Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се изтрива сайт ?

Featured Replies

Някой може ли да обесни как да си изтрия сайта във Free.bg ...

Някой може ли да обесни как да си изтрия сайта във Free.bg ...

Изтрива се, като изтриеш всички файлове и директории качени в твоето пространство на free.bg. Успех! cool.gif

Не съм правил сахт във Free.bg ,но би треало от админ панела да има опция изтрии сайта или нещо такова...

В hit.bg в админ панела има такава опция, а free.bg трие6 всичко сам от FTP клиента. Това мога да кажа аз :-). Успех.

• Автор

мдааааа 10х ... и аз така предполагах, но изтрих почти всички файлове, без 1 и при всеки опит да го изтрия този файл ми изкарва някакфа грешка и така и не можах да го изтрия ... някой има ли представа какъе може да е проблема ???

намерих проблема ...

Request denied.

Verify that the file or folder exists and that you have the necessary permissions on the server to perform the requested operation

ей тва е ... сега ако някой ми обесни как да го премахна ... мн ще го обичам :PppPPppP ... особено ако е момиче (chuckle)

немаш права за да я изтриеш, я кажи как се казва файла който се опитваш да изтриеш

• Автор

ми то е папка, която е празна ... мога да я преименовам, да я местя ... само не и да я изтрия ...

• Автор

е в сайта де ...

• Автор
Имам предвид на кой хост hit.bg или free.bg

имаш ли Skype ... ако имаш пиши ЛС ... ако неее ... mIRC съшо е вариант :)

free.bg :clap:

Значи Skype: ivkoni_89, но ме търси утре сега ще ставам. Утре ако искаш към 14:30-15:00 часа ме търси :-)

мдааааа 10х ... и аз така предполагах, но изтрих почти всички файлове, без 1 и при всеки опит да го изтрия този файл ми изкарва някакфа грешка и така и не можах да го изтрия ... някой има ли представа какъе може да е проблема ???

намерих проблема ...

Request denied.

Verify that the file or folder exists and that you have the necessary permissions on the server to perform the requested operation

ей тва е ... сега ако някой ми обесни как да го премахна ... мн ще го обичам :PppPPppP ... особено ако е момиче (chuckle)

Тази папка, за която говориш най-вероятно не се изтрива. До колкото си спомням в free.bg имаше една папка и/или файл, който не се трие.

• Автор
Тази папка, за която говориш най-вероятно не се изтрива. До колкото си спомням в free.bg имаше една папка и/или файл, който не се трие.

ми тая папка аз съм я качвал ... не е оня файл :)

Аз съм си тука вече yordanofff ако искаш ме потърси.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.