Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с десния бутон на мишката

Featured Replies

Здравейте, Значи проблема е такъв, че десния бутон на мишката не работи в Windows на десктопа и в която и да е папка. Просто на всякъде в Windows не работи, а иначе в/у програми и други приложения работи. Това ще рече, че не е развалена мишката щом работи в/у програми. Как може да се оправи този проблем? Надявам се някой да помогне за решаването на проблема. Благодаря.

Здравейте,

Значи проблема е такъв, че десния бутон на мишката не работи в Windows на десктопа и в която и да е папка. Просто на всякъде в Windows не работи, а иначе в/у програми и други приложения работи. Това ще рече, че не е развалена мишката щом работи в/у програми. Как може да се оправи този проблем? Надявам се някой да помогне за решаването на проблема. Благодаря.

Не вярвам да е станало от само себе си.

Не си ли спомняш да си инсталирал някаква програма, след което се е появил този проблем.

• Автор

Не вярвам да е станало от само себе си.

Не си ли спомняш да си инсталирал някаква програма, след което се е появил този проблем.

Не помня. Преди няколко дни се появи този проблем.

Имаш ли инсталирани драивери за мишката си на компиютъра.....ако имаш махни ги.

Ако си с PS/2 мишка сложи USB такава и изтрий драйверите на другата. Или обратното, според случая. Когато отново я включиш, би трябвало проблема да е решен. Стига да е от драйвера на мишката, де.

• Автор

Имаш ли инсталирани драивери за мишката си на компиютъра.....ако имаш махни ги.

Нямам такива драйвери.

Нямам такива драйвери.

Ще трябва да намериш драивери за мишката си или да преинсталираш уиндоуса,защото до сега си карал с дриверите от уиндоус(или там с която O.S си) и те най-вероятно са се бъгнали.

Все пак не бързаи а чуи и други мнения на по компетентни потребители от мен :rolleyes:

А, не бързай да преинсталираш Win-а, на мен ми звучи като бутнат ключ в регистъра...

Я свали и стартирай това (или дай File -> Merge след като си го избрал, ако го отваря с Notepad-a) и виж дали ще се оправи след рестарт.

P.S.: И пиши дали е станало, де :questions: ...

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

• Автор

А, не бързай да преинсталираш Win-а, на мен ми звучи като бутнат ключ в регистъра...

Я свали и стартирай това (или дай File -> Merge след като си го избрал, ако го отваря с Notepad-a) и виж дали ще се оправи след рестарт.

P.S.: И пиши дали е станало, де :whist: ...

Ще го пробвам днес като се прибера, че в момента съм на работа. Ще пиша след като пробвам. Дано стане.
  • Автор

Извинявам се за закъснението с отговора ми.

Проблема се оправи от този .reg файл. Благодаря за помощта. :help:

• 4 години по-късно...

благодаря и при мен свърши работа :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.