Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за светъл - тъмен фон на страница.

Featured Replies

Как бих могъл да направя за постоянно тъмен фон за страница от форума? (долу вляво, средната иконка с луничката) Благодаря на отзовалите се!

33.png

преди 36 минути, Колев 74 написа:

Как бих могъл да направя за постоянно тъмен фон за страница от форума? (долу вляво, средната иконка с луничката) Благодаря на отзовалите се!

33.png

Независимо и от трите опции, постоянен тъмна тема получаваш с добавката която ползвам на всички браузери и която ти беше харесал навремето - Dark Reader

Без нея си маркирал точната опция. Първата е за светла тема, а третата за синхронизиране с темата във Windows.

Да, първият режим винаги е светъл, вторият - винаги тъмен, но третият възбуди любопитството ми и си поиграх с възможностите...

Що ми се чини, че върху резултата от третия избор, освен избора в персонализацията на Win-а, влияе и избора на облик, за съответния браузър... или нещо не съм забелязал...

Нещо ми се изгуби форматирането, са ше го преработя...

едит:

img%5D

• Автор
преди 5 часа, Joss Bomon написа:

Независимо и от трите опции, постоянен тъмна тема получаваш с добавката която ползвам на всички браузери и която ти беше харесал навремето - Dark Reader

Без нея си маркирал точната опция. Първата е за светла тема, а третата за синхронизиране с темата във Windows.

Joss,

Аз си я имам инсталирана от оня момент, когато ти ми подсказа преди години. Никога не съм я махал от тогава, понеже тъмната тема много ми харесва. Но при Калдата не действа. По всеки друг сайт си ми е тъмна всяка страница. И тук става такава, но само като избера "луничката". И след рестарт - отново светла тема. Би трябвало както си помни светлата, така да си запомни завинаги, че съм указал да бъде - тъмна. Не е болка за умиране или има нещо друго, но това е на всичките ми компютри. Преди новия облик, страниците ми си се отваряха без намеса, в тъмна тема. Ползвам "Cent""и"Google Chrome" - портативни от години.

Благодаря!

51.png

Бих казал, че при настройка на облика на браузъра "автоматична", автоматичният (3) режим на калдейта си взима настройката в персонализирането на уина.

За другите режими (1 и 2), "гледа" настройката на облика на браузъра.

Освен ако не се появи някое изключение и се окаже, че не е така.

Тук е момента някой да пита - и кво от тва... и ше е прав.

преди 47 минути, Колев 74 написа:

Ползвам "Cent""и"Google Chrome" - портативни от години.

Вариант 1.Опитай от самите браузъри : Settings(Настройки)>Appearance(Външен вид) > ...най-горе theme(тема) - ако е на Use Classic > избери с клик GTK , за да се намести външния вид.

Вариант 2. В адресната лента пишеш chrome://flags/ и от флаговете намираш enable-force-dark да е маркиран на enable , накрая рестарт на браузъра.

преди 1 час, Колев 74 написа:

И тук става такава, но само като избера "луничката". И след рестарт - отново светла тема.

Проблемът е в твоя "телевизор".

Аз, след като избера тъмна тема от "луничката", и си стои. Рестартирах браузъра, рестартирах компютъра, рестартирах де що електроника има вкъщи - няма промяна, черно. Това с Opera и Brave.

Виж си настройките за теми на Windows, настройките на браузърите, някакви други ... Не знам къде точно си бутал, за да ти кажа.

И пробвай без тоя гореспоменатия "Dark Reader".

Успех.

• Автор

"Вариант 1.Опитай от самите браузъри : Settings(Настройки)>Appearance(Външен вид) >"

Благодаря!

Оправи се с цитираното от теб изречение. В него беше поставено на светла тема.

17.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.