Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой плеър използвате?

Коя е твоята програма , с която гледаш филми?! 319 гласували потребители

1. 1. Коя е твоята програма , с която гледаш филми?!

• BS Player
      39%
      114
    • MV2 Player
      5%
      15
    • WMP
      6%
      18
    • Real Player
      1%
      3
    • Crystal Player
      9%
      29
    • Zoom Player
      0%
      2
    • Rad Light Player
      0%
      1
    • DivX Player
      0%
      0
    • Winamp
      7%
      21
    • Media Player Classic
      10%
      31
    • друга (посочете коя)
      19%
      58

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

BSPlayer + WMP 11

Редактирано от IvelinSonic (преглед на промените)

• Отговори 93
  • Прегледи 14,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Можете ли да ми кажете откъде да си сваля плейър ,който може да променя размера на шрифта на субтитрите.

KMPlayer-от каталога на калдата!

Аз ползвам BS плеъра и съм доволна.

Ако може някой пък да ми каже как да вадя кадри от филми на плеъра.Пробвала съм с клипове и филмчета ,става като натисна Р,но искам да си сваля малко снимки от сватбата ,но не става?

В момента ползвам VLC Media Player 0.8.6c и съм много доволна.

Ако някой може да ме усведоми за още програмки от този тип ще съм му благодарен! :bye:

Crystal player понякога бъгва BSplayer и той. А и не могат да четат всичко. Аз съм със GOM player С много допълнителни настройки и удобен и чете много повече файлове от BS ili Crystal. Пробвайте го :)

Аз ползвам WMP11

Аз също!

гласувах за бсплейър,обаче ползвам професионалната версия,след като при едно сканиране антиспайъера ми я осакати "безплатната"-после видях,че е адуер.Иначе разпознава без грешка аудио-сидита-и за това го ползвам.

Обаче за останалите аудиоформати ползвам Фуубар.

Ползвам KMPlayer и досега поне не ми е правил проблеми.

Откакто излезна 11 на WMP, нямам проблеми с отварянето дори и на най-кривите формати.

И в ХР ми зареждаше на 90%, но с Виста отваря сто-процентово, каквото и да му подам.

Не се фукам, нито превъзнасям продуктите на Майкрософт (макар да съм влюбен в тях), аз добре си знам, че това е повече въпрос на кодеци.

Пакетът, който ползвам с Виста направо реже глави!

Чакай да надникна какво му бе прозвището .... аааа ...такова .... VistaCodecs_v449.

Силно препоръчвам.

• 2 месеца по-късно...

Gom Player и Джет Аудио. С Сатсуки Декодерите досега е нямало филм който да не ми с отвори.

За музка Wavelab 5.21 или Фубар.

Анкетата е малко неконкретизирана, защото повечето хора използват по няколко плеъра.В зависимост от файлове който ще отворят, било то аудио,видео,CD и DVD дискове.

За пример ще дам, че за по-популярните от тях аудио архиви (MP3, OGG, FLAK, MIDI) и популярните плей листи използвам Winamp, за CD архивите и дисковете предпочитам Windows Media Player. За видео архиви (AVI, DIVX, MPEG) който имат субтитри към тях предпочитам Windows Media Player 11. За DVD дискове и архиви използвам PowerDVD. И за ( 3gp, mpv, qt ) архивите QuickTime плеър.

Много трудно ще ми бъде да отговоря в анкетата точно поради тази причина, че не се споменава точно за какъв вид плеър говорим Audio,Video или DVD.

Ако човек има правилно инсталираните кодеци и по време на инсталацията на всеки един плеър си нагласи собственоръчно какви файлове да се отварят с даденият плеър то тогава няма да се стига до каша в компютрите ни. Забелязал съм, че много хора инсталират QuickTime да речем и го правят плеър по подразбиране и след това се чудят защо филмите им стартират с този плеър и защо не могат да пуснат субтитрите след това.И на мен ми се вижда доста глуповато да използваш само един от тях.Всяка програма си има предимства и недостатъци в дадена ситуация.

Анкетата е малко неконкретизирана, защото повечето хора използват по няколко плеъра.В зависимост от файлове който ще отворят, било то аудио,видео,CD и DVD дискове.

За пример ще дам, че за по-популярните от тях аудио архиви (MP3, OGG, FLAK, MIDI) и популярните плей листи използвам Winamp, за CD архивите и дисковете предпочитам Windows Media Player. За видео архиви (AVI, DIVX, MPEG) който имат субтитри към тях предпочитам Windows Media Player 11. За DVD дискове и архиви използвам PowerDVD. И за ( 3gp, mpv, qt ) архивите QuickTime плеър.

Много трудно ще ми бъде да отговоря в анкетата точно поради тази причина, че не се споменава точно за какъв вид плеър говорим Audio,Video или DVD.

Ако човек има правилно инсталираните кодеци и по време на инсталацията на всеки един плеър си нагласи собственоръчно какви файлове да се отварят с даденият плеър то тогава няма да се стига до каша в компютрите ни. Забелязал съм, че много хора инсталират QuickTime да речем и го правят плеър по подразбиране и след това се чудят защо филмите им стартират с този плеър и защо не могат да пуснат субтитрите след това.И на мен ми се вижда доста глуповато да използваш само един от тях.Всяка програма си има предимства и недостатъци в дадена ситуация.

:yanim: Напално съгласна!!!

Редактирано от brianna (преглед на промените)

значи и аз от доста време го ползвам бс-плеара,но скоро го упдейтнах и ми иска сериен номер,и няква регистрация,но като го затворя това прозорче си тръгва и никви пр.та мисълта ми е че най-го ползвам него,винампа,и рил-плеара,с тях не съм имал никакви проблеми до тук,надявам се и за напред.

cool.gifcool.gifcool.gif

в неделя-16.12 07-бях на сватба.братовчеда прави снимки,с цифра-сони-и клипове.заначи клиповете нещя да ги отвори с нищо друго,освен някакъв зум плеар,и то без звук.за пръв път го използвам,но при изтеглени около20-тина плеара само тои ги отвори.но като цяло до сега в кратката ми кариера като компютър-мен,защото сам новобранец,и си го признавам,ползвам бс-плеар винамп и риъл-плеар,и не съм имал отказ... biggrin.gif

KMPlayer е единственият плейър , който никога не е крашвал при мен.Иначе освен него ползвам и BSPlayer , който е най-пестелив откъм ресурси.

• 2 седмици по-късно...

От няколко месеца не ползвам друг плейър за филми и аудио клипове освен VLC.

Всеки ден ме изненадва с нов формат, който може да чете. biggrin.gif

Освен това зарежда много бързо и е много олекотен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.