Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следобедната дрямка удължава живота

Featured Replies

Ако хората правят сиеста три пъти седмично, това ще се отрази благотворно върху сърцето им и ще намали значително смъртността от сърдечносъдови заболявания, особено при мъжете. Това показват резултатите от проучване, проведено в Гърция и публикувано в американското специализирано издание “Archives of Internal Medicine”. Според резултатите от тестовете при хората, които редовно се отдават на следобедна дрямка поне за 30 минути три пъти седмично, смъртността от сърдечносъдови болести е с 37% по-ниска в сравнение с хората, които не познават или не признават това малко удоволствие. Проучването е дело на изследователи от Харвардското висше училище по медицина /САЩ/ и Атинския медицински университет. Посланието е ясно: ако можете да правите сиеста, не се колебайте, заяви професор Димитриос Трихопулос, който е сред авторите на изследването.

Източник: БГНЕС

Блазе им на тези,които могат да спят следобед.

Аз след такъв сън се чувствам все едно валяк ме е газил,ужас,парцал,за нищо не ставам :rolleyes:

То като не можеш да си починеш,по-добре хич да не лягаш.

На мен поне ми действа адски зле сиестата и не я практикувам отдавна :ph34r:

В такъв случай отивам да дремучкам с жената в леглото...

Ако ми дадат да спя де :)

Следобедният сън определено не ми се отразява добре sad.gif Когато се събуждам сутрин съм изключително кисел, а това важи в двойна сила за следобедния сън. Освен това, легна ли да спя, обичам да поспя поне 3-4 часа, а ако спя толкова, започвам да бъда много активен в темата Кой не спи?...

Явно ще живея дълго...винаги, когато имам възможност, си поспивам следобяд! biggrin.gif:P

Да не говорим, че като съм изморена, леееекичко започвам да нервнича, така че най-безопасно за мен, а и за околните е, да се паркирам в хоризонтално положение и да замина в царството на сънищата! :ph34r:biggrin.gif

Ех, знаех си аз че няма да живея дълго... Следобед мога да спя само ако съм била заета с друго нощес :P Ако пък случайно взема та заспя, по-добре после никой да не ми се мярка пред очите. Толкова съм кисела, че и сама трудно се понасям. biggrin.gif И като за капак, после и през нощта не мога да заспя... трагедия...

А аз си мислех, че само аз имам проблеми с поспиването през деня :angry22:

Просто не мога да заспя ако навън е светло, а в много малкото случаи, когато се е случвало да заспя, след това съм като премазана с валяк и решавам, че всички трябва да споделят тази моя съдба :yanim:

Блазе им на хората, които могат да спинкат по всяко време :yanim:

хехе навремето страшно мразех да спя на обяд,но понякога се повивах по собствено желание.сега се случва понякога да си подремна по никое време.а вие спите ли понякога следобяд? ;);)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.