Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Българска енциклопедия

Featured Replies

От каде мога да изтегля Българска енциклопедия второ издание.Ако я има на някой торент още по-добре :wors::P;)

От каде мога да изтегля  Българска енциклопедия  второ издание.Ако я има на някой торент още по-добре :)  :)  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Сега ако ми кажете че някой я е кракнал най-сетне... :eek:

• 4 седмици по-късно...

Подновявам темата с цел отново да мине през интернет пространството и погледа на успелите да я излекуват, ако са успели.

Отнася се за "Българска Енциклопедия" II-ро издание на изд. "Сигма" на 2 CD.

Издадена е около м. ноември 2004 год.

От каде мога да изтегля  Българска енциклопедия  второ издание.Ако я има на някой торент още по-добре :)  :)  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ако имате малко търпение бих пратил един майл на eдин приятел...той си я беше закупил :)

Само че за download-a не мога да помогна :)

Този торент, който си дал е старата версия - 212.98 MB

Ще се радвам ако някъде се изнамери и новата версия, която живо ме интересува!

Все пак намерихте ли крак или сериен номер за старата версия?

Колко са мудни бг кракерите... (аз в ролята на разгневен потребител малко го раздавам :ph34r:). Всички посочени кракове и серийни в тази тема са за старата, нали така?

Не са мудни, напротив. Аз се сещам за поне двама български кракери, подвизаващи се из световното Интернет-пространство, действащи съвсем не мудно. Но те уважават достатъчно труда на и без това лошо заплатените български програмисти, за да го съсипват и да им вземат и този мизерен залък от устата. Да, знам какъв процент от сумата, която се плаща, отива при тях, и все пак... Въпросът е принципен.

Не са мудни, напротив. Аз се сещам за поне двама български кракери, подвизаващи се из световното Интернет-пространство, действащи съвсем не мудно. Но те уважават достатъчно труда на и без това лошо заплатените български програмисти, за да го съсипват и да им вземат и този мизерен залък от устата. Да, знам какъв процент от сумата, която се плаща, отива при тях, и все пак... Въпросът е принципен.

<{POST_SNAPBACK}>

Прав си, но знаеш че има много мнения по темата, и едното от тях е, че който може да плаща си плаща и без това, а хората, които не могат няма да платят дори и да не намерят крак.

А няма преференции в цената за ученици или студенти да кажем.

Може би знаеш и цената - 50 лева. Само за сравнение Encarta е някъде около 35 лева, а съм сигурен че знаеш каква е разликата. Не може в държава където минималната заплата е 150 лева, дигитална енциклопедия да е 50.

Прав си, но знаеш че има много мнения по темата, и едното от тях е, че който може да плаща си плаща и без това, а хората, които не могат няма да платят дори и да не намерят крак.

А няма преференции в цената за ученици или студенти да кажем.

Може би знаеш и цената - 50 лева. Само за сравнение Encarta е някъде около 35 лева, а съм сигурен че знаеш каква е разликата. Не може в държава където минималната заплата е 150 лева, дигитална енциклопедия да е 50.

<{POST_SNAPBACK}>

Къде я продават Encarta по 35 лв ? ohmy.gif Бих си я купил.

А иначе си прав за цената на БГ енциклопедията и за отстъпките за ученици и студенти.

:baby:

Между другото с какво се различава второто издание от първото, което си беше пълна боза. Материалите вкарани вътре ставаха само за начално училище. То и книжното издание не беше по - добро ама карай да върви.

Официалната цена на Encarta е $20. Много неща обещават от БГ енциклопедията. Старата я знам. Голям смях беше. Като непълен тълковен речник.

Официалната цена на Encarta е $20. Много неща обещават от БГ енциклопедията. Старата я знам. Голям смях беше. Като непълен тълковен речник.

<{POST_SNAPBACK}>

Вярно. Прав си.

Microsoft® Encarta® Encyclopedia Deluxe 2005 - $ 19.99

Microsoft® Encarta® Reference Library Premium 2005 (DVD) - $ 49.99

Ами и аз бих се зарадвал на второто издание на Енциклопедията , но още не съм я виждал по никой торент сайт . Иначе за цените съгласен съм - не може да искат от хората да дадат по 50 лв. за два диска , като заплатата на българина е 200 лв . Еми така е .

и от каде мове да я дръпнем тая енциклопедийка, че да си повишим личната култура!!!

Здравейте,

Българска Академия на Науките, Книгоиздателска къща "Труд" и софтуерна

компания "Сирма" имат удоволствието да Ви информират, че всички наши

клиенти закупили легално копие на първото електронно издание Българска

Енциклопедия "А-Я" имат възможността да закупят новия разширен и

осъвременен мултимедиен справочник вместо за 50 само срещу 20 лв.

Данните, от които се нуждаем за да Ви дадем актуализация са: сериен

номер закупеното от Вас копие на продукта на първото издание на

енциклопедията и адрес за доставка. Доставката е за сметка на

получателя.

Това е уточнение за цената.

Редактирано от Boco67 (преглед на промените)

Еее това е друго нещо . Мисля , че вече това е напълно разумна цена . Аз бих си я купил на драго сърце !

Да, ако си си купил предишната версия, тази ти я дават с отстъпка, което е нормално и е практика за повечето Софтуер

• 3 месеца по-късно...

Моля няко ако може да ме даде ScreenShot да я видя заштото аз имам една такава но незнам дали е саштата версия !!

• 3 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

бихте ли ми дали cd-key za bg енциклопедията,ама първото издание.Моля ви,много е спешно

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.