Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля препоръчайте спрей за конектор намокрен мобилен телефон

Featured Replies

Здравейте !

Позната ми даде телефона й защото го е мокрила. Отворих го, ноут 20 мисля е. изчистих конектора на LCD и конектора за LCD на самата платка със спирт, но пораженията си седят и съм сигурен, че има спрей, който поне по рекламни думи може да помогне. Искам да купя такъв да си имам и да ползвам сега и в бъдеще.

Знам, че може да се смени самия конектор на платката, но признавам си не умея това, а давам на колега.

благодаря !

преди 36 минути, Daylight Dancer написа:

Здравейте !

Позната ми даде телефона й защото го е мокрила. Отворих го, ноут 20 мисля е. изчистих конектора на LCD и конектора за LCD на самата платка със спирт, но пораженията си седят и съм сигурен, че има спрей, който поне по рекламни думи може да помогне. Искам да купя такъв да си имам и да ползвам сега и в бъдеще.

Знам, че може да се смени самия конектор на платката, но признавам си не умея това, а давам на колега.

благодаря !

Спрей не мисля ,че би решил проблема ,мокрен чип под напрежение е гаранция за неговото повреждане.

• Kalin Karaboychev промени заглавието на Моля препоръчайте спрей за конектор намокрен мобилен телефон
преди 5 часа, Daylight Dancer написа:

Здравейте !

благодаря !

След като пораженията си седят, спрей не може да ти помогне. Той помага, когато телефонът е намокрен и на момента и е изключен. И дори и тогава няма гаранция, че ще работи след това. Лично при мен, намокрен телефон, изключен, почистен, работи след това само 30 минути и мачът приключи.

Аз веднъж си изпуснах телефона в казанчето (от тогава не си слагам телефона в задния джоб). Samsung S, версия поредна, не помня точно коя. Паникьосах се, естествено. Даже не се сетих да го изключа, но явно телефона имаше някаква функция да се самоизключва, като се намокри. Абсолютно нищо не му стана на хардуера. Мъжа ми пипна нещо софтуерно и тръгна.

преди 9 часа, Daylight Dancer написа:

"но явно телефона имаше някаква функция да се самоизключва, като се намокри"

да се добави в бисери :)

Защо точно в бисери? Нейния телефон беше Самсунг С 7 edge и когато се намокри се изключи и показа голяма капка на екрана. Разглобих го, почистване и изсушаване и ресет на капката и се оправи на 100%...

Редактирано от Belefor (преглед на промените)

Най-добрият начин за абсорбиране на влага от овлажнен телефон е използването на пакетчета със силикагел (silica gel) или оставянето му на сухо, добре проветриво място с циркулация на въздух за поне 24–48 часа.Силикагелът е много по-ефективен и безопасен от популярния мит за суровия ориз, тъй като оризът отделя нишестен прах и малки частици, които могат да навлязат в портовете и да повредят устройството трайно.

Не спрей, а силикагел. Задължително преди прилагането му трябва да се изключи устройството.

Успех!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.