Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

AutoPatcherXP-как се инсталира?

Featured Replies

Здравейте,искам да си ъпдейтвам Уина ръчно чрез Аутопачер(смъкнах си го от калдатата),но някой би ли ми пояснил как става,ако може?

Предварително Ви благодаря :wors: .

Поздрави и весели празници на всички cool.gif !

Инсталираш си програмата по стандартният начин (Start ...Next..Accept..Next ..etc)

Преди това трябва да си сугерн ,че инсталирваш AutoPatcher за твоята оперативна система.

След като си направил това стартираш програмата и там ще видиш ъпдейтите,избираш със отметки кой да инсталираш и чакаш докато свърши инсталацията.

Успех

Здравейте,искам да си ъпдейтвам Уина ръчно чрез Аутопачер(смъкнах си го от калдатата),но някой би ли ми пояснил как става,ако може?

Предварително Ви благодаря :wors: .

Поздрави и весели празници на всички cool.gif !

1-во инсталираш AutoPatcherXP(кликваш два пъти на него и се инсталира)

2-ро exe-то ти се появява на десктопа кликаш два пъти на него и се стартира.След това слагаш отметки на ъпдейтите които ще инсталираш и даваш update.

P.S.Съжалявам ако се повтарям с поста на wowgeleto,но като почнах да пиша нямаше пост.

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

• Автор

Благодаря Ви много за бързите отговори ;):wors: :wors: .

Още един въпрос - дадоха ми Аутопачери от април 2006 до ноември 2006,а оттук си свалих и за декември.Кой от всичките да инсталирам за да е ъпдейтнат Уина? Автоматичните ъпдейти направо съм ги спрял от Services,предпочитам ръчно да ъпдейтвам.

Поздрави .

Благодаря Ви много за бързите отговори ;):wors: :wors: .

Още един въпрос - дадоха ми Аутопачери от април 2006 до ноември 2006,а оттук си свалих и за декември.Кой от всичките да инсталирам за да е ъпдейтнат Уина? Автоматичните ъпдейти направо съм ги спрял от Services,предпочитам ръчно да ъпдейтвам.

Поздрави .

Сложи си AutoPatcher за декември.Да отбележа,че AutoPatcher за декември е само ъпдейт на уина а не цялостен пакет.

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

За да имаш всички ъпдейти от Майкрософт за току-що инсталиран Windows, ти трябва един Full - последният е от ноември:

Download (330 MB)

и следващият ъпдейт, който е от декември:

Download (39 MB).

Ако не знаеш кое да инсталираш, сложи само тези, които са чекнати предварително. Внимавай с registry tweaks. Доколкото знам, IE 7 и WMP 11 проверяват при инсталиране от Autopatcher-a редовността на Windows-a, така че прецени дали да ги слагаш.

AutoPatcher-ите са изключително полезни, но чети внимателно какво точно ще инсталираш! Има "подводни камъни", като например Disable language bar - не го отмятай, че после връщането е прекалено сложно. Има и куп според мен абсолютно ненужни новости, които едва ли са ти нужни - нов калкулатор и т.н. - ще ги видиш в съответния раздел на AutoPatcher-а.

След като инсталираш последния Full от ноември (виж горния пост на dixi) и започнеш с последния засега ъпдейт от декември ще видиш, че ъпдейтите в него са в черно и синьо - сините са вече инсталирани от предишния AutoPatcher, това е направено за удобство.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• Автор

Благодаря ви много за бързите и точни отговори :).Вече си инсталирах пачовете,всичко си е ок.Да - някои неща са ненужни и затова не съм ги слагал.Още един път Ви благодаря.

Поздрави и весело посрещане на 2007 година! cool.gifcool.gifcool.gif .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.