни обещанията и да пребори Пеефски и всички останали, които обеща, че ще пребори. Ако не го направи, вие, които го избрахте, ще сте виновни.

Дайте му време на човека ,как да стане за вчера?

току-що, AAUUXX написа:

Ми да действа, да почва направо от Пеефски, не да се мота с кабинета на Гюров, че по-лесно. 😁

Делян Пеевски сигурна съм, че никога не се е чувствал по-сигурно, отколкото сега, тъй че чакайте си борба с олигархията, ще има да си чаааакате. Наивници, управлявани от обиграни тарикати, които лично са си избрали. 😢

преди 1 минута, Мери) написа:

Ми да действа, да почва направо от Пеефски, не да се мота с кабинета на Гюров, че по-лесно. 😁

Делян Пеевски сигурна съм, че никога не се е чувствал по-сигурно, отколкото сега, тъй че чакайте си борба с олигархията, ще има да си чаааакате. Наивници, управлявани от обиграни тарикати, които лично са си избрали. 😢

В държавата има закони и институции ,законите трябва да се спазват ,а институциите да си вършат работата, не сме в годините на дивия запад все пак.

преди 3 минути, Мери) написа:

Искаме Радефф да си изпълни обещанията и да пребори Пеефски и всички останали, които обеща, че ще пребори. Ако не го направи, вие, които го избрахте, ще сте виновни. Ми да действа, да почва направо от Пеефски, не да се мота с кабинета на Гюров, че по-лесно.

И искаш да ги изпълни за 24 часа, усещаш ли колко си неадекватна?!

Ето какво очакват българите от правителството на Радев, Шиши не е приоритет, всичко по реда си.

Първо приемане на бюджета, след това борба със спекулата и галопиращите цени, а борбата с олигархията е чак на пето място:

YvnCQ.jpg

преди 3 минути, AAUUXX написа:

В държавата има закони и институции ,законите трябва да се спазват ,а институциите да си вършат работата, не сме в годините на дивия запад все пак.

няма как да стане институците са напълнени с калинки

няма нито една държавна институция която да работи и тва е нарочно

държавата работи в комунистически режим

бухалките работят само когато са за правилните хора

медиите правят цензура

показват случаите само на техните шуробаджанаци

ако радев ще трябва да прави нещо е да направи гарантиран базов доход 100 евро

и да уволни всички държавни служители и да пусне конкурс за преназначаване на 50 % от тях другите да си седят в тях или да отиват в частния бизнес

и да направи таван на заплатата на държавния служител 90% от минималната

и хората да имат стимол да работят частно

а в момента е обратното

всеки се ръга към държавна работа на хранилка

• Автор
преди 6 часа, Flashback написа:

Погването на Пеевски няма да стане с безсмислените комисии на ПеПеругите, защото тези комисии не са нито разследващ орган, нито съд, нито прокуратура.

Аман от тези кухи опорки, които ви спускат от педофилската секта!

преди 6 часа, Flashback написа:

Погването на Пеевски няма да стане с безсмислените комисии на ПеПеругите, защото тези комисии не са нито разследващ орган, нито съд, нито прокуратура.

Аман от тези кухи опорки, които ви спускат от педофилската секта!

Една Парламентарна комисия може да изкара на масата Всичко възможно и да принуди прокуратура, следствие, мвр и служби да направят мащабно и подробно разследване, т.е. може да унищожи всеки български Олигарх и всяка Група Олигарсси, стига да има Волята и Някой,Някои поведат истинска война срещу Определената Цел.

преди 3 часа, Flashback написа:

Отново сглобка "Тулупа-Шиши-ПеПеругите", защото друга няма!

харесвам го, има си качества и ............ го познавам „задочно“ близо до наше село е родом. Не харесвам Аватара Радеффф - тук проличават липсата на смелост и достойнство, но това е характерно за над 98 нпроцента от българите и над 99 процента от световното население.

преди 3 минути, laplandetza написа:

Една Парламентарна комисия може да изкара на масата Всичко възможно и да принуди прокуратура, следствие, мвр и служби да направят мащабно и подробно разследване, т.е. може да унищожи всеки български Олигарх и всяка Група Олигарсси, стига да има Волята и Някой,Някои поведат истинска война срещу Определената Цел.

Комисии в НС се правят само срещу частни фирми и то ако са на Ивелин Михайлов. Защото само той не се продаде. Комисии срещу олигарси - забрави.

• Автор
преди 3 часа, AAUUXX написа:

няма и да стане. Правителството е КОПРИНКОВ и Пресветлия Му Път, радефф е само аватар.

• Автор

.............

Това долу изчерпва важното за отделните персони-назначения в и от правителството на Копринков от Пътя на Копринката за Продай България-ПБ !

