Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с пускане на филми

Featured Replies

При последното преинсталиране на Windows-a, се появи този проблем.

-При пускането на филм ,компютъра зацепва и трябва да го рестартирам принудително.

И този проблем е при всяко пускане на филм.

На какво се дължи този проблем и как може да се премахне?

Видео картата ми е Asus GeForce 6200 инсталирал съм кодеци K-Lite Codec Pack 2.79 Full с последните драйвери за видео картата съм и пак го има проблема.

Според мен проблема ти не е хардуерен, а софтуерен и по-точно в К-лайт кодеците. Смени ги с някой друг пакет такива и мисля че ще се оправи.

• Автор
Според мен проблема ти не е хардуерен, а софтуерен и по-точно в К-лайт кодеците. Смени ги с някой друг пакет такива и мисля че ще се оправи.

И с ACE Mega Codecs Pack 6.03 пробвах и пак не става и по отделно ги инсталирах и неще и неще sad.gif .

И с ACE Mega Codecs Pack 6.03 пробвах и пак не става и по отделно ги инсталирах и неще и неще sad.gif .

Хм, странна работа. Дръпни си VLC media player и кажи дали има проблем. Ако няма значи е от кодеците.

Опитай с GOM Player 2.0.12 (4.0MB), който идва със свои собствени кодеци. Ако и той си забие порядъчно, значи имаш друг конфликт.

За всеки случай, обясни как точно блокира. Повече инфо ни трябва.

• Автор

Той не блокира точно ми пускам филма въобще не тръгва и почва да се товари компютъра на 100% процеса който е за player-а.

Компютъра не е мой а на мой приятел и за това нямам постоянен достъп но още утре ще видя с тези двата player-а и ще ви кажа.

Слушай сега внимателно,махни го тоя Ace пакет.Не ползваш и 5% от него,отгоре на всичко е и стар вече.Деинсталирай всички други кодеци като Nimo codec pack,XviD и разни други.Рестартирай,делни им и папките в Program files и почисти регистрите с подходяща програма.Изтегли си K-lite codec pack 2.79 standart който идва с Медия плеър класик.Опитай с лек плеър,например Crystal player който има и безплатна версия или Mplayer който идва с негови кодеци.Всичко свързано с неговоте настройки можеш да намериш ТУК и ТУК.

Слушай сега внимателно,махни го тоя Ace пакет.Не ползваш и 5% от него,отгоре на всичко е и стар вече.Деинсталирай всички други кодеци като Nimo codec pack,XviD и разни други.Рестартирай,делни им и папките в Program files и почисти регистрите с подходяща програма.Изтегли си K-lite codec pack 2.79 standart който идва с Медия плеър класик.Опитай с лек плеър,например Crystal player който има и безплатна версия или Mplayer който идва с негови кодеци.Всичко свързано с неговоте настройки можеш да намериш ТУК и ТУК.

Не бих препоръчал Crystal Player Free, освен ако не е версия 1.96 или по-стара. 1.97 съдържа WhenU Save гадинката, също като BSplayer.

Колкото до това, че е стар, не е задължително да е лошо. Не всичко нужно се е обновило и не всичко ново е по-добро. Иначе за използването на 5% съм съгласен.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Незнаех за гадината защото ползвам платената версия.Май Мплеър е най-доброто решение в случая,хем безплатен,хем добър.

Незнаех за гадината защото ползвам платената версия.Май Мплеър е най-доброто решение в случая,хем безплатен,хем добър.

На страницата с промените на официалния сайт на Crystal Player са си го казали дори. :rolleyes:

• 5 седмици по-късно...

Не исках да отварям друга тема затова поствам в тази тема. Проблема ми е що годе аналогичен. След поредната преинсталация на Windowsa, про положение, че са инсталирани последна версия на K-Lite Codec DVD филмите не ми тръгнаха. Преди ги подкарвах без проблем с WMP и BS Player 2.0, а сега и при двата плеара ми дава непознат файлов формат. Преинсталирах няколко пъти K-Lite, като съм пробвал със всичките и разновидности. След всяка преинсталация си почиствах регистрите, но резултата беше съштия. Накрая имах под ръка AsusDVD Player, рекох да пробвам с него и за мое учудване тръгнаха без проблем. След това пробвах с WMP, BS Player и там си вървяха без никакъв проблем! Като махна AsusDVD Player'a проблема е съштия! Някой има ли идея как мога да оправя това защото не ми се слага друг плеар само заради едини ДВД филми, при положение, че преди си вървяха без проблем със същите кодеци и плеари?

А гадинката USave, обвързана с Crystal Player-a v1.97 не може ли да се махне? Защото пробвах от Add/Remove Programs, но иска първо да махна Crystal Player-а...sad.gif Няма ли начин да я махна или забраня от регистрите???

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.