Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Light Scribe и грешка при Nero cover designer

Featured Replies

При опит да се гравира диск с LG HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22L Light scribe ,Nero cover designer показва следното съобщение:light scribe disc information encoded in the middle of the disc could not be read. please ensure that the disc in a light scribe disc and properly oriented . cern the disc per the light scribe dokumentation .Моля за помощ !!! След инсталацията на Nero успях да гравирам един диск, след това може би при инсталация на друга програма се получи това съобщение?!?!Кофти че в западните форуми не откривам нищо конкретно по въпроса.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Като за начало инсталирай последната версия на системния софтуер за LightScribe - LS Update 1.4.136.1 (3.0MB). Ако изпитваш трудности да подкараш този софтуер, можеш да пробваш леко по-старичката версия от сайта на Nero - LS Update 1.4.124.1 (2.0MB).

Лично аз не съм ползал Nero за обрисуване на дискове и не мога да дам конкретен съвет. Мога дам общи обаче:

- опитай да преинсталираш Nero-то;

- опитай с друга версия на Nero, като използваш последните версии на 6-та или 7-ма серия (зависи коя ползваш);

- опитай с друг софтуер за рисуване. Безплатни варианти са LS Simple Labeler 1.4.128.1 (14.6MB) или SureThing CD/DVD Labeler 4 SE (18.9MB). Лично аз работя с втората и съм много доволен.

За всеки случай, ето и линкче към пробната версия на SureThing - Surething CD/DVD Labeler 5.0.552.0 (22.5MB).

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

• Автор

Благодаря за съвета. Nero-to e преинсталирано два пъти, направена е проба и с пакета за дизаин на Roxio, при което излезе абсолютно същото съобщение за грешка.На саита на LG няма какъв драйвер за този модел оптично у-во .Ще пробвам въпросната програма.......................................

Редактирано от xegoux (преглед на промените)

Благодаря за съвета. Nero-to e преинсталирано два пъти, направена е проба и с пакета за дизаин на Roxio, при което излезе абсолютно същото съобщение за грешка.На саита на LG няма какъв драйвер за този модел оптично у-во .Ще пробвам въпросната програма.......................................

Надявам се не си забравил да инсталираш системния софтуер (LS Update).

Иначе firmware за устройството и аз не открих. Ако е в гаранция, отскачане до сервиза може да се окаже добра идея.

• Автор

Въпросната програма показа същото съобщение ?!?! Уви компа си е в гаранция, може да отиде на разходка.Но на мен ми се струва все пак че има някакъв конфликт ,дали е между драйвери, или някоя друга програма, Все пак много Благодаря ..........................Въпросния ъпдеит беше свален преди този пост

Редактирано от xegoux (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.