Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да настроя системните дата и час на компютъра

Featured Replies

Предполагам,че отговора на въпроса е много лесен,но незнам как да го направя.Преди да си преинсталирам Компютъра форматът на часовника беше 24 часов т.е( 18:30) ,след като си го преинсталирах се промени на 12 часов т.е (6:30 PM) ,което изключително ме дразни.Пробвах всички настройки на часовника,но така и неможах да го направя.И в Биос влезнах,но там ми е малко непозната територия и незнам как се работи с него.Та въпроса ми е как да си го направя отново 24 часов.

С Уважение:

Aми като влезеш в настройките на часовника(двойно цъкане на него свърша работа) би трябвало да настроиш Time Zone и след това да си сверяваш часовника.

Taбчето Time Zone би трябвало да изглежда така:

untitleddf5.png

От падащото меню може да намериш тази часова зона.

След това от таба Date & Time си настройваш дата и час, а в 3-я таб (Internet Time) слагаш тикче най от горе и в полето пишеш time.windows.com

Моето изглежда:

asdasdkl8.png

На края цъкаш ОК и би трябвало всичко да си е ОК.

Редактирано от krisku (преглед на промените)

• Автор

Направих каквото ми каза и но не се получи.

1vg7.jpg

2fj1.jpg

3jd4.jpg

Предполагам,че отговора на въпроса е много лесен,но незнам как да го направя.Преди да си преинсталирам Компютъра форматът на часовника беше 24 часов т.е( 18:30) ,след като си го преинсталирах се промени на 12 часов т.е (6:30 PM) ,което изключително ме дразни.Пробвах всички настройки на часовника,но така и неможах да го направя.И в Биос влезнах,но там ми е малко непозната територия и незнам как се работи с него.Та въпроса ми е как да си го направя отново 24 часов.

С Уважение:

Пробвай и по този начин.Отиваш на Start,settings,control panel,regional and language,customize,time и там на time format и там правиш това.Правиш 24 часов формат.

С Уважение:

Влизаш в Control Panel => Regional and Language Options => на Regional Options долу даваш "Bulgarian" и после Customize... и на Time даваш това:

1pq3.jpg

Извинявай за глупавия въпрос, но след като направи това, свери ли си часовника?

krisku, това което казваш е за часовата зона и за синхронизиране на часа, а не за формата на часа. По-горе е описано как става това с формата...

• Автор

TyRsEn Много ти благодаря стана :)

• 16 години по-късно...
на 6.11.2006 г. в 19:46, krisku написа:

на 6.11.2006 г. в 19:10, Банков написа:

С Уважение:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.