Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"ТАНЦУВАЙ С МЕН" - конкурса при Слави

Featured Replies

Браво,Метин :yanim: заслужи си го :ph34r:

Със здраве да си го джиткаш :)

• Отговори 85
  • Прегледи 15,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля в понеделник им дават задачите,а в четвъртък групата се представя в шоуто кой какво е усвоил.

Аз съм чиста Българка по произход.Още от самото начало Метин Енимехмедов ми беше моят фаворит .Това момче танцува великолепно и заслужено спечели червеното ферари. Честито .А относно реакцията на Метин.Човекът не е очаквал да стане люмибец на публиката или пък да вземе ферарито.Абсолютно нормално е да реагира по този начин.

Редактирано от ati15 (преглед на промените)

Аз пак не съм за Метин.Танцува добре само във своята област.Трябваше Лилито или Тираджията да спечели.Парашкевова също заслужаваше наградата.

Аз пак не съм за Метин.Танцува добре само във своята област.Трябваше Лилито или Тираджията да спечели.Парашкевова също заслужаваше наградата.

:yanim: Лилито Лилито :blink:

А ся Метинчо ще продава Ферарито абе малко да го покара как веднага ще го продаде.Мен каква мечта ми е било да се повозя в някое Ферари ама ... sad.gif

Редактирано от _Bri_ (преглед на промените)

Метинчо си танцува нещо..прави се на клоун и явно тва му помогна мноого!според мен Лилия трябваше да спечели! :clap:

Много е добра и тя !

Аз бях за Самоел , но комисията страшно много му смъкна оценките angry.gif , а той е невероятен танцьор !!! ;)

Моето скромно мнение е че Лилито се прадстави най добре.

Но и всички др.бяха на ниво.

ами да..всички бяха добри обаче журито не беше въобще компетентно!особено оная РУСАТА злобарка :rolleyes:

Всички участници заслужаваха награди. Те наистина постигнаха много. Всеки един от петимата първи участници е достоен за голямата награда, тук вече се намесват фактори като лична симпатия и предпочитания :) Аз лично имам няколко фаворита, Метин не беше най-добрия според мен, но е сред фаворитите ми. Не упреквам и избора на журито като цяло, недоволни винаги има и ще има. Дано предаването даде старт на тези хора, таланти там определено има.

Всеки си имаше танц на който се представи най-добре, така че всички са добри :)

Метинчо си танцува нещо..прави се на клоун и явно тва му помогна мноого!според мен Лилия трябваше да спечели! :speak:

Вероятно е късно и никoй не чете темата но може би има вероятност някой да я провери . Искам да попитам какво точно имаш предвид с това, че Метин се е правил на клоун ? Дали става въпрос за поведението му или денс уменията му? Защото стила в които той танцува попринцип въобще не е лесна работа , нито е хахо хихи нито е кючек които да врътнеш по кръчмите . Ако пък е за поведението му , негова си работа , нали ?

confuse.gif

Редактирано от aleksa_lucky_girl (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.