Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

А какво да гледат глухите хора?

Featured Replies

преди 3 минути, Anneliese написа:

Световното го бойкотирам, не ми се гледа политическа коректност, достатъчно се поболях с политически коректните олимпийски игри в Лондон. Миналото световно също го бойкотирах. А и Русия не участва. В момента подкрепям само "Сборная" като тим.

преди 3 минути, Anneliese написа:

Световното го бойкотирам, не ми се гледа политическа коректност, достатъчно се поболях с политически коректните олимпийски игри в Лондон. Миналото световно също го бойкотирах. А и Русия не участва. В момента подкрепям само "Сборная" като тим.

ох, божеее! 😄, оууу Дарвин ! Стига глупости!@ Сипои си една бира и сядай да гледаш!.............. а най добре си поръчай „прЪч“ 😁

• Автор

Алкохол не пия.

GIF by Lidl Nederland

абе....................сипи си бирата!, къв си такъв човек се оплакваш и ревеш. глей ся комичната ситуаця. в момента до мен е бутилката и апарата с кислород, ,който ползвам всекидневно, като усетя че си „заминавам“ , а на масата ме чака студена сгтрого-збранена от колегите бира! и гледам мача без изненади ирак-франция- ей тва е комедия, ч си объркал-Баланса и току виж след 40 денЯ някой ще намаже житце!😁

току-що, Anneliese написа:

Алкохол не пия.

GIF by Lidl Nederland

абе-отвори бирата-ей тъй за Кефф

преди 8 часа, Anneliese написа:

Алкохол не пия.

Бирата не е алкохол.

А глухите могат да гледат каквото им харесва. Както и тези, които не са глухи.

на 22.06.2026 г. в 17:35, Anneliese написа:

А какво да гледат глухите хора?

Правя тази тема, въпреки, че си знам, че напълно глухите хора сме едно голямо малцинство, за което на никой не му пука. Отвратена съм от факта, че точно чужди научнопопулярни канали, както и чужди филмови канали, си позволяват да дискриминират глухите хора, спирайки субтитрите в своите канали и, по този начин лишавайки глухите хора от достъп до научнопопулярна информация. Ще кажете "Има интернет". Да, има интернет и възможност глухите хора да си съсипят зрението и да ослепеят, прекарвайки време в интернет. Вместо да Ви е грижа за здравето на чуждите хора, и то тези с увреждания, Вие ни подминавате и грам не Ви пука за нас, което говори много лошо за всички Вас, здравите. Глухите хора не сме виновни, че сме изгубили напълно слуха си. Това нещо, от което абсолютно никой не е застрахован. В моя случай се оказа, че е заради автоимунно заболяване, което не съм знаела, че го имам. Трябваше почти напълно да се парализирам и после да мине половин година, за да стане ясно какво ми е.

Аз съм напълно глуха и не чувам...

...

на 22.06.2026 г. в 21:35, Anneliese написа:

...

Ние в закостенялата провинция ще ви гледаме сеира.🍿

Имаш моите искрени поздравления, затова че не се предаде и намери отговора, при това съвсем сама. Да, да гледаш сеира на софиянци е едно добро и изключително подходящо за твоята мисловност и вътрешен мир решение. Приятно гледане.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.