Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем след преинсталация на Windows

Featured Replies

ИСкам да се извиня ако темата е не на точното си място но спешно ми трябва вашата помощ!!!

Днес реших да преинсталирам WIndows,когато сичко мина както трябжа дойде време за инсталиция на драивари ;)

понеже дъното ми е ново не знаех кои драивари да кача си помислих какво пък толкова едни простоотии са това .!ДА ама Не значи пРоблема ми е Следния PC-то ми не може да зареди драивари за USB и SAUND нз претърсих целяи диск и така и не открих нищо !Ако някои може да ми помогне ще дам малко Инфо за дъното ми MSI K9NGM трябват ми драивари за SAUnd и USb !!!!!

Благодаря ви предварително :wors::wors:

Още малко инфо да ДАм след като цъкна на драивара за SAud

Setup has detected the version of the installed on your sistem is lower that what is necessary to apply this setup.

At minimum you must have service pack 1 instaled for windows Xp

Пък аз съм на Service pack 2 ???

Редактирано от ^Bo6k0^ (преглед на промените)

Избери си mirror (който е най-бърз) за драйверите за звуковата:

Realtek High Definition Audio R1.51 (24.5MB)

За USB драйверите са в Windows XP. Те са си вградени. Поддръжката на USB 2.0 е от Service Pack 1 нагоре.

Сигурен ли си, че си със SP2? Кликни с десния бутон върху My Computer и избери Properties. Там ще пише с кой SP си, ако въобще имаш такъв. Ако не пише никакъв такъв, значи ще трябва да си инсталираш.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

• Автор

имам Флаш на него съм си качил разни работи жместо на Сд обаче сега не мога да го отвотя Иска да го форматна ?

Мога ли да си преинстална WINDOWS, обаче без да ми се изтриват драйвърите и някой програми (знам, че съм МНОООГО нагла, обачеее) ако някой може да ми обясни, моля ви ;)

• Автор

не пише никакъв Sp лелеллелелел и аз си мисля че съм със СР пък съм със обикновено ХР

имам Флаш на него съм си качил разни работи жместо на Сд обаче сега не мога да го отвотя Иска да го форматна ?

Ако го е разпознало, значи все пак USB работи. Пробвай го на друг компютър ако може. Ако и там е така, значи нещо флашчето се е сдухало. Възможно е.

Мога ли да си преинстална WINDOWS, обаче без да ми се изтриват драйвърите и някой програми (знам, че съм МНОООГО нагла, обачеее) ако някой може да ми обясни, моля ви ;)

Можеш да надградиш Windows без да ти се изтрива абсолютно нищо, но преинсталация не е възможна без загуба на информация. Ако имаш някоя по-малка програма, която може да функционира и без инсталация, можеш да я копираш на друг дял (D:, E:) и после да си я върнеш или да я ползваш от там.

не пише никакъв Sp лелеллелелел и аз си мисля че съм със СР пък съм със обикновено ХР

Ами можеш да си изтеглиш от тук: Microsoft Windows XP Service Pack 2 (266.1MB). USB ще работи и без SP, но само на версия 1.1, която има доста по-бавен трансфер.

• Автор

почти го изтеглих трябва да го инсталирам и сичко трябва да се оправи !ДАНО Е ТАКА!!!!

След като изтеглих това и се опитах да го инсталирам the product key used to install microsofft windows may be valid.......

• Автор

КАкво е това ?>!

Означава, че използваният от теб код е определен от Microsoft като невалиден. По принцип не съм попадал на такъв проблем. Вероятно инсталацията на SP се свързва с интернет и проверява използвания от теб CD-Key. Можеш да опиташ да инсталиран при дръпнат мрежов кабел или да блокираш достъпа със защитна стена ако имаш такава. Друг вариант е да смениш CD-Key-а с някой друг и да опиташ инсталацията отново. Ето тук е описано как да си смениш кода с друг. Друг вариант е да преинсталираш целия Windows с такъв с вграден SP2.

• 2 седмици по-късно...

След преинсталация не мога да си кача темите, който имах преди. Нещо сякаш липсва на ОС

175279_orig.jpg

175288_orig.jpg

В Свойства на дисплея за вид на прозорците не показва нищо или само сини линии а в Разширени не мога да вляза.

Въпросната тема изгреждаше ето така вчера

175294_orig.jpg

Редактирано от ^KRISTALINA^ (преглед на промените)

След преинсталация не мога да си кача темите, който имах преди. Нещо сякаш липсва на ОС

175279_orig.jpg

175288_orig.jpg

В Свойства на дисплея за вид на прозорците не показва нищо или само сини линии а в Разширени не мога да вляза.

Въпросната тема изгреждаше ето така вчера

175294_orig.jpg

И аз имах същия проблем като твоя след преинстал на Уина.Даваше ми абсолютно същите неща.Вече се бях отказал да използвам тези теми.След това като инсталирах TuneUp Utilities (съвсем случайно стартирах една от темите и тя тръгна) незнам защо и как стана,но темите тръгнаха.Може да опиташ този начин(ако не няма друго решение може да опиташ този начин).

Успех!

Добавено ето резултата 69697_198_m.PNG

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.