Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Celeron 3.33Ghz

Featured Replies

Здравейте!

Наскоро си купих едно ново процесорче,че старото вече сдаде багажа!Новото ми е Intel Celeron D CPU 3.33 Ghz.L2 cache 512kb.

Предполага се че на тази чистота ще върви перфектно! angry.gif

Сега ще ви обясня!ПУскам си аз некое филмче от нета и започвам да го гледам...та гледам си аз и цак,забива за 1 сек.и пак си продалжава филмчето!Не мога да разбера защо!

Реших се и изтеглих няколко програмки за скороста на процесора!Не мога да разбера защо се товари толкова,дори като върви Winamp,скоростта на процесора е 10%.Информацията е от Task Manager-a на Windows!

Бихте ли ми помогнали да разбера защо ми се товари процесора?

Останаладта част от кътията е:

Asus Pl2lP5

VGA NVIDIA GeForce 7600 GS SILLENT

4x512 Mb KIngston

Hard Drive Samsung 160GB

DVD Nek Labelflash 16x

Предварително благодаря!Надявам се да ми помогнете!!! :ph34r::wors: :wors:

Здравей,

Честито процесорче, готини са тия Седар Мил biggrin.gif

По темата: И при мене се получават такива работи и съм почти сигурен, че ми е омазан Уиндоуса. Виж при тебе кой процес товари процесора и после пиши.

Поздрави cool.gif

Това насичане само когато гледаш филм от интернет ли е или и ако пуснеш някой от хард диска (или DVD)? И натоварването, което си описал последно 10% или 100% е? В случая си написал 10% и не виждам място за притеснение. Корегирай и точния модел на дъното, защото даденото в момента животно още не се е родило.

Аз съм със същият процесор - Intel Celeron D356 3.3GHz 512KB L2 Cache Socket 775LGA на дънна платка Asrock 775i945GZ с Intel 945GZ Chipset и нямам забележки към производителноста и поведението на процесора под MS Windows XP SP2.

И правилно те попитаха дали насичането е само при гледане на филми от интернет или имаш същия проблем и при филми, записани на твърдия диск.

Освен това може да са ти омазани кодеците и програмата с която гледаш филмите.

• Автор

Ами не само от нет,а и то харда като гледам филм пак ми насича(то не е точно насичане,ама все пак)!

\Ето и даното-

ASUS P5PL2/945PL/DDR2

Кодеците ми са:Cristal Player,Mv2Player!

Възможно ли да е от тях?Или ми е от гарда нещо,и само да отбележа това насичане от скоро стана? angry.gifangry.gifangry.gif

Не знам вече от какво е?А можете ли да ми кажете от каде да провера кой процес товари CPU-то ми?

Мисля че ми е добър процесора,ама...що така!

Благодаря Ви!!! :):hush:;)

• Автор

ами това го знам,ама има и друго.например кат пиша по Skype и нали пиша бързо и понякога кат пиша и част от текста който съм написал след появява след сек?не знам и това дали е от процесора или просто мн.бързо пиша!

БЛагодаря Ви!!!! :help:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.