Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да накарам Kaiowas да не ми спира .ехе

Featured Replies

Здравейте, като всеки играещ от клубове и аз всекидневно споменавам многократно роднините на програмата наречена "kayowas" :P

Ta, някой знае ли начин по който да мога да я накарам да не ми спира ехе-тата.... Разбира се не искам да става грубо, да ме усеща оператора на залата и тям подобни :P... само да мога да си стартирам програмки......

Редактирано от kal (преглед на промените)

А знаеш ли какво им е на операторите и администраторите, когато клиентите си пускат разни "програмки". Гаранция, че ще споменават и твоите роднини.

Ако ти трябва някакъв софтуер за да играеш някоя игра можеш спокойно да помолиш да го инсталират. Имай в предвид, че по клубовете софтуера трябва да е легално закупен, и не можеш да очакваш да има PhotoShop на всяка машина.

А знаеш ли какво им е на операторите и администраторите, когато клиентите си пускат разни "програмки". Гаранция, че ще споменават и твоите роднини.

<{POST_SNAPBACK}>

Аз знам, миналото лято един процент от населението на България беше одуман по тоя повод :) не е много приятно за тези, които държат зала sad.gif

Ами така е ама пък вие замисляли ли сте колко пари им даваме ние, играчите ?

И като казвате да "помолим да инсталират", вярвате ли си... :)

И сега не казвайте, че съм сгрешил залата и че трябва да я сменя.... лично мое мнение си е, че 99% от администраторите в залите , освен че си мислят, че са хванали господ за палката са и точно толкова неуслужливи. Извинете, ако някой от вас е такъв, но досега не съм видял админ на зала да ми отговори "Ами ОК, няма проблеми", като го помоля да ми инсталира УинРар....

Аз също бих бил щастлив да разбера начин да си стартитам програмки във зали.....

ПП: Между другото преди година и половина - две имаше начин, който за съжаление вече не работи, ама знам ли, в някоя зала може още да работи:

1. Откриваш директорията със програмните файлове и си набелязваш някоя от малко играните игри.

2. Правиш резервно копие от .ехе-то и го изтриваш

3. Записваш файловете на програмата в същата директория.

4. Преименуваш ехе-то на програмата, която искаш да стартираш така, че то да се казва, както се казва ехе-то на играта, в чиято директория си.

5. Поради това, че от десктопа има шорткът към това ехе, можеш да си стартираш програмата.

6. След като си свършиш работата, съвестно изтриваш твоето .ехе и връщаш това на играта...

На почти всички версии на десктоп каквото сложиш там можеш да си инсталирваш и да триеш т.е. да правиш каквото си искаш.От мирка също имаш възможност да си пускаш каквото си пожелаеш стига да знаеш пътя до него командата е следната //рън пътя до фаила и ентер :) също така можеш да си пуснеш дос и от там да си правиш каквото сметнеш за необходимо.

пс.Кayowas е една от най-безличните програми за интернет клубове, човек може да прави през нея каквото си пожелае.Да не говорим и за кил каиолас.:)

Мне, само оператор съм. Администратор не ми се и иска да ставам, защото е гадно.

Относно парите, които давате по залите: ами не съм ви завлякъл насила. Спокойно можете да си купите компютър на изплащане, и вместо да давате по 3лв. на ден в някоя зала ще си играете от вкъщи.

Тези от вас, които си имат компютърче вкъщи и игарят игри, използват разнообразен софтуер ( инсталират си чат-пат по някоя нова програмка от време на време ) знаят, че трябва да си "ръчкат" софтуера от време на време и да си почистват хардуера. Е, представете си как цял ден познатите ви се редуват да използват компютъра ви за да гледат филми, ползват интернет, играят игри, набират си курсови работи и т.н. Сега си представете как трябва да се грижите за поне 40 такива машини.

Вярно е, че си плащата за тези неща в залите и трябва да получавате съответното обслужване. Но си има шефове, които са преценили, че определен брой хора могат да я вършат тази работа в техния клуб ( възможно най-малко естествено ) и толкова пари могат да се отделят за закупуване на софтуер и ъпгрейд на машините... така мога да си пиша до утре, но спирам.

Айде, че има работа... ( ще довърша по-късно ).

Дискусията е интересна и искам да споделя своето виждане за нещата.

Навремето аз също търсех начини за заобикаляне на защитите, които има в т.нар. shell-ове в Интернет клубове. В един момент се замислих защо го правя и какво ме кара да търся подобни трикове. В крайна сметка това, което ми се предлага в един клуб ми е достатъчно, защото самото му име "Интернет клуб (зала)" е красноречиво.

Случвало се е често да не мога да намеря обаче обикновени програми за работа в Интернет или за едно отпечатване на документ дори. Това е другата страна на нещата. Затова както казаха някои потребители ние си плащаме.

В крайна сметка обаче искам да попитам RADAR какви точно .ехе файлове иска да полва и смята ли че е уместно това?

• Автор

Здравеите отново.

Не става вьпрос за инсталацията на софтуер, подривна или друга деиност.Просто клубовете често "скриват" полезни програмки като флашгета или винрара.Ако теглиш фаил сьс скорост ~1 МБ/сек и се окаже после че няма с какво да го отвориш, защото е .рар, а админа те гледа накрьв (откьснал си го от мирка ) при молба за архиватора се налага да заобиколиш каиовата.Така всички са доволни. :bye:

Напълно съм съгласен с теб и те подкрепям. Знам какво е да нямаш основни програми (както казах по-горе). Аз 2 години съм се мъчил с по 10 дискети със .zip архиви, защото не искаха да сложат един RAR и други.

Затова и казвам, че нещата имат две страни. В случая малко са админите, които ще те погледнат с добро око.

По отношение на .ехе файловете - както ти предложиха по-горе, просто замени някое работещо .ехе (например Notepad или игра) и пускай смело, това е варианта и за мен, който аз практикувах.

Успех.

• Автор

Номера с подмененото .ехе вече не сработва за сьжаление не става и през мирка.Затова подех тази тема.

Редактирано от RADAR (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.