Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за джойстик ?

Featured Replies

Здравейте на всички , и срам не срам да попитам: подарих джойстик на сина си с USB интерфейс , инсталират се драйвери ,уиндоус го разпознава калиброва се и т.н. всичко е нормално , но не може да се играе нито една игра с него - в смисъл игрите нямат опция за джойстик :wors: Та въпроса ми е трябва ли да се преинсталират игрите за да има включена опция джойстик или дали има поддръжка на джойстик зависи от конкретната игра ? Съжалявам ама не съм геймър и не ги разбирам тия работи ....

За да играеш игри с джойстик трябва играта да го поддържа като опция.Повечето спортни игри и тези с коли поддържат тези устройства.

Не е точно така. И аз като автора на темата преди 2 години решавам да взема джойстик на синковеца. Не взимам нито нещо много скъпо, нито пък съвсем евтино-Logitech Attack3 е джиджавката. Разпечатвам, включваме и съответно никоя игра не го разпознава и се чудим какво да правим с него. В кутията никакво упътване, диск или дискета - един гол джойстик, и книжка нямаше дори, ограмотявай се по шаренията по кутията. Отивам на сайта на Logitech и като порових малко установих, че има нещо наречено Logitech Game Software. Та този инструмент след като го инсталираш си разпознава джойстика, в него задаваш играта която ще играеш и задаваш кой от клавишите от клавиатурата на какво да съотвестства на джойстика - един вид джойстика емулира клавиатурата. Та за всяка игра си правиш отделни такива настройки, те се помнят и съответно си играеш с джойстика. Обаче мерака оттмина бързо и сега го виждам да го ползва само когато играе някакви игри със самолети или хеликоптери, за друго не. Не знам какъв ти е джойстика но провери на сайта на производителя за такъв софтуер.

• 3 години по-късно...

Имам джойстик на logitech.Инсталирах въпросния драйвер.След това си дръпнах този Logitech Game Software,но не разпознава джойстика и като се опитам да отворя програмата дава грешка.Какво да правя?

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Вече почти всички игри са с опция за джойстик, геймпад, волан и т.н. Препоръчвам ти спортния симулатор Live For Speed, голямо изживяване голямо нещо ! :)

Вече почти всички игри са с опция за джойстик, геймпад, волан и т.н. Препоръчвам ти спортния симулатор Live For Speed, голямо изживяване голямо нещо ! :cheers:

Добре,но как да си оправя проблема?

Добре,но как да си оправя проблема?

Със коя система си? Въпросния драйвър става ли за тази система?

Със коя система си? Въпросния драйвър става ли за тази система?

Windows xp SP 2 .Дрейвера става и се инсталира,но устройството не се разпознава.

Windows xp SP 2 .Дрейвера става и се инсталира,но устройството не се разпознава.

Старт>Контролен Панел>Контролери за игри - виж там има ли го?

Старт>Контролен Панел>Контролери за игри - виж там има ли го?

Това ми показва в контролния панел http://img97.imageshack.us/img97/7021/sshot1dng.png, а това http://img706.imageshack.us/img706/6941/sshot2b.png е грешката ,която ми показва при опит да вляза в Logitech Game Software.

Ами когато натиснеш бутона "Добави" на джойстика? И се увери, че там където пъхаш кабела за джой-а работи..

• 1 година по-късно...

Здравейте! Току що си купих джойстик Acme но не мога да играя на нинтендо игрите които са ми на компютъра.Виждам че поддържа опция за игра с джойстик но нещо не се получава частта с играенето :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.