Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с плейване на live stream с WMP11 в IE7

Featured Replies

Значи проблема е следния. Не мога да плейвам live stream от сайтове като gledai.tv ( те са много вече), като проблема се явява в това, че след като кликна на ТV прогарамата, която искам да гледам, Windows Media Player 11 ( с който съм в момента) не ми зарежда екрана. Зарежда player-a до половина, а останалата половина стои бяла, като не са активни play,stop,pause и т.н. Ползвам Internet Explorer 7. Изчетох доста по въпроса и не намерих решение.Та очаквам вашите предположения.

Инсталирах дори Firefox 2 с mplayer plugin-i но пак не става. Абсолютно същото- Media Player-a забива и не се зарежда.Стои наполовина зареден, а останалата половина е бяла и замръзва така без активни бутони.

Някой ако се сеща нещо да пише.Мерси отсега!

Редактирано от tartuska (преглед на промените)

Не мисля, че проблемът ти е хардуерен! Затова темата ще бъде преместена от раздел Хардуер > Видео и аудио!

По въпроса, не зная с коя антивирусна програма си, но при мен се получава така, когато е включена функцията на Kaspersky да проследява HTTP-потока в Web-Anti-Virus. При махане на човката, всичко си отива на мястото.

• Автор

Ползвам Bit Defender 10 Internet security. Възможно ли е да е от него?

Току що видях ,че отметката за Scan HTTP Traffic е махната...следователно проблема си остава...

Ползвам Bit Defender 10 Internet security. Възможно ли е да е от него?

Току що видях ,че отметката за Scan HTTP Traffic е махната...следователно проблема си остава...

Спри Bit Defender и пробвай пак. Ако тръгне без него, значи трябва да се разровиш в настройките и да намериш от коя е. Не съм ползвал програмата и не я познавам за да ти дам конкретни напътствия.

• Автор

untitledzy4.th.jpg

Ето го проблема визуално.

Със или без Антивирусна проблема си остава. Спрях Bit Defender и пробвах, но пак същото angry.gif

Опитай с преинсталиране на WMP 11. Иначе аз използувам комбинацията Firefox + MediaPlayerConnectivity + VLC. С Opera е още по-лесно - подавам директно линковете към VLC.

• Автор
Опитай с преинсталиране на WMP 11. Иначе аз използувам комбинацията Firefox + MediaPlayerConnectivity + VLC. С Opera е още по-лесно - подавам директно линковете към VLC.

Това е първото нещо което направих, когато видях проблема, но това не помага. Като видях, че с WMP11 не става, дори се пробвах със WMP10, но отново същото! ;)

При мен върви идеално , но трябва да имаш и софтуер , който позволява да се отварят форматите поддържани от Real Player ! Не е нужно да имаш самия плеър ! За български програми виж това :http://bgtelevizia.com/ Само в началото преди включването на канала има 18 секунди реклама ! Друг сайт за бг телевизия и за радио е :http: http://www.predavatel.com/ ! Успех и пиши , ако имаш проблеми ! За световните тв има и P2P програми , който дават най-доброто от света !!!!!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.