Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Превод на NOD32

Featured Replies

tigertron,благодаря за съвета.Уважавам много твоето мнение. следя във форумите твоите съвети и изобщо изяви.

WINDOS,a ми е кирилизиран и вече не знам какво да правя.Ще си остана с оригиналната версия.Не ми пречи много

това.Само не разбрах как да пиша нормално?Ще го имам предвид занапред.

• Отговори 57
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор

След рестарт на компютъра езиковите файлове не могат да се деинсталират преди самия НОД...

Програмата ги защитава. Рестар на контролния панел на НОД32 - с десен бутон на мишката щракате на иконата на НОД32 до часовника и след това с ляв на exit, след това от Старт меню, Всички програми, NOD 32, щракате на NOD32 Control center. Всичко това преди рестарт на компютъра - все още можете да премахнете превода безболезнено. След рестарт - само с деинсталация на самия НОД....

gaffer,изглежда извънземните ми помагат. Та точно така и направих.Разбира се след рестартиране/без да изключвам контрол панел отдясно до часовника / от start, all programs,eset ,NOD32-превод бг/така кръстих файла/, delete и ето

че си върнах оригиналната програма и заработи пак нормално.Може да съм объркал някъде нещо ,но това е резултата.

Все още съм на вие с рс.Смятам да си остана с оригиналната версия,макар да ми се иска и на български.SORRY.

ВЪПРЕКИ ВСИЧКО БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО.

...ПРЕДИ ТОВА ПРИ ПУСКАНЕ САМО ИНДИКИРАШЕ

ВИРУСИТЕ,БЕЗ ДА ГИ ИЗТРИВА.СЛЕД ДЕИНСТАЛАЦИЯТА ЗАРАБОТИ НОРМАЛНО И ИЗТРИВА ВИРУСИТЕ.ЗАСЕГА ОСТАВАМ НА ОРИГИНАЛНАТА ВЕРСИЯ...

Приятелю незная защо се е получило при теб така,но все си мисля че езиковия пакет няма как да понижи производителноста на програмата.До сега на два пъти ми се е случвало да попадам на някой друг безобиден вирус но програмата се е справяла перфектно..Ето и нагледен пример за думите ми: http://store2.data.bg/popsi/Nod32-virus.JPG

Не знам Popsi как се е получило това положение, не съм много навътре в нещата.Факт е обаче, че ми се бяха насъбрали два троянеца и нито ги пъди,нито ги слага под карантира, и след като махнах бг превод, те изчезнаха.Може би и аз

не мога да обесня нещо подсещащо за да ти стане ясна картината.Най-вероятмо причината е в моя РС или пък

в самия мен.хи хи. еее благодаря за вниманието момчета. ако имам нужда от помощ ще ви търся пак.

• 2 седмици по-късно...

Какво направих. Деинсталирах стария нод 2.70.32, но оставих българския. Инсталирах 2.70.37 и след рестарта директно си тръгна на български.

• Автор
За 2.70.37 има ли БГ преводче? :rolleyes::angry:

Преводите са съответно за NOD32 2.70.xx и 2.51.хх като всеки си е за версията....

Като излезе NOD32 3.xx.xx ще му мислим, но вероятно ще си има официален български превод.

Преводите са съответно за NOD32 2.70.xx и 2.51.хх като всеки си е за версията....

Като излезе NOD32 3.xx.xx ще му мислим, но вероятно ще си има официален български превод.

пробвах на NOD32 2.70.37 и работи перфектно.БЛАГОДАРЯ за превода.

На NOD32 2.70.32 работи перфектно !

Да си жив и здрав gaffer :wors::ph34r:

А за 2.70.39 пробвал л ие някой?

Незнам защо но ми изписва, че фаиловете не са намерени sad.gif и аз искам :ph34r: Били проверил дали линковете не са променени!

Мерси предварително!

А за 2.70.39 пробвал л ие някой?

Да,няма никакъв проблем и при 2.70.39

Превода е повече от отличен! :) Напревен явно от човек, който разбира! Много благодаря за превода :hush:

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Пробвах го при мен на 2.70.37 - върви си идеално, ето

APC%20Capture%20-%202007.06.17%2015.27.52%20-%20001.jpg

Мерси много за превода

• 4 месеца по-късно...
  • Автор

Неофициален превод на ESET NOD32 Antivirus 3.0.551.0 . Превода е тестван само на 32 битова версия. вероятно ще работи и на 64, ако някой пробва, моля да сподели. Ако се спазва инструкцията - да се спре графичния интерфейс преди замяната на файлове, и при деинсталация - също спиране, за възстановяване на оригиналните файлове няма никакъв риск ;) Приятно използване!

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

• Автор

Току що файловете са обновени, отстранени са няколко правописни грешки и един проблем с отваряне на прозорец на програмата - сканиране по избор. За смяна на преведените файлове трябва да се спазва последователността - спиране потребителски интерфейс на Есет с StopESS.bat, деинсталиране на съществуващия превод, и след това инсталиране на новия. Надявам се в скоро време да излезе версия на български и тези неудобства да отпаднат. Връзката за сваляне е същата - Превод на NOD32 версия 3.0.551.0

• Автор

Междувременно има малки промени в превода на Eset NOD32 Antivirus 3.0.563. Работи със по старите финални версии на програмата.

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

А нещо да кажете за NOD 32 Version 3.0.621.0 ?

• Автор

принципно, преводите би трябвало да работят и с новите версии - 3.0.642 но не съм тествал

• 2 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
принципно, преводите би трябвало да работят и с новите версии - 3.0.642 но не съм тествал

Превод на NOD32 3.0.621

Изпробван с 3.0.642.0,перфектен е превода.

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.