АЛО, ПИШМАН „СТРАТЕГЪТ“ НА РАДЕВ, ИМАШ МНОГО ЗДРАВЕ ОТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА! ДЕТО СИ ЗНАЕЛ „КОЙ И ДАВА ПАРИТЕ ВЪВ ВАРНА“, АМА Я ЧЕТЕШ И ЦИТИРАШ ЗА КОПРИНКОВ. Е-Е, НЕ ВЯРВАШ НА ТОМОВА, АМА К’ВО СТАНА БЕ „СТРАТЕГ“?! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО! /ВИДЕО/

STOIMEN45.jpg

Привидяният като „стратег“ на Румен Радев – ген. Стоимен Стоименов дал интервю за „умно-красивите“ Генка Шикерова и Миролюба Бенатова от подкаста „Дневен ред“.

Като чуя „стратег“ на Радев, още от времето на Александър Маринов, обикновено се хващам за кобура и не ги гледам, но приятел ми изпрати откъс от това интервю, в което ВКР „Стратега“ на Радев – ген. Стоимен Стоименов се занимава с моята особа.

Та, тоя пишман „сив кардинал“ зад президента Румен Радев, както го наричат някои медии, обяснява „стратегически“, че не вярвал на нито една дума на Веселина Томова от АФЕРА, които изнасяла за Копринков и „пътя на копринката“, знаел на кого служи Веселина Томова във Варна, знаел кой и дава парите на Томова във Варна.

Много работи явно „знае“ за мен тоя  въпросен „сив кардинал“, „стратег“, или вербовчик от ВКР, не ми вярвал на нито една дума, ама чете АФЕРА, че даже и копира дословно онова, което съм написала.

Например това, което написах още преди години, че след като цялата държава говори и знае за „пътя на копринката“, Радев незабавно трябва да се освободи от Копринков /а и от Узунов/ като негов съветник в Президенството. Даже написах точно това, което изрича сега „стратегът“ – да го прати някъде консул, или търговско аташе.

„Стратегът“ на Радев казва и че съм лъжела като пиша, че Радев бил зависим. А аз пиша ОЧЕВАДНАТА ИСТИНА И ЗА КЬОРАВИТЕ, че Радев е зависим от Копринков. Ама хем уж лъжа, пък хем самият ген. Стоименов повтаря моята позиция, че Радев трябва да прати някъде като консул Копринков, щом всички знаели за „пътя на копринката“.

Интервюто е правено преди Радев да назначи Копринков като началник на премиерския му кабинет.

Е-е, „Стратег“, „Сив кардинал“, к’во стана, че не се сещам кога съм лъгала, че Радев е зависим от Копринков?! Копринков и „пътя на копринката“ ще упрявлява отзад цялата държава и ще щави пак наред, а Радев не бил … „зависим“ от него, а?!

Като не е зависим, защо ГОДИНИ, ГОДИНИ, ГОДИНИ НАРЕД не дава и дума да се издума срещу бившия кмет на село Труд?! И то не на мен не дава, а на СВОИТЕ ШЕФОВЕ НА СЛУЖБИ, КОИТО ТОЙ БЕ НАЗНАЧИЛ!

После Томова – виновна и лъжела.

Тия „стратегически“ пинизи, не на мен, „сиви Кардинале“!

И понеже явно живо те интересува моята особа, която още по-нефелно си проучвал, ти що не пита за мен колегата си от ВКР Кирил Димов, бре?!

Да, същият Кирил Димов, дето беше бивш шеф на ДАНС- Варна и който заедно с Пламен Тончев, апропо, още преди ГОДИНИ, в прав текст посъветваха Радев да разкара Копринков и да го прати някъде консул или каквото и да е, щото ще му изяде главата. И те ли „лъжат“, като Веселина Томова, а?!

Моите ресурси и плащания, ген. Стоименов, са видни отвсякъде и от НАП, ама виж на Копринков и Радевата му компания от „олигарси“ – не. Там с подставени лица се купуват къщи в Халкидики, да не говорим за външни сметки и прочие…

Знаел си кой ми дава парите?! Моите пари са явни и са на показ, ти по-добре проучи парите на довереника си Радев, на Копринков и масонската им тайфа, ама чрез подставените лица ги проучи, нали си „голямата работа“, а не махленска клюкарка, като каквато се държиш?!

Ако Пеевски имал нещо за „кеша“ на „пътя на копринката“ досега щял да го извади, вика пишман „сивия кардинал“ на Радев. ВКР-то си ВКР – никаква дълбочина на аналитичната и разследваща мисъл. Дърварщина.

