Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за DVD-RAM

Featured Replies

Значи имам ДВД записвачка LG GSA 4163B и искам да записвам върху двд рам дискове направо без някакъв софтуер но ми дава грешка. А навсякъде пише че уиндовс Екс Пи имал такава поддръжка и без допълнителен софтуер позволява да се записва на такъв диск като на "флопи" с копи пейст !

Знам че с IN CD на Неро става, но нали и XP имал бил поддръжка?

Ползвам Windows Media Center 2005 SP2 !

Другия въпрос е как да разпъна картината нагоре и надолу едновременно през TV Out-а на GF4 MX 440, че отгоре и отдолу на телевизора ми остава свободно пространство, а в настройките за NVIEW има цялостно оголемяване и намаляване на картината, но не и разпъване само от двете страни ?

Мерси предварително !

Ако случайно някъде си намерил DVD-RAM диск, пъво трябва да го форматираш, ако случайно нестане със линдолския формататор (защото при него така се получи първия път), пробвай със Direct CD v5, със Неро нестава защото то неподържа UDF формата, и след като го форматираш записа става със copy и paste, а триенето със delete.

И при мене го има този проблем - Windows не иска да форматира нов DVD-RAM диск. За това първо с Nero-то записвам само един малък файл, като за формат избирам UDF или UDF/ISO и след това диска се форматира нормално с Format от контекстното меню.

Има и още една подробност - за да може да се записва на DVD-RAM диск с Copy и Paste и да се трие с Delete трябва да се забрани вградената в Windows поддръжка за запис на CD на устройството. Това става с десен клик върху устройството / Properties / Recording tab и се маха маркера от checkbox-а "Enable CD recording on this drive". Ако тази опция е разрешена при опит за запис дава грешка: "The disc in the drive is not a writable CD or it is full.".

DVD-RAM дискове Panasonic има от доста време в "Техномаркет"-а по 4.90, но поддържат запис до 3x. 5-скоростни все още не съм видял. Имай предвид също, че доста от DVD-ROM устройствата не четат DVD-RAM дискове.

Редактирано от V12 (преглед на промените)

и при мен го имаше същия проблем но всичко се оправи с инсталирането на DirectCD na Roxio

ПП тия вградените програми във вин-а ги остави. Не вършат работа.

Диска DVD-RAM, който ползвам го получих от Канада преди 6 месеца

записва на 2х скорост, но за сметка на това е двустранен

• 9 месеца по-късно...
И при мене го има този проблем - Windows не иска да форматира нов DVD-RAM диск. За това първо с Nero-то записвам само един малък файл, като за формат избирам UDF или UDF/ISO и след това диска се форматира нормално с Format от контекстното меню.

Има и още една подробност - за да може да се записва на DVD-RAM диск с Copy и Paste и да се трие с Delete трябва да се забрани вградената в Windows поддръжка за запис на CD на устройството. Това става с десен клик върху устройството / Properties / Recording tab и се маха маркера от checkbox-а "Enable CD recording on this drive". Ако тази опция е разрешена при опит за запис дава грешка: "The disc in the drive is not a writable CD or it is full.".

DVD-RAM дискове Panasonic има от доста време в "Техномаркет"-а по 4.90, но поддържат запис до 3x. 5-скоростни все още не съм видял. Имай предвид също, че доста от DVD-ROM устройствата не четат DVD-RAM дискове.

<{POST_SNAPBACK}>

Аз също имам този проблем, но за съжаление не мога да "включа" нещо sad.gif Къде трябва да клипна с десен ботон за да изключа вградената в Windows поддръжка?

Надявам се,че това ще помогне, защото много неща изпробвах,но все още няма резултат, т.е. записан дискл

Благодаря предварително

Здравей ivich, трябва да клипнеш с десен клик върху иконката на записвачката ти в моя компютър ,после отиваш на табелата рекординг и от там размаркираш Enable CD.

Успех :bye:

Здравей ivich, трябва да клипнеш с десен клик върху иконката на записвачката ти в  моя компютър ,после отиваш на табелата рекординг и от там размаркираш Enable CD.

Успех :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Мерси :):)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.