Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направя страница в интернет?

Featured Replies

На дата няма да може да се качи , тъй като там са готови работи и не ти дават база данни. Потърси в търсачката на калдата CMS , e107 , php-fusion , Jooma или Mambo . Това са готови системи както форумите. ето и някой линкове / Joomla Bg 1 / Joomla Bg 2 / Mambo BG / e107 BG / Php-Fusion BG .мисля че това е достатъчно

П.П. можеш да го хостнеш на : http://freehostia.com http://110mb.com http://awardspace.com

sharpshoot3r благодаря за бързия отговор а дали е възможно да създам php саит с dreamweaver и да го администрирам чрез няква програма като php mу admin или нещо подобно

Редактирано от sharkdata (преглед на промените)

не те разбрах

Ивинявай че те обърках ама и аз малко не разбрах тия програми e107 , php-fusion , Jooma или Mambo са за администриране на саит така ли?Искам да си направя саит било то с dreamweaver или web page maker и след това да имам админ панел ама доколкото схващам админ панел като на форум няма да мога да си направя а ще трябва да си сваля някоя от тези програми посочени по горе с която да администрирам за целта ще трябва да си направя php caит с MySQL база данни и да го хостна на място където поддържат тез работи и ще мога да администрирам саита си сphp-fushion примерно разбрал ли съм нещо ако не моляте обесни ми ? Публикувано изображение

Това отгоре са готови системи.Тоест истегляш си джумла например и ето имаш сайт с админ панел.После му инсталираш каквато си искаш тема и го променяш както си искаш през админ панела.

Това отгоре са готови системи.Тоест истегляш си джумла например и ето имаш сайт с админ панел.После му инсталираш каквато си искаш тема и го променяш както си искаш през админ панела.

Пробвах джумлата но пак питам възможно ли е да си сложа отделно админ панел към пхп саит създаден с dreamweaver пък и хоста ми поддържа php my sql с вграден php my admin а на едно място пишеше и нещо за джумла да се инсатлл нещо.Хоста ми е в 4444mb.com

Ако сайта си си го правил на ръка, не би трябвало да имаш нужда от админ панел.Няма готови по простата причина че сайта ти е уникален и ще му трябва уникален админ панел.

Ако сайта си си го правил на ръка, не би трябвало да имаш нужда от админ панел.Няма готови по простата причина че сайта ти е уникален и ще му трябва уникален админ панел.

Искам да си направя уникален собствен саит след като сам го правил аз с програма той ще е единсвения такъв но искам да си направя нещо като админ панел или ако може да ми кажете алтернативен начин по който мога да редактирам и/или добавям новини в сайта а не да преработвам целия саит за 10реда новини.ТА възможно ли е тва?

Възможно е но няма готови такива :angry:, но може да си изтеглиш готова система за новини, а ако не сиакш всеки потребител да качва новини, просто махаш линка "качи новина" (или нещо от сорта), а си влизаш ръчно само ти там ;)

Възможно е но няма готови такива :angry:, но може да си изтеглиш готова система за новини, а ако не сиакш всеки потребител да качва новини, просто махаш линка "качи новина" (или нещо от сорта), а си влизаш ръчно само ти там ;)

Много ще съм ти благодарен ако ми кажеш какви са възможностите да си направя и/или откаде мога да си доунлоъдна такава система за новини

Погледни в www.web-tourist.net .Там мисля че има, дано да успееш да ги подкараш, защотот често има грешки и да се доискусурява с бази данни и т.н.

• 2 месеца по-късно...
:handshake:моля ви кажете ми какво да правя аз си направих проекта в Web Page Maker V2 но после какво да направя за да може да стане сайт и да мога да влизам в него чрез интернет МОЛЯ ВИ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ МНОГО ИСКАМ ДА СТАНЕ САЙТ! :lol6: МОЛЯ ВИ!!!

И не забравяй, че страничката, която искаш да се отваря като начална, трябва да се казва index.html с малки букви

• 2 години по-късно...

Искам и аз да попитам нещо. Как да направя така че да могат хората да качват музика, филми и всякакви други файлове в блога ми ? Възможно ли е изобщо ? П.С Не разбирам от НТМL, JAVA i t.n.

Възможно е, като им дадеш съответните права. Не е ясно какъв е строежа на блога или къде се намира, за да се погледне конкретно. Най-грубия вариант е пълно доверие и споделяне парола и име. поздрави

• 1 година по-късно...

Значи, качих си саита и трябва6е да го регистрирам в гоогле, така .... регистрирам аз после 4акам ..... 4акам ..... 2 дена и о6те го няма регистриран в гоогле. ако напи6а името на саита хххххххххххххххх.сом го отваря , но ако го напи6а в гоогле не . :computer8::question::)

Значи, качих си саита и трябва6е да го регистрирам в гоогле, така .... регистрирам аз после 4акам ..... 4акам ..... 2 дена и о6те го няма регистриран в гоогле.

ако напи6а името на саита хххххххххххххххх.сом го отваря , но ако го напи6а в гоогле не . :computer8::question::)

Мета таговете дори и до малка степен, помагат. Мета тагове Погледни и тези линкове : Seo Tools , SEO, SEO Форум ( kaldata ) . Имай в предвид, че развиването на сайт и покачването на съдържанието в гугъл отнема доста повече време от 2 дни.

П.С. Не е лошо да научиш и правописа. Ако пишеш така и в сайта си, забрави да приканиш някой да се задържи в него.

Редактирано от v3n710l1n (преглед на промените)

Мета таговете дори и до малка степен, помагат. Мета тагове Погледни и тези линкове : Seo Tools , SEO, SEO Форум ( kaldata ) . Имай в предвид, че развиването на сайт и покачването на съдържанието в гугъл отнема доста повече време от 2 дни.

П.С. Не е лошо да научиш и правописа. Ако пишеш така и в сайта си, забрави да приканиш някой да се задържи в него.

Благодаря за информацията, че гугъл няма да го регистрира скоро. Мета тагове си има , а и правописа си е наред (преди да кача нещо в него проверявам по 2 пъти как е написано).
  • 1 месец по-късно...

Регистрирай се в http://narod.yandex.ru/ Влез в мастерская и си прави на воля страници на каквато тема искаш, има готови шаблони.Според мен това е най-лесния начин, дори и за незнаещи.

Ако имаш готова можеш да я качиш пак там и на HTML. Там страницата си ще я направиш например Dobrqka.narod.ru. След това може да се регистрираш например в http://www.gbg.bg/.

А накрая отиди в http://www.dot.tk/ (регистрирай се) и ще бъде http://www.Dobrqka.tk ще имаш домеин.

Успех!!! :bye:

ok i kato go isteglime kakvo pravime ??
  • 1 месец по-късно...

А знаеш ли някоя програмка за правене на сайт???Щото мен изобщо ме няма тия работи!!!

Ами...и мене ме нямаше в тея работи в началото,нооо...

Да се върнем към програмата.

Значи...

Можеш да си дръпнеш Web Page Maker,Web Builder.Тва са тези, които знам.Ако искаш да питаш как се работи с тях аз по - точно знам как се работи с Web Page Maker, но разучавам и Web Builder.Ако има нещо пиши ми ЛС! :wors:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.