Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стилен телефон с капаче

Featured Replies

Гледам, гледам и не мога да си избера. Нокия много ми харесват като телефони, но текните с капаче са меко казано отвратителни. Търся нещо стилно, с хубава батерия, блутут и вграден модем. Може би Самсунг или SE? Изобщо не търся хиперфункционалност и 10 мегапикселова камера с оптично увеличение. А и бих искал нещо с ниско ниво на SAR. И ако може радио за мачовете!

Редактирано от estario (преглед на промените)

Гледам, гледам и не мога да си избера. Нокия много ми харесват като телефони, но текните с капаче са меко казано отвратителни. Търся нещо стилно, с хубава батерия, блутут и вграден модем. Може би Самсунг или SE? Изобщо не търся хиперфункционалност и 10 мегапикселова камера с оптично увеличение. А и бих искал нещо с ниско ниво на SAR. И ако може радио за мачовете!

Хвърли едно око тук: http://www.sotovik.ru/catalog/ . Предполагам че 120 производитела са достатъчен избор... Иначе бих ти препоръчал това: http://www.sotovik.ru/catalog/phones/panasonic/x700.html , но пък няма радио, ама е смартфон... може да се сложи програма за радио, само че през интернет...

Редактирано от dido1 (преглед на промените)

Ако искаш гъзария - NOKIA

Ако искаш детска играчка - SAMSUNG

Ако искаш дърво - MOTOROLA, SIEMENS

Ако искаш нещо сериозно - LG, PANASONIC

Препоръчвам PANASONIC VS3

pic1.jpg

И едно сравнение с прословутите дисплеи на SONYERICSSON

pic8.jpg

Редактирано от MDMA (преглед на промените)

Гледай сега човек - така и така тукасе събират мнения що пък да не кажа и аз мойто, нали така? :)

Едно нещо не мога да разбера - ти телефон ли искаш или табакера? Какво точно искаш да птавиш с него - да го слагаш по масите в кафетата или да ти върши работа? Няма до момента телефон, който да е в горния сегмент на който и да е производител или да е бизнес клас и да е тип "табакера". Направи си сам извода защо. Аз мога да ти дам една подсказка - лентовия кабел. Извинявай за откровението но си е така. Взимай си една нормална Нокиа и си свиркай. Аз откакто имам мобилен телефон ( нейде около 6 години ) никога не съм имал нищо друго освен Нокиа: 6210, 9210, 6310, 6310i, 6230, N70, 9300i - с последните два съм в момента. Няма лош телефон - както виждаш никой от тях не е "табакера" :). В крайна сметка парите са си твои и ти си решаваш, но не е лошо да проявиш малко здрав разум. Айде да си жив и здрав

Мога да ти препоръчам Моторола V3x. Има голяма вградена памет-70 мегабайта и слот за мемори карта(в моя случай мемори картата е 256 мегабайта),има мп3 плейър,видео обаждане,2 мегапиксела камера,скрийнсейвър.Лесно се инсталират джава игрички,но ако не използваш РС сюит-а,а кард рийдър.

Ако искаш гъзария - NOKIA

Ако искаш детска играчка - SAMSUNG

Ако искаш дърво - MOTOROLA, SIEMENS

Ако искаш нещо сериозно - LG, PANASONIC

Препоръчвам PANASONIC VS3

pic1.jpg

И едно сравнение с прословутите дисплеи на SONYERICSSON

pic8.jpg

Нормално е да има разлика в дисплея на двата телефона. Panasonic има 16 млн. цвята. cool.gif

Гледай сега човек - така и така тукасе събират мнения що пък да не кажа и аз мойто, нали така? :yanim:

Едно нещо не мога да разбера - ти телефон ли искаш или табакера? Какво точно искаш да птавиш с него - да го слагаш по масите в кафетата или да ти върши работа? Няма до момента телефон, който да е в горния сегмент на който и да е производител или да е бизнес клас и да е тип "табакера". Направи си сам извода защо. Аз мога да ти дам една подсказка - лентовия кабел. Извинявай за откровението но си е така. Взимай си една нормална Нокиа и си свиркай. Аз откакто имам мобилен телефон ( нейде около 6 години ) никога не съм имал нищо друго освен Нокиа: 6210, 9210, 6310, 6310i, 6230, N70, 9300i - с последните два съм в момента. Няма лош телефон - както виждаш никой от тях не е "табакера" :clap:. В крайна сметка парите са си твои и ти си решаваш, но не е лошо да проявиш малко здрав разум. Айде да си жив и здрав

Съгласен съм до някъде с теб. Това за NOKIA е така, и за мен е най-доброто, но все пак се съобразявай с човека пуснал темата. Той търси телефон тип мида. За това по-добре му препоръчай някакъв модел тип мида, а не да му казваш коя марка да си вземе и какво да прави с него. Нищо лично човече, не искам да те обидя с нещо. cool.gif

С уважение: Biskata

Panasonic VS3

минуси:

1. няма радио

2. няма блутут

3. мп3 се слушат ... кофти

плюс:

1. добрия дисплей

2. добра батерия, за този дисплей.

3. добът дизайн

4. Panasonic

всичко това го казавам от личен опит, вече почти година съм с такъв.

Благодарско на Biskata за конструктивната критика :yanim:

Не съм искал ни най-малко да засегна когото и да е

Все пак още в началото съм писал че си изразявам личното мение

Спрях се на Samsung X300. Впечатления?

Добро телефонче. Мен, ако питаш, взимай си го. cool.gif Samsung са добри телефони.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.