Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем със стартирането на Trojan guarder

Featured Replies

Здравейте всички :bye: Моля помогнете ако можете.Имам проблем с стартирането на Trojan guarder.Не може да се стартира.Преинсталирах я ,но пак не тръгва.С windows xp съм.Ако някой знае нещо по въпроса или друга подобна програма моля пишете ми.Предварително благодаря :)

С коя версия пробва? Можеш да пробваш с друга версия, след като деинсталираш старата. Ако отново не стане, тогава пробвай с някоя програма за регистри, да изчистиш всичко от регистрите и тогава да инсталираш наново. Има десетки програми за почистване на регистрите, просто пусни едно търсене в Google за Registry Cleaner или RegCleaner и си избирай от камарата :)

• Автор
С коя версия пробва? Можеш да пробваш с друга версия, след като деинсталираш старата. Ако отново не стане, тогава пробвай с някоя програма за регистри, да изчистиш всичко от регистрите и тогава да инсталираш наново. Има десетки програми за почистване на регистрите, просто пусни едно търсене в Google за Registry Cleaner или RegCleaner и си избирай от камарата ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Пробвах различни версии,инсталирах и после деинсталирах и пак нищо.Използвах и Free Registry Fixer ,но не се получава. Може би аз нещо не правя както трябва.Все пак благодаря за съвета :)

Пробвах различни версии,инсталирах и после деинсталирах и пак нищо.Използвах и Free Registry Fixer ,но не се получава. Може би аз нещо не правя както трябва.Все пак благодаря за съвета :)

<{POST_SNAPBACK}>

Еми поредните "ебавки" на XP-то... каквото и да си говориме Microsoft не са го доискусурили тоя Windows. ;) Ако ти се занимава заради тази програма да преинсталираш... действай... но няма смисъл(поне според мен). А междудругото: ти с какъв SP си ? 1 или 2 ? Ако си с 2 по добре ако се решиш да преинсталираш след инсталацията не качвай SP2. По мое мнение е много по бъгав от SP1. Има проблеми с много програми, които не искат да работят под SP2, пък и е Windows-а ще ти върви много по бавно със SP2 отколкото със SP1. cool.gif

Успех!

А освен Windows XP каква програма за защита имаш инсталиранa (Антивирус, Internet Security или някаква комбинация)?. Понякога стават конфликти на Internet Security пакетите с антитроянските прогами заради несъвместимост, защото IS си имат скенер в реално време и не позволяват на друга програма да се инсталира или да стартира втори активен скенер.

• Автор
А освен Windows XP каква програма за защита имаш инсталиранa (Антивирус, Internet Security или някаква комбинация)?. Понякога стават конфликти на Internet Security пакетите с антитроянските прогами заради несъвместимост, защото IS си имат скенер в реално време и не позволяват на друга програма да се инсталира или да стартира втори активен скенер.

<{POST_SNAPBACK}>

ИМам инсталиран SP1,Norton ANtivirus i Zone alarm pro.Програмата тръгна и после не що стана и повече не може да се стартира.Качвах и по-стара версия 6.41 и пак същото sad.gif

Имах подобен проблем на несъвместимост на Trojan Guarder 6.4X с Norton Internet Security 2004 (на операционна система Windows XP2) преди известно време. Само исках да пробвам качествата на Trojan Guarder, но програмата не искаше да работи след инсталация и ми изписваше доста странно съобщение, но сега не си спомням какво беше.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.