Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за nokia n72

Featured Replies

Днеска си взех телефона и съм супер доволен от него. Обаче имам един въпрос - как мога от десктопа да махна отгоре лентата с менютата (съобщения, контакти и т.н.). Един приятел си ги е махнал обаче не помни как щот негов познат му го е махнал и не му е обяснил. Ако някой се сети за кво говоря нека пише :clap:

и аз имам същия :clap:

отиваш в Tools>settings>Phone>Standby Mode и Active Standby се казва опцията,просто и даваш OFF ;)

Благодаря ти много :clap:

Малко off :wors:

Доволни ли сте от този телефон, че се каня да го закупя и аз?

Като батерия, звук и дисплей как е?

На каква цена?

не е хубав,вземи N73 - 150лв отгоре,но и 150 пъти по-добре :clap:

аз тая година смених 4 смартфона - 3230,6630,6680 и сега с N72....шитвам го възможно най-бързо и вземам N80 :whist:

• Автор

Имам още едно въпросче. След като съм инсталирал някоя програма, кк мога да я ънинсталирам от телефона?

Имам още едно въпросче. След като съм инсталирал някоя програма, кк мога да я ънинсталирам от телефона?

Tools>Application manager :whist:

• Автор

А мога ли да си сложа чат, през който да мога да влеза в unibg? И ако да, как се казва програмата? :bighat:

А мога ли да си сложа чат, през който да мога да влеза в unibg? И ако да, как се казва програмата? :bighat:

искаш да кажеш IRC програма...

незнам да има такава за SmartPhone-и.

Има такава програма и съответно си ти се таксува интернета, според тарифите на мобилният оператор.

Ето линк към даунлоуда на самата програма, която в случая е безплатна - Jmirc

• Автор

Благодаря ви много :angry: Малко нахално вече, но не мога да го разуча .. :angry: След като сложа снимка в някой контакт като ми звъни и снимката нали се показва долу в дясно, но е умалена. Мога ли да направя така, че снимакта да се показва над номера и да бъде уголемена или въобще да се уголеми независимо къде стои ?

На моята Н70 съм с FS Caller. Бъгаво се държи при мен. Би трябвало да е съвместима с версията на операционната система.

На моята Н70 съм с FS Caller. Бъгаво се държи при мен. Би трябвало да е съвместима с версията на операционната система.

върви добре на N72,понякога бави обаче - да знаеш.

Телефончето си го бива, аз съм с такова от една или две седмици ! Единственият проблем му е че задният капак понякога малко скърца ( малко ) обаче се свиква след време :question:cool.gif

Телефончето си го бива, аз съм с такова от една или две седмици ! Единственият проблем му е че задният капак понякога малко скърца ( малко ) обаче се свиква след време :eek:cool.gif

целия панел е пълна скръб...изключително паянтов телефон,може би за сефте виждам такъв от Nokia,че и си го купих.. :)

за 150лв отгоре N73 е 150 пъти по-добър избор.

• 11 месеца по-късно...

смятам да си вземам такъв бихте ли ми казали към колко парички дадохте за него ohmy.gif

• 7 месеца по-късно...
Днеска си взех телефона и съм супер доволен от него. Обаче имам един въпрос - как мога от десктопа да махна отгоре лентата с менютата (съобщения, контакти и т.н.). Един приятел си ги е махнал обаче не помни как щот негов познат му го е махнал и не му е обяснил. Ако някой се сети за кво говоря нека пише ;)

И аз имам същия телефон и знам как значи: Влизаш в настроики>Телефон>Режим на готовност>Актив.режим.готов. (И го изклучваш и си готов). cool.gif

Имам въпросче вчера си купих телефона и не мога да намеря от каде да му заключа клавиатурата?Ако оже някой да помогне?

В режим готовност натискаш левият бутон с чертата (намира се над зелената слушалка) и веднага след това звездата и се заключва. :speak:

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.