Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете ми хубави слушалки.

Featured Replies

Моите слушалки Target им се скъса леко кабела и не работят както трябва.

Ще ви помоля да ми предложите някакви слушалки до 50-60 лв които да вадят добър саунд.

Имам предвид като надуия AC/DC примерно да не бумти като развален грамофон. :)

Благодаря ви.

Има едни много разпространени на Watson, вадят страшно добър звук и са евтини. Лошото е, че не влиза цялото ухо в тях и от притискането болят след час-два употреба (поне мен, а имам малки ушички :question: )

Марката не е от чак такова значение-гледай следното:

1. Да не са много тежки

2. Да влизат в цялото ухо-ако имаш огромни "ушанки" като мене, поне гледай да не старчат части от ухото навън, защото иначе звука става гаден

3. да вадят силен звук

А и внимавай с усилването- никога не ги увеличавай на максимума, защото като нищо могат да изгорят :)

Здравей! Преди имах Creative headset HQ60, които струват 19лв в техномаркет европа (преди 3 дни ги видях). Ползвал съм ги преди 2години, но слушалките са убиец, няма никакви пукания и темподобни, а за странични шумове не може да се говори (когато вървиш по улицата намаляй звука, че ще чуеш приближаваща кола, чак като си на капака и). Случи се така, че котката ми им скъса кабела и тогава (преди две години) не ги намерих по българските магазини за техника и си купих Sony MDR-G52 за 53 лв от Ритони. Sony-то е също толкова добро, но като че ли при тях звука е малко по-слаб. Ако имаш път към Техномаркет, си вземи Creative-а. Успех!

Здравей! Преди имах Creative headset HQ60, които струват 19лв в техномаркет европа (преди 3 дни ги видях). Ползвал съм ги преди 2години, но слушалките са убиец, няма никакви пукания и темподобни, а за странични шумове не може да се говори (когато вървиш по улицата намаляй звука, че ще чуеш приближаваща кола, чак като си на капака и). Случи се така, че котката ми им скъса кабела и тогава (преди две години) не ги намерих по българските магазини за техника и си купих Sony MDR-G52 за 53 лв от Ритони. Sony-то е също толкова добро, но като че ли при тях звука е малко по-слаб. Ако имаш път към Техномаркет, си вземи Creative-а. Успех!

Да но и двата модела нямат странична изолация на шума, което означава че ще чуваш и околен звук. Най-добре си зем,и едни ди-джейски слушалки и така дори брат ти да ти вика на ухото няма да го чуеш :)

Моите слушалки Target им се скъса леко кабела и не работят както трябва.

Ще ви помоля да ми предложите някакви слушалки до 50-60 лв които да вадят добър саунд.

Имам предвид като надуия AC/DC примерно да не бумти като развален грамофон. :*

Благодаря ви.

За да се дадат по-точни препоръки (ако искаш такива), няма да зле да дадеш следната информация:

- в каква обстановка мислиш да ги ползваш предимно (у дома, навън);

- свързани към каква апаратура (компютър, уредба, портативен плеър);

- предпочитания към вид - уши, канални (тапички), обгръщащи или необгръщащи ухото.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

За да се дадат по-точни препоръки (ако искаш такива), няма да зле да дадеш следната информация:

- в каква обстановка мислиш да ги ползваш предимно (у дома, навън);

- свързани към каква апаратура (компютър, уредба, портативен плеър);

- предпочитания към вид - уши, канални (тапички), обгръщащи или необгръщащи ухото.

Според мен, необгръщащите ухото са много по-неподходящи, защото влиза много външен шум в тях.

Според мен, необгръщащите ухото са много по-неподходящи, защото влиза много външен шум в тях.

Така е, но то от изброените от мен единствено каналните изолират добре винаги. При обгръщащите и необгръщащите зависи дали са отворени или затворени.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.