Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Панел за К700и" на"Панел за К750и".

Featured Replies

Някой може ли да ми каже как се сменя панела на този телефон ? Благодаря предварително.

Някой може ли да ми каже как се сменя панела на този телефон ? Благодаря предварително.

Панелът е хванат със щивчтета, тоест нещо като кукички, които трябва да се издърпат леко и да се повдигне панелът. Като свалиш задния капак - те се виждат: едни малки сиви. Трябва внимателно да ги избуташ и да издърпаш панела! Също така се сваля и горното капаче, където е камерата и отгоре има още две такива щивтчета. Така се сваля старият панел, а новият се слага и притиска cool.gif

Обаче много внимавай, защото се наранява много лесно панелът и се драска!

• Автор
Панелът е хванат със щивчтета, тоест нещо като кукички, които трябва да се издърпат леко и да се повдигне панелът. Като свалиш задния капак - те се виждат: едни малки сиви. Трябва внимателно да ги избуташ и да издърпаш панела! Също така се сваля и горното капаче, където е камерата и отгоре има още две такива щивтчета. Така се сваля старият панел, а новият се слага и притиска cool.gif

Обаче много внимавай, защото се наранява много лесно панелът и се драска!

Панела с камерата го свалих без проблем,благодаря,но мен ме интересува повече лицевия панел,най вече заради прахоляка под стъклото на дисплея което искам да почистя.Трябва ли да развия болтчетата отзад(под батерията) за да стигна до него или подобно на задния капак се държи само от щивтчета sad.gif

Редактирано от howk (преглед на промените)

Не искам да преча на темата но мисля,че и на другите модели от К-серията така се сменят. biggrin.gif

Панела с камерата го свалих без проблем,благодаря,но мен ме интересува повече лицевия панел,най вече заради прахоляка под стъклото на дисплея което искам да почистя.Трябва ли да развия болтчетата отзад(под батерията) за да стигна до него или подобно на задния капак се държи само от щивтчета sad.gif

К700 няма болтчета под батерията! Я виж дали е точно К700, ако е така просто много внимателно и полека започваш да избутваш навън едно по едно щивчетата и да издърпваш предния панел! Няма болтове, само щивтове! Но внимавай, много лесно се драска!

• Автор
К700 няма болтчета под батерията! Я виж дали е точно К700, ако е така просто много внимателно и полека започваш да избутваш навън едно по едно щивчетата и да издърпваш предния панел! Няма болтове, само щивтове! Но внимавай, много лесно се драска!

Ужасно съжалявам tigertron,че неволно(грешка човешка) съм те подвел по темата-СТАВА ВЪПРОС ЗА К750i,a не за К700i.Предполагам...съдеики по твоите обяснения, че К700 се разглобява като К510(имах такъв преди време),докато при К750 нещата са малко по-различни: задния капак(свалих го без проблем) освен на щифтовете се придържа и от два винта,още два(под батерията) държат и предния панел и...стигам до тук..демек не мога да разбера дали(освен двата винта) предния капак се държи само на щифтове-не искам да го напъвам защото имам(в комплекта) само заден(резервен )панел.

Още веднъж ти се извинявам за грешката на теб и всички хора които са прочели темата :P

П.П. Моля Админите да поправят грешката в заглавието на темата:от"Панел за К700и" на"Панел за К750и".Благодаря предварително !

Ужасно съжалявам tigertron,че неволно(грешка човешка) съм те подвел по темата-СТАВА ВЪПРОС ЗА К750i,a не за К700i.Предполагам...съдеики по твоите обяснения, че К700 се разглобява като К510(имах такъв преди време),докато при К750 нещата са малко по-различни: задния капак(свалих го без проблем) освен на щифтовете се придържа и от два винта,още два(под батерията) държат и предния панел и...стигам до тук..демек не мога да разбера дали(освен двата винта) предния капак се държи само на щифтове-не искам да го напъвам защото имам(в комплекта) само заден(резервен )панел.

Още веднъж ти се извинявам за грешката на теб и всички хора които са прочели темата :P

Аааааа това е друго нещо! Да, трябва да развиеш винтовете както на задния капак, така и тези под батерията и тогава да свалиш предният панел. Друг начин няма!

• Автор
Аааааа това е друго нещо! Да, трябва да развиеш винтовете както на задния капак, така и тези под батерията и тогава да свалиш предният панел. Друг начин няма!

Да де....ама не разбрах,аджеба какво го крепи лицевия панел на телефона-освен двата винта(под батерията)...на щифтове ли е и той(като задния) или....имам чувството че е залепен направо-хич не помръдва като се опитвам да го извадяяя :clap:

Да де....ама не разбрах,аджеба какво го крепи лицевия панел на телефона-освен двата винта(под батерията)...на щифтове ли е и той(като задния) или....имам чувството че е залепен направо-хич не помръдва като се опитвам да го извадяяя :)

Само на винтове е, но освет тези под батерията има и два отгоре!

• Автор
Само на винтове е, но освет тези под батерията има и два отгоре!

Аха,но те са за задния капак.Благодаря :yanim:

Пич,откъде го изкопа това...Направо ме разби с тоз нагледен урок! ще почерпя да знаеш(ако успея да го сглобя после де) :hush:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.