Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с HDD

Featured Replies

Преинсталирах си Уин ХР про и след това хард диска ми стана само 1.Беше 2-С И Д, а сега е само Мс-ДОС(с) и е с много малко дисковото пространство.Как да си върна предишните дискове и да си направя предишнито дисково пространство?

Редактирано от kal (преглед на промените)

Нещо не е много ясно. Какъв ти е диска? Дяловете по колко GB са били? Форматирал ли си преди инсталацията ? Опиши малко по подробно.

За първи път ли преисталираш?

Ако е така, най-добре извикай някой познат да преисталира пак и го глeдай какво

точно прави. Ако не, както написа, lordjohn , дай повече инфо.

Редактирано от f -ITNI- (преглед на промените)

• Автор

Единия диск беше НТФС, а другия ФАТ . По 4 Гб на диск. За първи път правя преинсталация. Първо сложих дискета с Дос и май без да искам направих форматиране на С. След това сложих диска с Уин-а и тогава вече краиното нещо беше един диск с 2 гб само...наложи ми се преинсталация , поради вирус в ф-прот , защото постоянно се рестартираше като се включи..и така..не знам какво да правя.

Единия диск беше НТФС, а другия ФАТ . По 4 Гб на диск. За първи път правя преинсталация. Първо сложих дискета с Дос и май без да искам направих форматиране на С. След това сложих диска с Уин-а и тогава вече краиното нещо беше един диск с 2 гб само...наложи ми се преинсталация , поради вирус в ф-прот , защото постоянно се рестартираше като се включи..и така..не знам какво да правя.

<{POST_SNAPBACK}>

Дори и да си форматирал С:/ , то няма логика да ти е изчезнал и D диска. Има явно друг проблем. Най добре помоли някой приятел, който е по навътре в нещата да ти оправи диска и да ти направи инсталацията. Като ти същевременно гледаш внимателно какво прави. Може и да си записваш cool.gif

Успех !!!

• Администратор

напротив .. има логика .. човека каза, че го е форматирал под DOS, и предполагам на FAT16 - при нея се постигат максимални размери на дяловете от 2GB.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...indpost&p=27655

След това сложих диска с Уин-а и тогава вече краиното нещо беше един диск с 2 гб само..

<{POST_SNAPBACK}>

btw: боже колко грешки има в това което цитирах .. пич ти кой клас си ?
напротив .. има логика .. човека каза, че го е форматирал под DOS, и предполагам на FAT16 - при нея се постигат максимални размери на дяловете от 2GB.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...indpost&p=27655

btw: боже колко грешки има в това което цитирах .. пич ти кой клас си ?

<{POST_SNAPBACK}>

Добре де, може и така да е. Но къде му е диск D. После да не го е форматирал с някой DOS 5 или 6. Не помня вече при него формата колко беше. От времето на 98 със стартова дискета с Format и Fdisk се форматират нормално дискове и по големи от 2 GB. Да не е нещо от биоса, да е забранено LBA и да не се разпознава целия диск ?

• Автор

Момчета благодаря за вниманието ви...:P) Между другото аз се оправих и сама..само с наставките на един приятел..:huh: Лесно беше-влизаш в АДМИНИСТРАТИВ ТУУЛС, КОМПЮТЪР МЕНИДЖМЪНТ, И ДИСК МЕНИДЖМЪНТ и там можеш да видиш дали имаш свободно място...е, аз имах...и си направих диска...

Между другото-аз съм момиче!:nono: Все пак..мерси:);)

Момчета благодаря за вниманието ви...:nono:) Между другото аз се оправих и сама..само с наставките на един приятел..:) Лесно беше-влизаш в АДМИНИСТРАТИВ ТУУЛС, КОМПЮТЪР МЕНИДЖМЪНТ, И ДИСК МЕНИДЖМЪНТ и там можеш да видиш дали имаш свободно място...е, аз имах...и си направих диска...

Между другото-аз съм момиче!;) Все пак..мерси:)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

ами какво друго остава освен да те поздравя

все пак да се навиеш да преинсталираш нещо от което и хал-хабер си нямаш, а и плюс това си и момиче :P:huh:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.