Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стоичков: Барса със сигурност ще бие Левски

Featured Replies

Стоичков: Барса със сигурност ще бие Левски

07.11.2006 10:47

Христо Стоичков не се съмнява, че Барселона ще спечели 3 точки срещу Левски в София. След 2 седмици каталунците гостуват на ”сините” и задължително трябва да победят, за да запазят шансовете си за класиране за 1/8финалите на Шампионската лига.

”Барселона няма да има проблеми срещу Левски” коментира националния селекционер в традиционната си рубрика във вестник ”Ел Мундо Депортиво”. За него най-важен си остава мача срещу Вердер на 5 ноември, който ще бъде решаващ за класирането на тима.

”Отборът на Рийкард трябва да продължи да играе добре, защото германците са много добър тим и освен това са във форма. Това ще бъде най-важният мач за Барса до края на годината” добави той. Бившият футболист на тима е доволен от играта на отбора срещу Депортиво и смята, че постепенно съставът започва да играе все по-добре.

”По традиция в Ла Коруня се играе трудно и доказателство за това е фактът, че всички отбори загубиха до този момент мачовете си там. Срещу Депортиво Барселона изигра добър мач, макар че не създаде много положения. Отборът обаче бе организиран, бореше се и това е по-важно. Оптимист съм за бъдещето, въпреки че трябва да се коригират още някои неща, но смятам, че Барса отново ще бъде шампион в края на сезона” завърши Стоичков.

Източник: gol.bg

Тук и ostavime ще се съгласи с мен, че такова изказване просто не отива на един българин. Колкото и да си ЦСКА-р все пак по-добре щеше да е да каже поне, че Левски няма да се даде! Просто съм възмутен и разочарован за N-ти път от националния селекционер!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Ми ... това и според мен е сигурно ! Силно се надявам да не е така , но ... sad.gif

• Автор

Айде ся. Колкото и да е сигурно просто човек като него, със сила, власт и име във футболните среди не бива да си позволява подобно изказване. Това само доказва колко е елементарен! Да си чувал някога Арсен Венгер например да казва че 100 % победата им е вързана в кърпа в който и да е мач? 11 на 11 футболиста. С по 2 крака и 2 ръце. И на всичкото от горе топката е от женски род!!! Преди началото на всяка една среща шансовете винаги са 50 на 50.

Айде ся. Колкото и да е сигурно просто човек като него, със сила, власт и име във футболните среди не бива да си позволява подобно изказване. Това само доказва колко е елементарен! Да си чувал някога Арсен Венгер например да казва че 100 % победата им е вързана в кърпа в който и да е мач? 11 на 11 футболиста. С по 2 крака и 2 ръце. И на всичкото от горе топката е от женски род!!! Преди началото на всяка една среща шансовете винаги са 50 на 50.

Това е само преди началото на срещата :wors::wors: Не може да заяавяваме , че Левски ще постигне успех срещу Барселона - Европейският Шампион !!! Можем да се надяваме ...

• Автор

Неее. Просто искам да кажа, че не му прави чест! Щото все пак преди всичко "уж" е българин!

Човекът си изказва мнението. Мисля, че няма нищо ЦСКА-рско в това.

Човекът си изказва мнението. Мисля, че няма нищо ЦСКА-рско в това.

:wors: Ето точния пост ! Стоичков си казва мнението наистина , може да е малко пристрастен ,но пък е и реалист :wors:

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Алекс, до някъде, но само до някъде мога да се съглася с това, което казваш.

Обаче във вторият си пост разсъждаваш изключително грешно. Винаги ще има фаворит и аутсайдер. Просто по някога разликата е по изразителана, както и в случая и съвсем не е правилно да кажеш, че е 50 на 50 шанса за победа.

Другото, в което грешиш е асоциацията, която правиш със едно примерно изказване на Арсен Венгер или който и да било. Разликата е голяма, защото Стоичков не казва, че собственият му отбор ще победи (Както ти си написал в поста си. Това никой нормален треньор не би го казал.), а просто изказва мнение за друг отбор, което в случая се припокрива с моето. Друга щеше да е картинката, ако да речем Стоичков кажеше: "България ще спечели следващия мач на 100%" , което е нещо коренно различно от това, което е казал той и начина, по който ти си го интерпретирал във сравнението си!

