Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми RAM и DVD-RW спешно!

Featured Replies

значи дъното ми е това Foxconn 865A01-PE обаче незнам каква RAM поддържа и каква ще ми препоръчате за около 100$ +/- 10$ искам 1GB RAM незнам 2х 512 или 1GB да взема в момента имам 2х 256МВ но изобщо незнам каква е и ако може и съвет каква DVD-RW да си взема за максимум 40$ +/- 5$ за записвачката ще избирам между LG GSA-H22N DVD RW/BLACK; LG GSA-H22L DVD RW/LS/BLACK; LG GSA-H10 DVD RW/16X;LG GSA-H10 DVD RW/16X BLACK;LG GSA-H12 DVD RW/18X BLACK може и друга но имам добри впечатления от LG ако има по добри за тези пари кажете какво да взема

МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ МИ БЪРЗО

Редактирано от hellraider (преглед на промените)

Здравейте,

първо искам да се извиня на hellraider за отговора едва 3 дни по-късно. Не бях активен напоследък и не бях забелязал темата. Ето ти бърз отговор от колега, който ми наостри вниманието в ЛС:

Дъното е за Интел ,865 чипсет,поддържа макс . ДДР 400 в двуканален режим .Най-доброто,което може да направи е да си продаде старата памет,че е бавна, и да сложи 2х512 ДДР 400 ,записвачка Lite On ,че партидата им в България е добра ,за разлика от тази с Нек

Сега искам да се обърна към останалите потребители в хардуерния раздел. Когато някой (в частност и аз) напише статия или ревю, може да не го забележите или отрупате с критика, без дори да се замислите това какви усилия и колко време е отнело. Когато има подобен въпрос и kokomil, Lyudmil, myd, bozko и още няколко активни и уважавани от мен колеги (има още, но не мога да изредя всички) oтговорят, започвате да разбирате от всичко и трупате постове, в които повтаряте вече казаното, но с други думи. Когато обаче по една или друга причина никой не се отзове, си мълчите и пренебрегвате потребителя, задал въпроса.

Колеги, това не е правилно и коректно! Тук се помага, когато има нужда от помощ! Сигурен съм, че вече hellraider е намерил отговор на въпроса си, вероятно в някой друг форум. Надявам се сте разбрали накъде бия и ще промените някои неща в поведението си! Все пак ние също имаме работа, семейства и нужда от лично време и не можем да сме 24 часа на линия!

• Автор

е най-накрая някой да отговори аз мислех да оставя сегашната и да взема освен нея още 2х 512 но не съм много наясно това възможно ли? Е и незнаех дъното подържа ли ддр2 но явно не подържа ддр2 ако може само конкретен модел и марка да ми препоръчате а за записвачката се спреях на LG GSA-H12 или LG GSA-H22L двата модела нямат почти никаква разлика и ми бяха препоръчани

е най-накрая някой да отговори аз мислех да оставя сегашната и да взема освен нея още 2х 512 но не съм много наясно това възможно ли? Е и незнаех дъното подържа ли ддр2 но явно не подържа ддр2 ако може само конкретен модел и марка да ми препоръчате а за записвачката се спреях на LG GSA-H12 или LG GSA-H22L двата модела нямат почти никаква разлика и ми бяха препоръчани

Извинявай, не съм забелязал темата :shy11: ...

Напълно е възможно да си оставиш старата памет, имаш 4 слота, можеш да сложиш новите платки на първия и третия, а старите - на вторите два, но първо, че сигурно няма да стигаш до нужда от старите, и второ, че така те ще бавят новите... Моят съвет съвпада с този на iovi - продай старите и остави само новите платки. За марка - май Kingston и Super T(alent) ще са най-удачни :) ... Ако имаш финансовата възможност, търси такива CL3 :baby: . Която и от двете записвачки да вземеш, няма да сбъркаш, само гледай гаранцията ;) ...

И аз да се включа по въпроса със записвачката. От две седмици съм горд собственик на LG GSA-H22L и съм много доволен. Бях решил да си взимам LG , така че прегледах голяма част от по-новите модели на фирмата и мисля, че това е много добър избор. Разлика между двете записвачки е незначителна - H12 записва Dual Layer дискове на 8x, докато H22L на 10х, което не означава нищо, защото повечето DL дискове могат да се записват с максимална скорост 4x. Ако се чудиш какво ознава буквата L в модела, това е LightScribe т.е. можеш да си разпечатваш етикети върху диска. Аз препоръчвам LG GSA-H22L (по-нов модел e :shy11: )

Редактирано от bozko (преглед на промените)

За марка - май Kingston и Super T(alent) ще са най-удачни :) ...

Добавка: Kingston HYPER X трябва да търсиш, че value версията(т.е. обикиновената Kingstyn) е дърво от 'секъде. :P

Ако имаш финансовата възможност, търси такива CL3 :wub: .

Сигурно имаш предвид CL2? ;)

Да добавя и следните марки памет:

Corsair, OCZ, Patriot - ама те са доста скъпи и ако не гониш някакви екстремни резултати при овърклок, няма да можеш да се възползваш от производителноста им.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.