Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гонзо напуска Левски, няма да пътува с отбора за Израел

Featured Replies

Гонзо напуска Левски, няма да пътува с отбора за Израел

08 ян. 2007 17:08

Нападателят на Левски Георги Иванов все пак ще напусне тима и няма да пътува със сините на подготвителния лагер в Израел. Таранът си е уредил трансфер в чужбина.

Новината съобщи президентът на клуба Тодор Батков.

"Георги няма да пътува с отбора за подготовката в Израел. Той си намери тим в чужбина. В Левски няма да остане и Атанас Борносузов. На този етап реален интерес има към шестима от футболистите на Левски. Италианският Киево отправи запитване за Валери Домовчийски и Ричард. Оферти към тях обаче има и от страна на други клубове”, коментира босът на Левски.

"Ще играя в чужбина, защото съм казал много пъти, че в България мога да играя само в Левски. Ще остана още няколко дни да тренирам самостоятелно на стадион "Георги Аспарухов", заяви самият Иванов.

Левски отлита за Израел утре сутринта, като ще остане там до 27 януари.

Източник: gol.bg

Вероятно е поредният "сигурен" трансфер на Гонзо - продават го всеки вторник и петък и в последния момент все нещо се случва.

Интересно ми е само, дали ще си го пратят обратно след първият полусезон в новият му клуб или преди него!?

Интересно ми е само, дали ще си го пратят обратно след първият полусезон в новият му клуб или преди него!?

Това вече наистина става смешно ...

Гонзо отива в Риека, Левски може и да не е поставен за Шампионската лига

Нападателят на Левски Георги Иванов - Гонзо най-вероятно ще продължи кариерата си в хърватския клуб Риека, твърди "Тема спорт".

В момента агентът на играча Лъчезар Танев договаря личните условия на футболиста и е твърде възможно контактът да стане факт още днес. От пресслужбата на седмия в хърватското първенство признаха, че двете страни са пред споразумение.

33723zm9.jpg

Г.Иванов след поредният гол в мрежата на ЦСКА(б.а.)

"До края на седмицата или най-късно в понеделник всичко ще стане ясно", заяви човек от Риека.

В същото време проучване на вестника е показало, че шансовете Левски да бъде поставен в третия кръг на Шампионската лига не са много големи, при положение, че тимът дублира титлата си.

Към днешна дата "сините" все още са над чертата, но ситуацията в редица от големите първенства е такава, че отборът на Станимир Стоилов ще изпадне при непоставените при жребия. Границата между поставени и непоставени стремглаво се покачва и се очаква да достигне 40 единици в края на сезона. Коефициентът на Левски пък е 38,112.

SPORTAL.BG

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Георги Иванов подписа с Риека за 1+1 години

Гонзо взе девети номер, дебютира в събота срещу Химки

Гонзо на пресконференциятаГеорги Иванов-Гонзо подписа официално договора си с Риека, потвърди за Топспорт.бг изпълнителният директор на хърватския клуб Маринко Колянин. Бившият футболист на Левски, Самсунспор, Рен и Локо (Пд) взе "бялата" фланелка с номер 9.

Всичко около контракта на вече бившия футболист на Левски бе договорено още днес сутринта, но оставаше само формалното подписване на официалната пресконференция по представянето му пред медиите в бившата югославска република.

"Георги Иванов премина медицинските прегледи, резултатите му са много добри. Вече са уточнени и най-малките подробности, които попречиха на подписването на договора вчера, така че вече мога да потвърдя пред Вашата медия, че Гонзо е футболист на Риека. В момента тече и официалното представяне на футболиста пред нашите журналисти. Контрактът е в сила до 31 декември 2007 година, като има опция за автоматично удължаване до 31 декември 2008 година. Сами обаче разбирате, че ще оставим финансовите параметри в тайна", заяви с усмивка Колянин.

Гонзо първоначално ще получи апартамент в адриатическия град и ключовете за Опел Вектра. Тъй като все още не са уредени някои документи, таранът ще кара служебния Опел известно време, след което ще му бъде предоставен автомобил БМВ.

"Нямахме абсолютно никакви проблеми по време на преговорите - нито с клуба, нито с играча. Вчера просто се оказа, че не сме се доразбрали за някои от параметрите и личните условия на футболиста, но днес вече всичко е наред. Най-вероятно Иванов ще дебютира за Риека в събота в контролата с руския Химки, който е на подготовка в Хърватия", добави изпълнителният директор на седмия в хърватското първенство.

Източник:topsport.bg

Редактирано от martinchako (преглед на промените)

Гонзо: Нямах повече желание да играя за Левски

Надявам се скоро да започна да бележа, все пак затова съм доведен в Риека, каза още бившият нападател на "сините"

Гонзо по време на пресконференцията в РиекаНовото попълнение на хърватския Риека Георги Иванов-Гонзо обяви, че е приел предложението на клуба, тъй като нямал повече желание и амбиции да играе в Левски.

"Търсех ново предизвикателство пред мен. Последните два сезона играх в Левски, преди това бях на "Герена" още пет сезона - вече нямах желание и амбиции да играя за "сините". За Хърватия знам, че има много добър национален отбор, предполагам, че и първенството ви е интересно и качествено", заяви Гонзо пред хърватските журналисти.

"Не познавам нито един от съотборниците си, нито треньора. Всъщност знам вратаря Драган Жилич, който пазеше известно време за ЦСКА, но не се сещам дали съм му вкарвал гол. Помня обаче, че е много добър вратар", добави бившият футболист на Левски.

Гонзо, който вчера подписа за 1+1 години с "белите", бе категоричен, че е готов да се включи на пълни обороти в новия си тим.

"Напълно готов съм, няма да имам проблем с навлизането във форма, тъй като се готвех с Левски до момента. Надявам се бързо да се стиковаме с новите ми съотборници и да започвам да бележа. Все пак това ми е работата и затова съм доведен", каза Георги Иванов на смесен българско-хърватски език.

Очаква се Гонзо да дебютира за Риека още днес в приятелския мач с руския Химки.

Георги Иванов дебютира за Риека срещу Интер във вторник

Гонзо тренира отделно от съотборниците си

Старши треньорът на Риека Миливой Брачун смята да изпробва новото си попълнение Георги Иванов в контролата срещу Интер (Запрешич), съобщиха за Топспорт.бг от Хърватия. Гонзо не се появи в игра за "белите" в приятелската среща с руския Химки вчера (3:2), тъй като наставникът на тима е преценил, че българският нападател все още не е на нужното ниво.

Бившият футболист на Левски тренира отделно от съотборниците заедно с другото ново попълнение в Риека - Игор Новакович.

Очаква се двамата да изиграят първите си минути за хърватския тим във вторник от 16 ч. срещу втородивизионния Интер (Запрешич), след което Риека заминава на лагер в турския курорт Анталия. Там "белите" ще изиграят четири приятелски мача - срещу румънския Пандури (27 януари), украинския Харков (30 януари), южнокорейския Пуган (2 февруари) и срещу полския Гроклин (5 февруари).

Риека ще остане в Турция до 6 февруари, след което се връща на домашна земя. На 10 февруари "белите" ще изиграят приятелски двубой и с местния НК Ориент.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.