Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windscribe VPN - взаимна изгода

Featured Replies

Привет.

Не намерих тема за VPN и реших, че "Сигурност" е подходяща.

От доста време ползвам услугите на безплатната VPN на Windscribe. Доволен съм. Днес получих поща, с която ми напомнят, че ако някой си регистрира безплатен акаунт през моя refferal link и двамата ще получим по 1 GB допълнително към безплатните 10 GB. Затова, ако не е в разрез с правилата, слагам този линк. Забележка: всеки месец квотата от 10GB се занулява.

Оригиналното съобщение, което получих е :

Every time you invite a friend to Windscribe, both of you get 1 GB of FREE data. But it gets even better—if your friend upgrades to a Pro account, you get the same plan for free!

Step 1.Share your unique referral link - you can find it below.
Step 2.Your friend signs up using the link.
Step 3.Both of you get 1 GB of free data.
Bonus: If your friend upgrades to Pro, you get a free upgrade to the same plan!

REFFERAL LINK: https://windscribe.com/yo/j4fatn08

За информация качвам и данни с разликата между безплатен и платен акаунт.

image.png

Предварително благодаря на отзовалите се.

Спорен ден !

Никаква взаимна изгода не може да бъде този VPn канадско производство (макар и добър),

с тези мизерни 10 GB, които вече ви отпускат за месец.

Аз го ползвам вече 9 (деветта година), като започнах с 10, после 30 и сега имам 50 GB на месец, без да плащам нищо:

Безплатен лиценз за Windscribe.jpg

По -добре си платете , безплатно е ненадеждно.

в трафика – често 500MB–10GB на месец.

Малко сървъри – 1–3 държави, често без избор на конкретен сървър.

По-ниска скорост – претоварени сървъри, висок ping.

Липса на функции – kill switch, split tunneling, стрийминг достъп.

Риск от логване и продажба на данни – много безплатни VPN-и финансират услугата чрез събиране на потребителска информация.

Голяма част от безплатните VPN услуги:

събират логове и ги продават на рекламни мрежи;

инжектират реклами;

използват слабо криптиране;

могат да съдържат malware.

Безплатен VPN е окей за леки задачи, но не е решение за поверителност. Ако искаш истинска защита, стабилност и скорост – платен VPN е много по-надежден. Причината е проста: ако не плащаш ти, плаща някой друг – с твоите данни.

С Windscribe не е така за старите потребители, защото с него си ползваме всички опции и привилегии,

които притежава и PRO версията. Има само ограничение върху избора на позиции, които

са ограничени до - 12 държави. Но за сметка на това някои от по-големите страни, предлагат

по-няколко сървъра, разположени в различните им градове. Така че съм напълно доволен

от това което ми се предлага. Самият Vpn е уникален с това че предпазва не само компютъра, но и браузера

от изтичане на данни. Така че можеш да заложиш в Windscribe два "подвеждащи" Vpn адреса. Това побърква

цензурата, в соросоидни новинарски сайтове, като:

Dnevnik, OFFNews, Club "Z" и др.

преди 8 минути, Сiнбад написа:

С Windscribe не е така за старите потребители, защото с него си ползваме всички опции и привилегии,

които притежава и PRO версията. Има само ограничение върху избора на позиции, които

са ограничени до - 12 държави. Но за сметка на това някои от по-големите страни, предлагат

по-няколко сървъра, разположени в различните им градове. Така че съм напълно доволен

от това което ми се предлага. Самият Vpn е уникален с това че предпазва не само компютъра, но и браузера

от изтичане на данни. Така че можеш да заложиш в Windscribe два "подвеждащи" Vpn адреса. Това побърква

преди 8 минути, Сiнбад написа:

Сървърите не са в различно локацои. Ти да не мислищ, че не те ьнаем койси, къде си? Пошзвайте си тия проксита - поне собстееноцоте имат какво да продават

преди 7 часа, 2249 написа:

Предварително благодаря на отзовалите се.

и за кво ми е само 1 като с фейк мейл получавам по още 10, а без да давам никакъв и-мейл получавам още 2 ?
значи 10 и-мейла и станаха 100 ГБ
къде си тръгнал с трици маймуни да ловиш ?
всеки и-мейл тръгва от различна флашка на която има нова инсталация на някой пингвин

• Автор

Еййй философите налазиха. Не ви искам мненията. Ако някой проявява интерес - да се регистрира и двамата да получим бонус. Ако не - отминавайте темата и си изливайте мислите другаде.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.