Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Motorola L7 от Технополис

Featured Replies

В Технополис този телефон се продава за изкушаващата цена от 299 лв. Имате ли впечатления конкретно от такъв апарат? Това с ниската цена да не е за сметка на качество? Имате ли информация на какво се дължи? Или е просто умел търговски ход?

В Технополис този телефон се продава за изкушаващата цена от 299 лв. Имате ли впечатления конкретно от такъв апарат? Това с ниската цена да не е за сметка на качество? Имате ли информация на какво се дължи? Или е просто умел търговски ход?

Може да е промоция с договор към някой оператор. Виж да не е i-mode, тези телефони сега са на добра цена!

Може да е промоция с договор към някой оператор. Виж да не е i-mode, тези телефони сега са на добра цена!

Цената е нормална. Най-вероятно тази промоция е с абонаментен план на Глобул и договор.

Виж тези цени на телефона в български магазини, и ще разбереш, че тези 300лв. са нормална цена. А ако с договор е 300лв ще има да взимат, че някой ще го купи..

Принципно дори по-евтино може да се намери от цените, които са в посочения линк. Сам си прави изводите.

П.П. Телефона е 2005г модел и цената му е логична като се има в предвид възможностите. Отделно бих споделил малко опит: Познати се оплакват от телефона, че прави много софтуерни проблеми и често посещават сервизи. Това е нормално за повечето нови модели на всички производители, и е резултат от заниженото качество на производство + увеличаващите се възможности на едно устройство, което неимуверно прави много по-трудно стабилизирането на софтуера и безпроблемната работа при различни оператори и условия.

• Автор
Цената е нормална. Най-вероятно тази промоция е с абонаментен план на Глобул и договор.

Виж тези цени на телефона в български магазини, и ще разбереш, че тези 300лв. са нормална цена. А ако с договор е 300лв ще има да взимат, че някой ще го купи..

Принципно дори по-евтино може да се намери от цените, които са в посочения линк. Сам си прави изводите.

П.П. Телефона е 2005г модел и цената му е логична като се има в предвид възможностите. Отделно бих споделил малко опит: Познати се оплакват от телефона, че прави много софтуерни проблеми и често посещават сервизи. Това е нормално за повечето нови модели на всички производители, и е резултат от заниженото качество на производство + увеличаващите се възможности на едно устройство, което неимуверно прави много по-трудно стабилизирането на софтуера и безпроблемната работа при различни оператори и условия.

Без абонаментен план е. А и доколкото успя да ми обясни продавачката в шуменския Технополис - телефонът е пълен комплект (дата кабел, диск и т.н.).

Ето конкретната информация:

http://www.technopolis.bg/big_prod.php?off...t=78&f=4102

За сравнение: цената на същия модел в 2be е 329 лв

http://www.2be.bg/mobile.php?open=13&class=13

Без абонаментен план е. А и доколкото успя да ми обясни продавачката в шуменския Технополис - телефонът е пълен комплект (дата кабел, диск и т.н.).

Ако е без карта си заслужава да си го вземеш. В магазини beеep (бийп), този телефон с карта на Глобул струва 259лв., но е с карта! На месечна такса 5.40лв. за 12 месеца по новата програма.

Оставаше и без пълен комплект да го предлагат! Което е масова практика у нас.. И когато кажат на даден клиент "Пълен комплект е" вече повечето клиенти сами се досещат, че евентуално леко завишената цена е в резултат на пълния комплект, който ти предлагат.. :down:

L7 без карта, без обвързване, без да ти кодират телефона към дадена мрежа струва под 300лв. Това, че в "реномирани" магазини като 2be е ~330лв. без договор и блокиране, то това не значи, че в останалите по-малки магазини е толкова..

:)Важното е да се търси, а не всеки път да гледаме Germanos, 2be и прочие.. Предлагащи същото за повече.. Ще кажете по-сигурен сервиз и по-качествени телефони? С какво са по-качествени? Няма разлика в телефоните, а в цените им. А "реномираните" сервизи с изключение на Мтел-ския ги знаем.. Има достатъчно потърпевши от тях..

