Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с IPB 2.2.0

Featured Replies

Poblem.JPG

Как да оправя това?Като цъкна на "Най-новият потребител е:Името" И ми излиза този адрес http://нямаиме.freesuperhost.com/'http://нямаиме.freesuperhost.com/forums/index.php?showuser=1\'

Кажете как?

П.П. Когато сменя езика на английски този проблем го няма.

Problem2.JPG

Как да махна тези двете? Без да искам ги изкарах.

И как да сложа пълна и бърза редакция?

Редактирано от VANKATA_14 (преглед на промените)

Относно първия скрииншот

Това се дължи на някакви си проблеми на сървара на който си качил форума ако той е безплатен не можеш да ги контролираш...Ако имаш навпредвит това ,че пише 1 коментар един потребител ...

Относно втория скрииншот

Някой от двата линка работи ли ?

Бърза и пълна редакция на тази версия до колкото съм запознат не можеш да сложиш

• Автор

Не е това дето пише 1 потребител ала бала...Не си прочел правилно.

Искам да ги махна двата чата.

Е това е най новата версия как няма да има бърза редакция?

Ooo аз про4етох друго ми зна4и не си инсталирал пълната версия не съм работил с тази ферсия сори не мога да ти помогна мога само да те насоча кфо да търсиш

Влизаш в ADMINCP -> LOOK & FEEL -> Manage Languages -> На Българския даваш EDIT -> Селектираш lang_boards и натискаш "Edit his language file". На "<ibf.lang.total_word_string>" трябва да го промениш на:

Най-новият потребител е: <a href='<#link#>'><#mem#></a>

А пък за чата не съм сигурен какъв ти е! Дай повече информация как си га направил тъй

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

daите ми линк за ИПБ 2.2.1 и инвисион галери 2.1.1 ако може плс

пробвах с 2.2.0 и като прая

Rebuild Post Content

ми дава една празна страница и това е не мога да го направя

също така става като цъкна от админ панела -> components или като цъкна на последно рег. юзър долу в статистиката ........

незнам какво да правя като видя една празна страница .... нито грешки дава ...

• Автор
2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконни програми, кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Underwater

Oh My God както кажете :П

които има желание може би щеше да ми прати ЛС :ph34r:

ама както и да е аз си реших проблема

сега имам 1 друг не мога да ънинсталирам БЛОГ как става туи нещо ?

Oh My God както кажете :П

които има желание може би щеше да ми прати ЛС :wors:

ама както и да е аз си реших проблема

сега имам 1 друг не мога да ънинсталирам БЛОГ как става туи нещо ?

IP.Blog за IP.Board може да бъде намерен и закупен за 50$ оттук. Вече инструкции за инсталацията се съдържат в архива при закупуване.

Влизаш в ADMINCP -> LOOK & FEEL -> Manage Languages -> На Българския даваш EDIT -> Селектираш lang_boards и натискаш "Edit his language file". На "<ibf.lang.total_word_string>" трябва да го промениш на:

Най-новият потребител е: <a href='<#link#>'><#mem#></a>

А пък за чата не съм сигурен какъв ти е! Дай повече информация как си га направил тъй

Че то си е такова, какво да му променям като е същото.... а проблема си стои ...

и аз го имах навремето на по старата версия

:speak: при инсталацията си задал няколко пъти адреса на форума :P

преинстаирай е най-лесния начин и чети внимателно, има подвеждащи полета в инсталацията

другия вариант е, анжело предвид посещаемсотта на сайта е да се разцъкай из настройките...

може и да попиташ специалистите от ИнвижънБг [dot] info, в крайна сметка тва им е работата ;)

Точно че не ми е за пръв път да инсталирам форуми, от версия 1.1 съм с ipb, ползвал съм и phpbb :)

В инсталацията не ти е включен българския език, с английския нямаш проблеми след приключване на инсталацията.

При инсталация се иска да бъдат въведени: mysql user name; mysql password, mysql db name, admin user name, admin pass, admin email и това е в най-общи линии. Какво подвеждащо може да има според теб?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.