Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп-какъв да избера?

Featured Replies

Първо честита Коледа(на патерица)!

Искам да ви помоля за помощ относно лаптопите...

Та въпроса е че искам да си купя един, но нищо не разбирам от компютри ): .Помогнете ми с марка и конфигурация, моля ви! А, има и още един проблем - цената,та тя не трябва да надвишава 2000лв:blink: .

Благодаря на всички!

Много добър избор е Acer Aspire 5102WLMI.

Малко инфо:

15.4 WXGA wide CrystalBrite TFT LCD

AMD Turion 64x2 (1.6GHz,512KB L2 cache)

ATI RADEON Xpres 1100

100 GB PATA HDD

1GB DDR2

DVD-super Multi double layer

802.11 b/g wireless LAN

p/s

В момента ти пиша от такъв.(лаптопа е на баща ми)

МС12 не ставай смешен Acer по принцип са смотани пък и с AMD Turion просто нямам думи.....

до 2000лв може да се вземе нещо много по-добро! Някой DELL 6400 например

Това избрахме за едно приятелче преди 2-3 дни от "Технополис"

Лаптоп Fujitsu-Siemens V3505

Екран: 15.4” TFT WXGA (1280x800) CPU: Intel Core Duo T2050 1.6 GHz/533 MHz/2MB RAM: 1024 (2*512) MB DDR HDD: 120 GB /SATA, CD: DVD±RW /DL, VC: Intel 945GM up to 128MB, Mon.-Out, Modem; LAN; WLAN b/g, 4xUSB, Cardreader, OS: Linux, Tегло: 2.9 kg Гаранция: 12 Месеца

Цена: 1649.00 лв

Нагоре от тази цена могат да се търсят неща като:

- по-добра марка (т.е. с по-добра поддръжка и гаранция)

- по-добра графична карта (този е с интегрирана). Лаптоп, на който да се играят игри според мен е много тъпа идея - за разликата в парите ще си купиш PS или XBOX, да не говорим колко ще му се съкрати живота на тоя лаптоп, ако се блъскат игри на него, но всеки си решава.

Здравей :wors: за какво би искал да позлваш този лаптоп- игри, офис приложения и т.н. , защото все пак да не надвишава 2000 лв не означава, че трябва да е точно 2000 лв. Има доста добри предложения на по-ниски цени. cool.gif

• Автор

Принципно за работа, но пък и удоволствието не е за изпускане, затова ако се стартират и игрите ще е много добре...

Ами аз ще ти кажа моето предложение на техномаркет видях HP за 999 лева 1.3mhz 512 ram video up to 128 shared memory 14.1 inch

това според мене за цената си струва съпо така на техномаркет бях видял за 999 лева toshiba

Принципно за работа, но пък и удоволствието не е за изпускане, затова ако се стартират и игрите ще е много добре...

ето и едно предложение от мен на Lenovo - цък бачках на него и бях доста очарован. Всякакви глезотии има cool.gif

Редактирано от Conroe (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.