Ако имаше и грам дълбочина в анализа на генерала, а не само пропагандна манипулация на повърхността, същият тоя, дето се има за „стратег“, щеше да зададе далеч по-смислените въпроси – защо Пеевски не извади и не вади нищо за „кеша“ на „пътя на копринката“, защо ли всички медии, дето минават за пеевски и бойкоборисовски са апотеоз на възхвалата на Радев и апотеоз на мълчанието за зулумите на „пътя на копринката“… Защо ли всичките „олигарси“, дето ще бори Радев и хахаха, Копринков, са същите „олигарси“, които са „по пътя на копринката“…

Всички мълчат за СДЕЛКАТА, ОМЕРТАТА, после Томова била „купена“, ай сиктир! Колко да е купена, а?! Някой друг да пише онова, за което другите мълчат, а, освен Томова? А, бе, пишман „стратег“?!

Не бил „зависим“ Радев, айде, бе! Всички сделки, договорки и схеми минават през Копринката. Радев се прави на две и половина, че „не е оттука“, ама блажи от кинтите, които айде холан и по време на предизборната кампания минаха като … „дарения“. „Дарения“ – отзад! Някой сметна ли точно колко МИЛИОНА ЕВРА струваше само видимата официална кампания на Радевата партия?!

Ако някой от упор и в прав текст е писал за Радев и на Радев истината – това съм аз, не вие – плеядата около Радев, дето пристиснати не смеете да ударите с юмрук по масата и да го зашлевите с истината, а му хихикате и му пълните главата с празни „анализи“, и никой не смее да спомене истината за оня, чието име не трябва да се споменава.

И медиите лъжете, а ти, ген. Стоименов, си позволяваш и да се ебаваш както с името ми, така и със сайта ми АФЕРА!

А който се ебава с АФЕРА и Веселина Томова – става тя, каквато става.

Апропо, драги ни, „Сив Кардинале“, преди години един такъв като тебе в очите ми даже каза, че „знаел на кого е АФЕРА. На Алексей Петров!“. Тоя един беше Бойко Борисов. Изсмях му се в очите на глупостта, или по скоро на селския пиниз да хвърли „примамка“, защото изреченото от него бе абсолютна лъжа.

По-късно точно твоя „възпитаник“ Радев и отрочетата му шарлатани, които той натресе на България, на гърба на АФЕРА с чекмеджетата на Борисов си направиха политически пиар и повечето се набутаха в парламента.

Да не стане пак така – от АФЕРА да потекат илюстрации за „кеша“ на „пътя на копринката“. И да се питате после  „стратегически“ -кой ми сра в гащите.

Да кажеш на един Стрелец, че лъже, „стратег“ ли си, какъв си не знам, ген. Стоименов, е рисково упражнение. Ама много рисково!

Айде остани си със здраве и много поздрави на ВКР другарите Кирил Димов и Пламен Тончев, дето и те „лъжат“ колко Радев е зависим от Копринков и защо точно.

Че аман от дървени философи!

Веселина Томова

Имам усещането,че Боташ ще ви се стори като "изключително успешен договор"...след данните,които се готвят да ви поднесат от правителството за предишните управляващи и техните договори и разплащания...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

• Автор
преди 3 минути, Proshark написа:

Имам усещането,че Боташ ще ви се стори като "изключително успешен договор"...след данните,които се готвят да ви поднесат от правителството за предишните управляващи и техните договори и разплащания...

Копринкоффф щял да праща радеффф да го предоговаря.😄

преди 1 час, В. Велев написа:

Комисии в НС се правят само срещу частни фирми и то ако са на Ивелин Михайлов. Защото само той не се продаде. Комисии срещу олигарси - забрави.

Какво ще направи на един олигарх такава комисия в Народното събрание? Ще дрънкат два ,три месеца и накрая нищо и половина. Почва се със смяна на шефовете ДАНС и надолу по етажа и прокуратура и цялата съдебна система. Една временна комисия е пълна загуба на време и точно това искат ПЕПЕЕйците и ДъБейците да създават измислени скандали. Гледай ги как само се изпокараха в ПП-ДБ и се разделиха ... преди сглобка сега пък се цепят. Да не забравяме и ,че всяка група има председател на парламентарна група и участие в комисии и зам.председател на НС. От всяка комисия все парички се събират. Баси и мизерниците са тия.

преди 58 минути, laplandetza написа:

Че аман от дървени философи!

Веселина Томова

Аферите на Весито Томова и ПИК 😁 Вестник ШОК няма ли?

• Автор
преди 48 минути, nikssi написа:

Какво ще направи на един олигарх такава комисия в Народното събрание? Ще дрънкат два ,три месеца и накрая нищо и половина. Почва се със смяна на шефовете ДАНС и надолу по етажа и прокуратура и цялата съдебна система. Една временна комисия е пълна загуба на време и точно това искат ПЕПЕЕйците и ДъБейците да създават измислени скандали. Гледай ги как само се изпокараха в ПП-ДБ и се разделиха ... преди сглобка сега пък се цепят. Да не забравяме и ,че всяка група има председател на парламентарна група и участие в комисии и зам.председател на НС. От всяка комисия все парички се събират. Баси и мизерниците са тия.

