Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ми покана за TorrentLeech.org

Featured Replies

Моля ви от сърце за една покана, за torrentleech. Благодаря предварително. Спешно ми трябва. Моля ви. [email protected]

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 312
  • Прегледи 51,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

може ли една покана и за мен,ще съм ви много благодарен: [email protected]

Invite Signup URL: http://www.torrentleech.org/signup_inv.php

Invite Code: 38498037

Бързайте! :cool:

може ли една покана и за мен,ще съм ви много благодарен: [email protected]

Вече не работи ли моя код, който ви дадох? TL отвори регистрациите за известно време. Възползвайте се докато е време!

• 4 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Здравейте, много ще се радвам ако пратите и на мен една покана за torrentleech.

много ще съм ви благодарен благодаря предварително [email protected]

Здравейте, ще се радвам ако пратите и на мен една покана за torrentleech.org. Благодаря предварително! [email protected]

Здравейте, ще се радвам ако пратите и на мен една покана за torrentleech.org. Благодаря предварително,[email protected]

Здравейте,много ми трябва покана за torrentleech.org,няма да ви подведа,имам 50мбит download и 50mbit upload,Благодаря ви предварително,e-mail:[email protected]

Ще съм благодарен ако има една покана и за мене за torrentleech.org или hd-torrents.org- [email protected] 10x предварително.

• 2 седмици по-късно...

Имам една покана. Пишете ми на ЛС - изпращайте ми доказателства от други тракери, форуми и т.н. Искам и обещание, че акаунта ще се използва. В крайна, сметка най-подходящият ще получи поканата. Успех! :)

• 2 седмици по-късно...

Имам една покана. Пишете ми на ЛС - изпращайте ми доказателства от други тракери, форуми и т.н. Искам и обещание, че акаунта ще се използва. В крайна, сметка най-подходящият ще получи поканата. Успех! :)

Здравей,

От доста време си търся покана преди време бях регистриран, но ми се наложи да замина извън страната и регистрацията ми падна . Вече живея извън родината и ми се налага да влизам в някой български тракери с прокси, но това не ми върши работа напълно. Обещание незнам как бих могъл да ти дам, но определено, аз съм силно заинтересуван сметката ми да активна.

Благодаря Ти

[email protected]

Здравей,

От доста време си търся покана преди време бях регистриран, но ми се наложи да замина извън страната и регистрацията ми падна . Вече живея извън родината и ми се налага да влизам в някой български тракери с прокси, но това не ми върши работа напълно. Обещание незнам как бих могъл да ти дам, но определено, аз съм силно заинтересуван сметката ми да активна.

Благодаря Ти

[email protected]

Каква ти е скоростта на интернета? Дай ми някакви скрийнове :)

Каква ти е скоростта на интернета? Дай ми някакви скрийнове :rolleyes:

Ето тук става сложно ... :rolleyes:)) Живея в Испания, където съм на на 6/10 Mb download и някъде upload 1 mb, но следващите 3 месеца ще съм в Германия и за празниците в България, където ще съм на ADSl t.e. подобна скорост. Търся покана за сайта най-вече заради специализирани програми свързани с Авиацията, уча за изпити и има много полезни програми, но за съжаление твърди скъпи за мен и torrentleech е последния ми шанс. Даже бих ти бил много благодарен, ако провериш какво ти излиза за "atpl" ili "atpl oxdord". Разбира се няма да го ползвам единствено за това. Имам регистрация в замунда от доста години .... ако искаш ще ти пратя скреен от там...

П.С. Видях, че си от Варна ..... от моя роден и любим град, мисля, че само заради това бих бил достоен за покана :)))) А от кой квартал си??? ;))

Варна, най-хубавият град :) В никакъв случай TL не е последният ти шанс, но само заради това, че си от Варна, веднага мога да те поканя в: + demonoid + Nordi-T Отделно ти препоръчвам да се регистрираш в http://rutracker.org/forum/index.php

Варна, най-хубавият град :) В никакъв случай TL не е последният ти шанс, но само заради това, че си от Варна, веднага мога да те поканя в:

+ demonoid

+ Nordi-T

Отделно ти препоръчвам да се регистрираш в http://rutracker.org/forum/index.php

Руския тракер определено е интересен, но за съжаление и там няма това което търся може би, защото руснаците не учат по тази програма по която уча аз :))

Аз търся тези продукти oatmedia.com/products.asp?cat=14 ... по точно Air Law, DC Electrics ,Systems and airframes and Mass and Ballance.. Можеш ли да провериш дали ги има в TL.

Благодаря ти.

• 1 месец по-късно...

И аз бих взел една покана по възможност на [email protected]. Колкото до скорост .. Пловдив ITD Network , ~16 Mbps (2 MB) download външен , ~10Mbps (1-1.2MB) upload външен , пълна скорост на ланката за бг

• 2 седмици по-късно...

Ако е възможно пратете и на мен - [email protected]

Публикувано изображение

Гарантирам денонощно сиидване. Не спирам компютъра. 500 ГБ ъплоуд в замунда за 3 седмици.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.