Въпреки това, изкривеното съзнание на левскарите веднага направи глупави асоциации и заподозря червена нотка в думите на Камата. Човека е просто реалист. Всички се надяваме на точка, но нека не търсим под вола теле.

И сега гледате бием Барса... бах мааа му и кеф! (сори за езика) biggrin.gif

• Автор

То и тъй ще стане :wors: . Сега не искам да свързвам ЦСКА, че не ми се разправя с ostavime отново, че няма оправия cool.gif . Просто не си спомням скоро, а и изобщо някой с неговото име да си позволява да се изказва така убедено и категорично. Но нали е Стоичков... Пък уж всички журналисти ни натрапват, че няма слаби отбори в момента! Нищо, то напук на всички невярващи ще стане чудото. ДАЙ БОЖЕ :wors: !!!

Нищо, то напук на всички невярващи ще стане чудото. ДАЙ БОЖЕ !!!

На вас ще ви трябва много повече от Господ, за да вземете точка!

Сега не искам да свързвам ЦСКА, че не ми се разправя с ostavime отново, че няма оправия

Заглъхваш ми нещо. Особено е една друга тема!

Всеки има право да изказва мнение. Какво сега, очакваш да си криви душата ли? Предусеща ги човека нещата явно и иска да сподели. :wors:

П.С. Пак ЦСКА те човърка нещо. Ех този пусти отбор...

Защо не вземеш да подпиш едно документче, че да се избавиш от мъките. Подготвих го специално за теб

• Автор
Заглъхваш ми нещо. Особено е една друга тема!

Всеки има право да изказва мнение. Какво сега, очакваш да си криви душата ли? Предусеща ги човека нещата явно и иска да сподели. :hush:

П.С. Пак ЦСКА те човърка нещо. Ех този пусти отбор...

Защо не вземеш да подпиш едно документче, че да се избавиш от мъките. Подготвих го специално за теб

Мерси, мерси, ТРОГНАТ СЪМ! Само че I REJECT. THANK YOU!

Баш бая труд си хвърлил. Но не сериозно да не намесваме ЦСКА, щото няма почти нищо общо. Но все пак: НЕ МИ ХАРЕСВА ИЗКАЗВАНЕТО НА СТОИЧКОВ /лично мнение - това е!!!/.

И сега гледате бием Барса... бах мааа му и кеф! (сори за езика) biggrin.gif

Чул те Господ !!! :hush:

• 3 седмици по-късно...

А Стоичков със сигурност ще се издъни със страшна сила като треньор...

1) ако някои има да казава нещо за Левски и играта му то това нетрябва да е Стоичков, защото го видяхме какво направи с националния отбор.Ако не сте забравили паднахме с 3-1

2) наистина Барса са по силни, но топката е кръгла и никой не знае на къде ще отлити.

Ако Господ е Българин като пред 13 години Левски ще направи много добър мач в който може да вземе токата, а защо не и да победив което искренно се надявам! cool.gifcool.gifcool.gif

Преди да прочета това- когато започна мача дадоха интервю с точно немога да се сетя името и длъжноста ( поради влианието на алкохола ), беше свързано с Камата как връчва някакъв медал да директора на Барса - е точно тогава се запитах дали наистина Ицо е за Левски или за Барса- незнам но просто ми стана безличен откакто стана треньор на Националния. Знам има самочувствие и то напълно обосновано, но пак ще кажа пресилни изказвание за национала ни, и след загуба пак пресилни изказвания ( имам най-добрите играчи в света ) ок ама треньор............ :)

Това е лично мое мнение.

Абе не става въпрос за лично мнение. То и аз може да си мисля, че нямаме шанс и да си го казвам на улицата. Обаче неговите изказвания са ОФИЦИАЛНИ! Там си има и етика и други тънки неща, дето не са присъщи за селяци... angry.gif Сега, треньорът на Барса също си мисли такива неща, ама да сте го чули на пресконференциите да каже нещо подобно?

Стоичков - селяк!! :ph34r:

За какво трябва да се лъжем и да си мислим че имаме шанс срещу Барселона!Няма смисъл да си втълпяваме че ще бием,след като всички знаем че това нямаше как да стане!

За какво трябва да се лъжем и да си мислим че имаме шанс срещу Барселона!Няма смисъл да си втълпяваме че ще бием,след като всички знаем че това нямаше как да стане!

Е ние не се залъгваме.Просто си вдигаме самочувствието ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.