Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Видео карта ATi до 160 лв

Featured Replies

Може ли някой да ми каже добър модел видео на ATI с цена до 100-160 лв. :whist:

AGP или PCI-E? Нова или може и втора ръка? За какво ще се ползва картата?

• Автор

AGP.По възможност нова.Ще се ползва за игри. ;)

Чака се да излезе X1300XT DDR3 за AGP и цената и преполагам че е толкова -170-180лв. Друг вариант е да се търси втора ръка Х800 и модификациите и, или за около 100-120лв. някое 9800Pro/XT. Всичко друго ще е компромис с производителноста в игрите. Аз даже в момента си търся Х800GTO за AGP и ако намеря това 6600GE от подписа излита моментално ;)

Може ли някой да ми каже добър модел видео на ATI с цена до 100-160 лв. ;)

X1600 pro е отличен модел за около 160 лв.Няма конкуренция в този ценови диапазон.Не вярвай на глупостите от рода че GForce 6600GT e по-добра,не е.Тествали сме подобни карти,не са по-добри.Само гледай когато купуваш да не ти пробутат някой скопен модел.Заложи на марката (ASUS,Gigabite по възможност,Saphire са малко леймърси карти,все ще те намамят).Има я във вариант за AGP и PCI-E.

Дори и да е на AGP,този модел си остава най-доброто за тези пари.Има дори AVIVO (процесора на картата извършва изчисленията при видео обработка).Успех.(цена на която аз я купих 105$).

пп:разгледай тук http://www.gpureview.com/show_cards.php?ca...9&card2=190

Редактирано от TOPCON (преглед на промените)

X1600 pro е отличен модел за около 160 лв.Няма конкуренция в този ценови диапазон.Не вярвай на глупостите от рода че GForce 6600GT e по-добра,не е.Тествали сме подобни карти,не са по-добри.Само гледай когато купуваш да не ти пробутат някой скопен модел.Заложи на марката (ASUS,Gigabite по възможност,Saphire са малко леймърси карти,все ще те намамят).Има я във вариант за AGP и PCI-E.

Дори и да е на AGP,този модел си остава най-доброто за тези пари.Има дори AVIVO (процесора на картата извършва изчисленията при видео обработка).Успех.(цена на която аз я купих 105$).

пп:разгледай тук http://www.gpureview.com/show_cards.php?ca...9&card2=190

Нещо x1600 Pro нззз къде си я гледал за 160-170лв.!!! Аз до миналата седмица обикалях за нея и никъде я няма за под 210лв ?!!!

• Автор

До сега сам карал с nVidia и въобще не сам доволен.

Но когато виядх какво може ATI си казах че е време да махна nVidia-та biggrin.gif

Нещо x1600 Pro нззз къде си я гледал за 160-170лв.!!! Аз до миналата седмица обикалях за нея и никъде я няма за под 210лв ?!!!

Това е цената за XT версията.Купена е от Мост( SAPPHIRE X1600PRO 128M GDDR3).

Price : 150.00 USD - БЕЗ ДДС

това от мост. Няма какво да спорите казах ви x1600 pro исках да си взимам както знаете.... имам и цяла тема за това. В Жар беше най-оферта ама са я свършили и имат само 512мб... А ве истината е че в България само парите искат да ти вземат без да мислят за клиента...

Редактирано от psihi (преглед на промените)

• Автор

Все пак много благодаря на всички !!! :ph34r::baby::baby:

Имате по една бира от мене biggrin.gif:ph34r:

Все пак много благодаря на всички !!! :ph34r::baby::baby:

Имате по една бира от мене biggrin.gif:handshake:

Аз ти викам да си събереш още малко пари и си вземи е това Цък, ако ли не търси настаро 9800 про или виж некоя фирма дали има 9600 про ;) за други такива карти за 160лв мисля, че няма да намериш по-добра :down: (Лично мнение)

Редактирано от psihi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.