Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

коя песен харесвате повече банга ранга или чунга чанга

коя песен харесвате повече банга ранга или чунга чанга 6 гласували потребители

1. 1. коя песен харесвате повече банга ранга или чунга чанга

• чунга чанга
      83%
    • банга ранга
      16%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

или

Ей тва дет сега ви пускам съм го слушал, даже и бях в „оркестъра“ на по няколко питиета- вариант -яко джазиран!😄

на 19.05.2026 г. в 2:21, Banesc написа:

или

И двете ги харесвам еднакво, поправи си анкетата и добави поне още една опция.

• Автор
преди 5 часа, Мери) написа:

И двете ги харесвам еднакво, поправи си анкетата и добави поне още една опция.

по умен съм от тебе

от много опции сме на тва дереже

преди 3 часа, Banesc написа:

по умен съм от тебе

Проблемът на всички шоута за таланти е едно единствено нещо, Шоутата за таланти са повърхностни, защото са създадени като телевизионен бизнес, а не като платформа за истинско изкуство. Те разчитат на комерсиални формули, които максимизират зрителския интерес, превръщайки сложния творчески процес в бързо и лесно смилаемо развлечение.

Основни причини за повърхностността:

Фокус върху емоцията, а не върху таланта: Продуцентите търсят „драма“ и сълзи. Силните лични истории (дори да са преувеличени) често са по-важни за класирането от реалните музикални или танцови умения.

Шаблони и стереотипи: Участниците се вкарват в предварително зададени роли (напр. „бунтар“, „аутсайдер“, „дете чудо“), за да бъдат лесно разпознаваеми и харесвани от широката публика.

Търсене на рейтинги чрез скандали: Журито често изпълнява роли на „добрия“ и „лошия“ герой, а монтажът се използва, за да манипулира реакциите на зрителите и да предизвика противоречия.

Еднообразие на репертоара: Изпълнителите са насърчавани да пеят популярни и познати песни, вместо да развиват собствен стил, тъй като това гарантира по-висок зрителски интерес.

Крайна цел – комерсиален продукт: Целта на предаванията не е да създадат дълготраен творец, а бързо продаваем образ, който да генерира печалба за телевизията и музикалните компании веднага след края на сезона. Това обаче не отменя усиията ,които всеки които участва в това полага и точно това повечето хора,които говорите глупости трябва да разберете Евравизия никога не е била конкурс за турбо фолк или чалга.Да вярно е аз не харесвам риалити формати и или народна музика,но това си е мое лично право на избор.

преди 3 часа, Banesc написа:

по умен съм от тебе

Очаквай тогава Чунга-чанга да те финансира, да те пази и да инвестира в страната ти: https://www.facebook.com/Dikens1/posts/pfbid026kXssFPw9YucFLeCTKFoeVG7y3SYYvXRF9TD3oxX7cvTzQjZwBbov4rNrcNj5xzgl

Инвеститорите от Бангаранга ще си ометат крушите и да видим тогава вие умниците как ще цъфнете и ще вържете под спасителното крило на Румбаранга. 😢

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1278249281134157&set=a.341527341473027&type=3

• Автор
преди 57 минути, Мери) написа:

Очаквай тогава Чунга-чанга да те финансира, да те пази и да инвестира в страната ти: https://www.facebook.com/Dikens1/posts/pfbid026kXssFPw9YucFLeCTKFoeVG7y3SYYvXRF9TD3oxX7cvTzQjZwBbov4rNrcNj5xzgl

Инвеститорите от Бангаранга ще си ометат крушите и да видим тогава вие умниците как ще цъфнете и ще вържете под спасителното крило на Румбаранга. 😢

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1278249281134157&set=a.341527341473027&type=3

объркана душа и психика си

всичко дето мислиш е обратното...

до сега никога не бях срещал такъв човек всичко да му е наопъки

1 не ми трябва някой да ме финансира а ми трябва да ми харесва

2 инвеститорите в банга ранга не ме интересуват вече са си похарчили парите и няма да ги върнат

кога човек инвестира когато очаква да има печалба

няма да има печалба

защото не струва...

преди 10 часа, Banesc написа:

1 не ми трябва някой да ме финансира а ми трябва да ми харесва

Ми супер тогава, ама Радефф не може да се похвали със същото, щото ако ни резнат еврофондовете, ще му се спука балонът, пълен с мръсен въздух и тогава и ти ще усетиш миризмата, не се и съмнявай. 😉

преди 11 минути, Мери) написа:

Ми супер тогава, ама Радефф не може да се похвали със същото, щото ако ни резнат еврофондовете, ще му се спука балонът, пълен с мръсен въздух и тогава и ти ще усетиш миризмата, не се и съмнявай. 😉

Бойко Борисов и Пеевски ги откраднаха.

Мери ,да ти го начунгат чанга.

преди 8 часа, nusho73 написа:

Бойко Борисов и Пеевски ги откраднаха.

Мери ,да ти го начунгат чанга.

Защо все ти го начунгат, зависим си

Life.dir.bg
No image preview

Лили Иванова покори отново зала "Олимпия", одобри актриса...

Във вълнуващата вечер стана ясно, че актрисата Виолина Доцева е избрана за главната роля във филма "Лили - любовта е живот", а снимките започват през април

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.