Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дайте съвет за конфигурация до 500лв. ?

Featured Replies

Може ли някой да ми помогне в избора на конфигурация без монитор до 500 лв. Компютъра е за малкия ми племенник и ще се използва за игри (до колкото му позволяват възможностите).

Ще ме улесните ако ми кажете от коя фирма да пазарувам направо.

Мерси предварително :clap:

Съжалявам че го казвам така, но 500лв. и игри са несъвместими понятия. Врианта е да се вземе нещо на s.754 с вградено видео и пак не е сигурно че няма дамине 500лв. Нещо от рода на дъно AsRock K8NF6G-VSTA, Sempron 2800+BOX, 512MB DDR400, 80GB HDD Hitachi, DVDRW, Foxconn кутия с 350W ISO захранване, клавиатура, мишка, колонки(слушалки) и излиза някъде към 550лв. крайна цена.

• Автор

Знам, че са малко, но хората просто не могат да отделят повече пари. Това е бюджета, който са ми казали.

Знам, че са малко, но хората просто не могат да отделят повече пари. Това е бюджета, който са ми казали.

500 лв са 250?. Сега се опитах да събера нещо за 250? на с. АМ2 и не успях. С най-евтините компоненти излезе 311 ?, на с.939 излезе 336?, на с.754 излезе 296 ?... Та за тези пари не успях да зглобя компютър, камо ли той да става за игра.

Разумният ми съвет е, след като нямат пари, да се откажат. Другата възможност е да търсят на старо, но преди време lz4jw каза нещо, което ми хареса: на старо само ракия се купува. Какъв е смисълът да хвърлят 500-600 лв за нещо, което няма да им върши дори и работа?

Съжалявам че го казвам така, но 500лв. и игри са несъвместими понятия. Врианта е да се вземе нещо на s.754 с вградено видео и пак не е сигурно че няма дамине 500лв. Нещо от рода на дъно AsRock K8NF6G-VSTA, Sempron 2800+BOX, 512MB DDR400, 80GB HDD Hitachi, DVDRW, Foxconn кутия с 350W ISO захранване, клавиатура, мишка, колонки(слушалки) и излиза някъде към 550лв. крайна цена.

С нещо такова се скъсвам да играя Карбон така че става.Друг е въпроса че може и повече.

Пробвах да съставя що годе прилична машинка около 500 лв.

Ето я и нея:

Дъно - Asrock ALIVE NF4G-DVI, AM2, GF 6100 - 124 лв

Процесор - Sempron 3000+ , AM2, BOX - 110 лв

Хард - 80Gb Seagate, SerialATA, 7200rpm, 8Mb - 92 лв

Памет - 2х256Mb DDR 2 533MHz - 100 лв

DVD - Nec 16x48x - 33 лв

Захранване - ATX 300W Fortron - 46 лв

Общо се събира около 505 лв с ДДС, цените са от JAR Computers.

Не съм включил кутия, мишка, клавиатура, колонки и др.

Не може да се нарече геймърски компютър, но за цената си е съвсем приличен и спокойно ще се справи с

по-непретенциозните игри cool.gif

Редактирано от myd (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.