Аферите на Весито Томова и ПИК 😁 Вестник ШОК няма ли?

МВР -пикчърс.

преди 7 часа, AAUUXX написа:

Леле, какви калинки сте! 😁

преди 7 часа, Flashback написа:

И искаш да ги изпълни за 24 часа, усещаш ли колко си неадекватна?!

Ето какво очакват българите от правителството на Радев, Шиши не е приоритет, всичко по реда си.

Първо приемане на бюджета, след това борба със спекулата и галопиращите цени, а борбата с олигархията е чак на пето място:

Да видим след няколко години какво точно ще е изпълнил и щого точно ще е победил - Гюров ли или Пеефски. 😆 Наивни калинки! 😢

преди 7 часа, Banesc написа:

няма как да стане институците са напълнени с калинки

няма нито една държавна институция която да работи и тва е нарочно

държавата работи в комунистически режим

бухалките работят само когато са за правилните хора

медиите правят цензура

показват случаите само на техните шуробаджанаци

ако радев ще трябва да прави нещо е да направи гарантиран базов доход 100 евро

и да уволни всички държавни служители и да пусне конкурс за преназначаване на 50 % от тях другите да си седят в тях или да отиват в частния бизнес

и да направи таван на заплатата на държавния служител 90% от минималната

и хората да имат стимол да работят частно

а в момента е обратното

всеки се ръга към държавна работа на хранилка

Да бе, той още не почнал да се бори с олигархията и вие веднага му намерихте оправдание защо няма да я пребори - трудно било, трябвало едно столетие да мине, че да бъде преборена тая олигархия. Олигарх на олигарха око вади ли, бе калинки? 🙄

преди 5 минути, Мери) написа:

Олигарх на олигарха око вади ли, бе калинки? 🙄

радеф и политиците са назначени от олигархията

реално са като журналистите за тва често депутатите казват на журналистите колеги

преди 21 часа, БаалБек написа:

37-годишен Преход приключи, но ДС остана. И отново се внедри във властта.

40 години правим преход, но със потомствени комунисти, агенти на ДС и техния персонал от шофьорчета, охранители, куфароносачи и прочие прислуги - кого ли се опитваме да излъжем. Няма "отново" внедряване във властта, защото те никога не са я изпускали. Дали един или друг клан, но все са на червена върхушка, която държи в лапите си всичко: целия държавен апарат, банковия сектор, бизнеса, олигархията са пак те, че дори и втория ешалон богаташи с толкова редки изключения, че няма разлика в общата картинка, а и им се налага да си плащат такса спокойствие.

Уви нямаме и не се очаква скоро да имаме политически субект, който въобще да има някакво намерение да се противопостави на този модел. Та в същия контекст, най- излъгани от избирателите на радев ще са онези, които се надяват на борба срещу олигархията (учудващо е, че има хора, които вярват, че онези, които предлагаха пеевски за шеф на ДАНС, щели да се борят срещу пеевски) че ще им върне левчето и, че ще ни сприятелява с терораша. Днес гледам Витанов се жегнал, че сравнявали радев с орбан ..... направо ибаси обрата, та правилните паралели били между радев и Мадяр. Утре така ще ни омайват, как радев бил, като Зеленски. И всичко това се случва по същия начин, по който, като падна соца и на сутринта комунетата се събудиха, като най- големите и първи демократи.

Така ще си се влачим още много години и много поколения. Добре, че Европа има пари да ги купува тия отрепки, барем от малко да ги държи на каишка, че видяло се е, ако зависеше от нашето общество, още щяхме да висим на опашки за хляб с купони, да се бършем с вестници и да търсим инвалиди, че на тяхно име да си внесем 20+ годишни бангии изровени от скрапа.

преди 5 минути, azarak написа:

Така ще си се влачим още много години и много поколения. Добре, че Европа има пари да ги купува тия отрепки, барем от малко да ги държи на каишка, че видяло се е, ако зависеше от нашето общество, още щяхме да висим на опашки за хляб с купони, да се бършем с вестници и да търсим инвалиди, че на тяхно име да си внесем 20+ годишни бангии изровени от скрапа.

Един от малкото политици, направил реформи беше казал, че ни липсва гражданско общество. Под този обобщаващ термин верояно всеки разбира различни неща, но смисъла е, да имаме една по-голяма маса от критично мислещи хора, независими от олигархията, от популизма. Да не се водят така лесно по всичко изписано в интернет и особенно в социалните мрежи. Това мислещо общество да бъде мнозинство, да преодолеем тази соц носталгия която все още битува в много хора.

😂

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.