Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ATI RADEON 9800PRO 128MB

Featured Replies

Значи предлагат я за 120лв. дали си заслужава, пича вика, че не е клоквана!!! Не знам до колко да му вяврам ама си има и меден охладител с вентилатор и тем подобни... Изгодна ли е зделката :lighter: По принцип вика, че не играе игри :yanim:

Значи предлагат я за 120лв. дали си заслужава, пича вика, че не е клоквана!!! Не знам до колко да му вяврам ама си има и меден охладител с вентилатор и тем подобни... Изгодна ли е зделката :lighter: По принцип вика, че не играе игри :yanim:

И какво чакаш още?

Ами като производителност е почти колкото 6600GT, но без ps3.0. т.е. ще се примириш с липсата на HDR и тем подобни екстри, но иначе цената е нормална. 110-120лв. е добра цена за такава карта.

• Автор

Значи с пича се разбрах в четвъртък ще се видим, на комп ще е вързана и кажете какво да гледам за да съм сигурен, че е добре ;) Говоря за некъв тест за хардуер знам общо взето какво да зяпам :)

Значи с пича се разбрах в четвъртък ще се видим, на комп ще е вързана и кажете какво да гледам за да съм сигурен, че е добре ;) Говоря за некъв тест за хардуер знам общо взето какво да зяпам :)

Пусни 3D Mark05 и ATi-Тool (опцията Scan for Artifacts, без да клокваш) и гледай за артифакти. И да е клоквана, няма начин да разбереш, пък не е и от значение, ако не дава грешки.

• Автор
Пусни 3D Mark05 и ATi-Тool (опцията Scan for Artifacts, без да клокваш) и гледай за артифакти. И да е клоквана, няма начин да разбереш, пък не е и от значение, ако не дава грешки.

Не е клоквана защото пича ми каза мхз-те и стандартно са такива :clap: Мерси за всичко може да я триете темата да не сеиди :)

Не е клоквана защото пича ми каза мхз-те и стандартно са такива :lol6: Мерси за всичко може да я триете темата да не сеиди :P

Клокването е обратим процес, тоест днес е на едни честоти, утре си е пак на стандартните. Нямаме практика да трием теми, утре може да помогне на някой :baby:

• Автор

Да се похваля, вземах я ;) Нямаше никакви проблеми... даже е с меден вентилатор плюс радиаторчета по паметта :yanim: Та немах на кой знае какво да я тествам (за игри). Играх една игра на WarCraft3 и поне там на макс сичко нямаше проблеми :wors: Играх и малко на NFS Carbon и на нея на макс няма проблеми( лек циклаж) , а ве картата е супер :). Единствено ме е яд, че не ми дава да включа Monitor Burn Ли какво е там за размазването, но го прижвявам ;) ( Сега само една рам трябва да си взема и компа ще заспи cool.gif )

• Автор

Аз се похвалих, че я земах ама има нещо, което искам да ви попитам, ако някой може да ми отговори :) Значи сичко е ок с картата, но примерно на NFSMW като я пусна на макс върви добре и след като мина некво разтояние в играта и почва да забива и да цикли и най-страмното харда се спуква от мислене sad.gif От какво може да се дължи това. Компа е: 2.4GHz Celeron, 2x256MB DDR( за жалост не 400) и харда е Hitachi 160gb SATA :)

Аз се похвалих, че я земах ама има нещо, което искам да ви попитам, ако някой може да ми отговори :) Значи сичко е ок с картата, но примерно на NFSMW като я пусна на макс върви добре и след като мина некво разтояние в играта и почва да забива и да цикли и най-страмното харда се спуква от мислене sad.gif От какво може да се дължи това. Компа е: 2.4GHz Celeron, 2x256MB DDR( за жалост не 400) и харда е Hitachi 160gb SATA :)

Вероятно загрява много, погледни температурите. Ако си пуснеш ATi-Tool по време на играта, можеш после да проследиш температурите, които са върлували през това време.

• Автор

Нещо немога да разбера как да видя температурата sad.gif имам АтиТул ама как да си я пусна sad.gif

Не ми ги показва нещо sad.gif

Върви на Settings и избери горе Temperature Monitoring. Там трябва да сложиш човка на Measure Card Temperature. Ако и тогава не ти излязат, може да нямаш сензор или да е повреден. Виж и с Everest дали ги има.

Както казах, отиваш на Settings, после виж скрийна, който давам:

1eg4.jpg

• Автор
Както казах, отиваш на Settings, после виж скрийна, който давам:

1eg4.jpg

Ясно разбрах, ама такова нещо нямам изредено sad.gif

• Автор

Имам едно питане !!! Значи като картата мине на 3д режим почва да се чува леко свистене ?!! sad.gif От какво може да се дължи това ?!! За 9800Про става дума

Имам едно питане !!! Значи като картата мине на 3д режим почва да се чува леко свистене ?!! sad.gif От какво може да се дължи това ?!! За 9800Про става дума

Предполагам, че вентилатора качва оборотите.

• Автор

Дано да е от това :) Се пак когато имам време ще отворя кутията и ще видя от де идва този шум :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.