Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой плеър използвате?

Коя е твоята програма , с която гледаш филми?! 319 гласували потребители

1. 1. Коя е твоята програма , с която гледаш филми?!

• BS Player
      39%
      114
    • MV2 Player
      5%
      15
    • WMP
      6%
      18
    • Real Player
      1%
      3
    • Crystal Player
      9%
      29
    • Zoom Player
      0%
      2
    • Rad Light Player
      0%
      1
    • DivX Player
      0%
      0
    • Winamp
      7%
      21
    • Media Player Classic
      10%
      31
    • друга (посочете коя)
      19%
      58

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

BSPlayer + WMP 11

Редактирано от IvelinSonic (преглед на промените)

• Отговори 93
  • Прегледи 14,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

KMPlayer-от каталога на калдата!

Аз ползвам BS плеъра и съм доволна.

Ако може някой пък да ми каже как да вадя кадри от филми на плеъра.Пробвала съм с клипове и филмчета ,става като натисна Р,но искам да си сваля малко снимки от сватбата ,но не става?

Ако някой може да ме усведоми за още програмки от този тип ще съм му благодарен! :bye:

Crystal player понякога бъгва BSplayer и той. А и не могат да четат всичко. Аз съм със GOM player С много допълнителни настройки и удобен и чете много повече файлове от BS ili Crystal. Пробвайте го :)

гласувах за бсплейър,обаче ползвам професионалната версия,след като при едно сканиране антиспайъера ми я осакати "безплатната"-после видях,че е адуер.Иначе разпознава без грешка аудио-сидита-и за това го ползвам.

Обаче за останалите аудиоформати ползвам Фуубар.

Откакто излезна 11 на WMP, нямам проблеми с отварянето дори и на най-кривите формати.

И в ХР ми зареждаше на 90%, но с Виста отваря сто-процентово, каквото и да му подам.

Не се фукам, нито превъзнасям продуктите на Майкрософт (макар да съм влюбен в тях), аз добре си знам, че това е повече въпрос на кодеци.

Пакетът, който ползвам с Виста направо реже глави!

Чакай да надникна какво му бе прозвището .... аааа ...такова .... VistaCodecs_v449.

Силно препоръчвам.

• 2 месеца по-късно...

Gom Player и Джет Аудио. С Сатсуки Декодерите досега е нямало филм който да не ми с отвори.

За музка Wavelab 5.21 или Фубар.

Анкетата е малко неконкретизирана, защото повечето хора използват по няколко плеъра.В зависимост от файлове който ще отворят, било то аудио,видео,CD и DVD дискове.

За пример ще дам, че за по-популярните от тях аудио архиви (MP3, OGG, FLAK, MIDI) и популярните плей листи използвам Winamp, за CD архивите и дисковете предпочитам Windows Media Player. За видео архиви (AVI, DIVX, MPEG) който имат субтитри към тях предпочитам Windows Media Player 11. За DVD дискове и архиви използвам PowerDVD. И за ( 3gp, mpv, qt ) архивите QuickTime плеър.

Много трудно ще ми бъде да отговоря в анкетата точно поради тази причина, че не се споменава точно за какъв вид плеър говорим Audio,Video или DVD.

Ако човек има правилно инсталираните кодеци и по време на инсталацията на всеки един плеър си нагласи собственоръчно какви файлове да се отварят с даденият плеър то тогава няма да се стига до каша в компютрите ни. Забелязал съм, че много хора инсталират QuickTime да речем и го правят плеър по подразбиране и след това се чудят защо филмите им стартират с този плеър и защо не могат да пуснат субтитрите след това.И на мен ми се вижда доста глуповато да използваш само един от тях.Всяка програма си има предимства и недостатъци в дадена ситуация.

Анкетата е малко неконкретизирана, защото повечето хора използват по няколко плеъра.В зависимост от файлове който ще отворят, било то аудио,видео,CD и DVD дискове.

За пример ще дам, че за по-популярните от тях аудио архиви (MP3, OGG, FLAK, MIDI) и популярните плей листи използвам Winamp, за CD архивите и дисковете предпочитам Windows Media Player. За видео архиви (AVI, DIVX, MPEG) който имат субтитри към тях предпочитам Windows Media Player 11. За DVD дискове и архиви използвам PowerDVD. И за ( 3gp, mpv, qt ) архивите QuickTime плеър.

Много трудно ще ми бъде да отговоря в анкетата точно поради тази причина, че не се споменава точно за какъв вид плеър говорим Audio,Video или DVD.

Ако човек има правилно инсталираните кодеци и по време на инсталацията на всеки един плеър си нагласи собственоръчно какви файлове да се отварят с даденият плеър то тогава няма да се стига до каша в компютрите ни. Забелязал съм, че много хора инсталират QuickTime да речем и го правят плеър по подразбиране и след това се чудят защо филмите им стартират с този плеър и защо не могат да пуснат субтитрите след това.И на мен ми се вижда доста глуповато да използваш само един от тях.Всяка програма си има предимства и недостатъци в дадена ситуация.

:yanim: Напално съгласна!!!

Редактирано от brianna (преглед на промените)

значи и аз от доста време го ползвам бс-плеара,но скоро го упдейтнах и ми иска сериен номер,и няква регистрация,но като го затворя това прозорче си тръгва и никви пр.та мисълта ми е че най-го ползвам него,винампа,и рил-плеара,с тях не съм имал никакви проблеми до тук,надявам се и за напред.

cool.gifcool.gifcool.gif

в неделя-16.12 07-бях на сватба.братовчеда прави снимки,с цифра-сони-и клипове.заначи клиповете нещя да ги отвори с нищо друго,освен някакъв зум плеар,и то без звук.за пръв път го използвам,но при изтеглени около20-тина плеара само тои ги отвори.но като цяло до сега в кратката ми кариера като компютър-мен,защото сам новобранец,и си го признавам,ползвам бс-плеар винамп и риъл-плеар,и не съм имал отказ... biggrin.gif

KMPlayer е единственият плейър , който никога не е крашвал при мен.Иначе освен него ползвам и BSPlayer , който е най-пестелив откъм ресурси.

• 2 седмици по-късно...

От няколко месеца не ползвам друг плейър за филми и аудио клипове освен VLC.

Всеки ден ме изненадва с нов формат, който може да чете. biggrin.gif

Освен това зарежда много бързо и е много олекотен.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.