Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бием в Кипър 3:0 - вдигаме първа купа

Featured Replies

Националния отбор на България спечели купата на четиристранния международен турнир в Кипър с участието на домакините, Латвия и Унгария. Нашите показаха, че са с класа над останалите съперници, след като победиха без проблеми с 2:0 Латвия и с 3:0 на финала Кипър.

Първи трофей на Ицката. Дано му поолекне и поведе отбора към класиране за Евро 2008.

Успех и честито.

Трябваше да играем с по - силни отбори, за да видим реално на какво ниво сме , но не трябва и да умаловажаваме успеха ! Браво на момчетата :rolleyes:

Трябваше да играем с по - силни отбори, за да видим реално на какво ниво сме , но не трябва и да умаловажаваме успеха ! Браво на момчетата :)

За първото си абслолютно прав.Но как да не умаловажаваме успеха,когато сме били Латвия и Унгария!?Те са далеч под нашата класа и щеше да бъде голямо разочарование(поне за мен) ако не бяхме победили!

За първото си абслолютно прав.Но как да не умаловажаваме успеха,когато сме били Латвия и Унгария!?Те са далеч под нашата класа и щеше да бъде голямо разочарование(поне за мен) ако не бяхме победили!

Унгария не сме ги били. Бихме Кипър на финала!

Унгария не сме ги били. Бихме Кипър на финала!

Ем добре не съм гледал мачовете.Знаех че едните са Латвия biggrin.gif Но както и да е и Кипър и Унгария са доста по-малка класа от нас :rolleyes:

С Унгария направихме Х миналата година ... :rolleyes:

Не съм привърженик на тия турнири с по 3 или 4 участника и регламент, винаги е направен така, че домакинът почти сигурно да е единия финалист. Хубавото е, че в два мача поред постигнахме общо 5:0, като в случая нулата вероятно е далеч по-важна. Тази купа (или каквото е там, не знам точно) би трябвало поне малко да поповдигне духа на отбора - идват твърде сериозни мачове в съвсем близко бъдеще, а трусовете в тима ни са все още на дневен ред sad.gif.

Въпросът е всички да се стегнат за тези мачове и да бъдат колектив. Да дадат всичко от себе си, защото срамота е с толкова добро поколение да не направим някакъв частичен поне успех с националния отбор!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.