Извинявам се за не малкия offtopic накрая :ph34r::offtopic_s:

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

купих същия тел от мтел эа 240лв от мтел клуб. тела работи нормално има 2години гаранция

• 2 седмици по-късно...

И аз си взех този телефон - от промоцията на М-тел, въпреки че не съм им абонат - излезе ми 203,99 лв. в комбинация с продължение на договора на леля ми от 7 м. и около 1600 точки, които на нея не й трябваха (или поне тя така твърди). По ниската цена идва именно заради точките. Но като си направих една равносметка - цената на разкодирането + цената на 1 Гб. микроСД карта + стерео-слушалки - пак ми излезе по евтино от разните 2бе и Германоси.

Сега конкретно за телефона - толкова не съм се кефил на телефон никога. За мен е перфектен отвсякъде. Супер мп3 плеър стана, камерата не е кой знае какво, но прави прилични снимки, супер стилен дизайн, батерията си е много добре. Другата му супер екстра е връзката с компютър. С прост мини-УСБ кабел за 2 лв. и ми го лови Бозата като Mass storage device и в същото време ми зарежда и батерията. Синия зъб си е железен, може да се каже, че колегите ме ползват да им прехвърлям мелодиийки, именно поради горните съображения. Поне спестих пари от закупуването на разни странни кабели по подобие на другите марки телефони. И т.н., и т.н. мога да изреждам до утре. Абе има и леки косури - например че няма автоматично заключване на клавиатурата, но и за това има лекарство. А, да, и като съм в режим мп3 не ми показва часа, ама айде. Ще го преживея.

И аз си взех този телефон - от промоцията на М-тел, въпреки че не съм им абонат - излезе ми 203,99 лв. в комбинация с продължение на договора на леля ми от 7 м. и около 1600 точки, които на нея не й трябваха (или поне тя така твърди). По ниската цена идва именно заради точките. Но като си направих една равносметка - цената на разкодирането + цената на 1 Гб. микроСД карта + стерео-слушалки - пак ми излезе по евтино от разните 2бе и Германоси.

Сега конкретно за телефона - толкова не съм се кефил на телефон никога. За мен е перфектен отвсякъде. Супер мп3 плеър стана, камерата не е кой знае какво, но прави прилични снимки, супер стилен дизайн, батерията си е много добре. Другата му супер екстра е връзката с компютър. С прост мини-УСБ кабел за 2 лв. и ми го лови Бозата като Mass storage device и в същото време ми зарежда и батерията. Синия зъб си е железен, може да се каже, че колегите ме ползват да им прехвърлям мелодиийки, именно поради горните съображения. Поне спестих пари от закупуването на разни странни кабели по подобие на другите марки телефони. И т.н., и т.н. мога да изреждам до утре. Абе има и леки косури - например че няма автоматично заключване на клавиатурата, но и за това има лекарство. А, да, и като съм в режим мп3 не ми показва часа, ама айде. Ще го преживея.

Тъжното е, че си дал приблизително 300лв. за телефон, който си разкодирал и е без гаранция вече.

P.S. Моторола L7i(прмоция на Глобул за 259.00лв) има не малки различия с Моторола L7!

Никак не е тъжно! Освен това в гаранцията ми няма клауза за отпадане на гаранцията при разкодиране. Освен това и самите М-тел предлагат такава услуга. Ако се повреди нещо по хардуера какво общо има това с разкодирането? Съвсем друг е въпроса, че ако решат да се заяждат нищо не може да ги спре! Непризнаването на гаранцията е масова практика на всички фирми, така че и от Глобул да бях взел куцата им L7i ефекта щеше да е същия. Освен това доколкото ми обясниха трябва да сключа нов договор, а не да удължа съществуващ. А това е нещо, което е безсмислено в моя случай.

А, да добавя че за телефона съм дал 200 лв. + 3,99 лв., а на 300 лв. Поне за мен 203,99 лв. не е приблизително 300 лв.

Редактирано от antonofff (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.