Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows XP MCE си възстановява сама визуалните настройки

Featured Replies

Колеги имам нужда от компетентната ви помощ. Т.к не харесвам външния вид на Windows XP, т.е сините прозорци съм си направил Display properties на Windows Classic. Всичко си изглежда като Windows 98. До тук добре, ама тази скапана версия на XP "Media Center", всяка сутрин си сменява настроики на диспеля и всичко е пак Default, т.е всички прозорци, ленти и т.н са сини..... Също така, ако съм задал да няма Screen Saver, той също се появява .....Моля ви за помощ.... Някой да има на идея от къде идва тази боза. Не, че е болка за умиране, но все пак дразни......и то много.......

Благодаря ви предварително :yanim:

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Здрасти!

Значи, аз ползвам XP Media Center 2005 вече има-няма 2-3 години. До сега не съм срещал проблем като твоя. Предполагам, че нещо се е скапало в самия Windows. Препоръчвам ти да направиш една преинсталация и да пробваш дали проблема ще си остане. Ако пък искаш можеш да ми пишеш на ЛС, за да ти кажа от къде може да си изтеглиш хубав XP Media Center 2005. :)

провери дали потребителския акаунт под който работиш не е със статут 'guest' или по някакъв друг начин (не мога сега да ти кажа как) не е настроен да не запомня потребителските настройки

• Автор
провери дали потребителския акаунт под който работиш не е със статут 'guest' или по някакъв друг начин (не мога сега да ти кажа как) не е настроен да не запомня потребителските настройки

И аз не знам, да му се невиди ....

Акаунта под който работя е Computer Administrator !!!

Тая боза си сменя десктопа, когато си иска !! Днес например беше запазил настроиките от вчера, но за сметката на това 3 мин. ми зарежда десктопа !!! Странна работа.... вече и аз не знам какво да правя !!!!

Моля помогнете.............

Най-вероятно вирус. Сканирай тук

www.pandasoftware.com

• Автор
Най-вероятно вирус. Сканирай тук

www.pandasoftware.com

Всичко е чисто, само Spyware и Adware или поне така показа сканирането с Пандата, но не мисля, че те са проблема. А и аз ползвам NOD 32, която явно добри се е вършил работата до сега :)

Редактирано от MapuaH (преглед на промените)

Просто някакъв дефект в самата ОС , преинсталираи и виж дали проблема ще се отстрани . Ако все още го има изтегли си друг Media Center .

• Автор
Start -> Run -> Services.msc -> Themes (даваш disable и спираш въпросния сървис). ;) Готово, няма повече син уиндоус :whist:

Благодаря колега. Имаш предвид

Startup type както е в момента на Automatic, да го направя на Dasable, така ли ? Но всащност ще се зареди ли някакъв десктоп тогава ?

Благодаря предварително :speak:

• Автор
Ами ще се зареди, Windows XP Classic Theme, и нищо друго (като теми), шарениики и прочие няма да можеш да заредиш повече.

Благодаря много колега. Мисля, че вече нещата се оправиха. :P;):wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.